İlk fotoğraf 13 Aralık'tan, ikinci ise güncel. Tavuk kanadı o günden bu güne %420 zamlanmış. Zamlanan ürünlerden sizi en çok hangisinin fiyatı zorladı?
Tavuk kanat Aralık'tan bu yana %420 oranında zamlandı! Zamlanan ürünlerden sizi en çok zorlayan ne oldu?
Her şey zaten o kadar pahalı ki yani hiç bir ürün ucuz değil artık beni de tüm ürünler etkiliyor ama en çok da kullandığım ihtiyaç duyduğum şeyler etkiliyor mesela yemek fast food kola ve sigara gibi. bunların zamını çok derinden hissediyorum maalesef
Herkes Akp yi suçlamış fakat bunun iktidar ile bir alakası yok.. üretici ve pazarlayan sonra da satışa sunan satıcılar ile alakalı bir durum bu.. Cumhurbaşkanımız kaç sefer satıcılara uyarılarda bulundu fiyatların düşmesi için fakat seçimler yaklaştığı için fiyatları şişiren satıcılar var..
Piliç baget 30 lira en son 2 once falandı sanki. Geçen sene 60 liralardaydi sanki. Zaman aldım gitti ama o Aralık bu seneki Aralık gibi değildir heralde
muhtemelen et pahalı dıye herkes tavuk etine yöneldi ee haliyle bu fırsat kaçar mı kaçmaz dediler ve tavuğu hiç olmadığı kadar değerlendirdiler !!!
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Bizi zorlamadi çünkü gelirimiz yüksek o yüzden
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Bu fiyatların akp ile alakası ne kadar var? Yaz geliyor tabi ver zamları marketin birinde 90 lira olan şey resimde nasıl 125 oluyor? demekki marketlerin keyfine göre zam