Kahvaltıyı meyveyle yapmak doyurucu olur mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Kahvaltıyı meyveyle yapmak doyurucu olur mu?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Meyveyle yapılan bir kahvaltı, doyurucu olabilir ancak tek başına yeterli değildir. Meyveler genellikle düşük kalorili ve düşük protein içeriğine sahiptir, bu nedenle kahvaltıda tek başına yeterli olmayabilir. Ayrıca, kan şekerinizin dengelenmesine yardımcı olan protein, lif ve sağlıklı yağlar gibi diğer besin öğelerini de içermelidir. Bununla birlikte, meyveler sağlıklı bir kahvaltıya ek olarak tüketilebilir. Örneğin, meyve salatası veya smoothie gibi farklı meyve tarifleri, sağlıklı bir kahvaltıda meyveleri tüketmek için iyi bir seçenek olabilir. Ancak, bu tariflerde mutlaka diğer besin öğelerini de eklemek önemlidir. kahvaltıyı sadece meyveyle yapmak doyurucu olmayabilir. Meyveler sağlıklı bir kahvaltıda tüketilebilir ancak diğer besin öğeleri de eklenmelidir. Daha doyurucu bir kahvaltı için protein, lif ve sağlıklı yağlar içeren diğer besinlerle birlikte meyveler de tüketilebilir.
Dünyanın en büyük hatasıdır. İnsan vücudu sabah uyandığı zaman kan şekeri en düşük seviyededir ve aç haldedir. Yağ hücreleri yakılmaya hazırdır. Siz tutup vücuda şeker verirseniz yani fruktoz insülin direnci aniden artacaktır ve tekrar acıkmanız çok kısa bir zaman alacaktır.
Ayrıca sabah protein ağırlıklı beslenmeye başlamak gerekir.
Sadece meyve değil ama yaptığım kahvaltı da genelde bu olur meyvelerle. Doyurucu oluyor.
Harika bir tabak
Soru buna ithafen olunca paylaşayım demiştim. Özür dilerim, canınız çeksin istememiştim. 🙏🏻
benı doyuruyor ya
elma falan yiyince mesela hem uyanık tutuyor hemde doyurucu
Cevap
23Cevap
Kahvaltı hiç sevdiğim bir öğün değil o yüzden bence iyi bir seçenek
Elbette doyan vardır ama ben asla..
Mesela yoğurt, yulaf, meyve veya süt, gronola, meyve gibi bir şey olursa doyurucu olur ama sadece meyve pek doyurucu olmaz ya da doyarsin ama erken acıkırsın meyvenin yanına ek olarak doyurucu süt, yoğurt, kefir gibi ürünler tüketerek doyuruculuğunu arttırabilirsin 🙃
Ben meyveyle doyamıyorum nedense 😂 ne sabah ne öğlen ne de akşam 😂
Mısır gevreği ile karışık olursa diyarım ama
İlla mısır gevregi olsun diyorsun 🙃
Ben genel olarak kahvaltıyı tercih etmiyorum. Meyve tüketenler de meyve şekerinden dolayı çabuk acıkabilirler.
Doyurucu olmaz , kısa sürede acıkmaya neden olur ve ayrica aç yenilen meyve kan şekerini bir andan yükseltir
Evet hele çilek muz kivi türü şeyler pancake li tatlı kahvaltılara çok iyi gider. Şeftali elma vs meyvelerde daha çok orta kahvaktilara giderm
Göz doktorum bana açkarına meyve yeme gözlere zararlı oluyor demişti. Ne kadar doğruysa artık
Kaynak doktorun poposu heralde
😂😂😂
Yanında kuru yemiş ve yoğurtla beraber doyurucu bir öğün olarabilir
Yazın öyle besleniyorum, sabahları kahvaltı yapmam meyve salatasıyla beslenirim.
O an için doyurur ama sonrasında hemen acikilir diye düşünüyorum.
Aç karnına meyve midemi bozuyor benim karpuz portakal çok kötü yapıyor ya mide problemim var galiba
Meyve bende yiyorum güzel ve sağlıklı oluyor ve doyurucu
Kahvaltıda çiğ meyve sebze abartılmaz tüm gün gazdan uçarsın
Hayır o kız seksi gözükmek için çektirmiş o fotoğrafı. Başarılı olmamış bile
2 porsiyon kebap yemiş olsam üstüne ne çeşit meyve yesem anında acikirim.
Muz doyurucu oluyor kahvaltıda iki muz yesem akşama kadar bir şey yemesemde olmaz
influencerlar icin belki ama bi anadolu kizi icin asla
Bence doyurucu olur ama bı kaç saate kdr sonra yine acıkırsn
Muz yersem kahvaltıda doyarım kesin.
Eskiden yoğurt meyve yulaf tercihimdi.
Meyve ile doymam daha çok acıkırım. 😄
Hiç denemedim ama beni en azından doyurmas
Sağlıklı bir seçenek değil. Doyurucu da değil.
Bence olur karpuz güzel gidiyor kahvaltı ile
Evet meyveden önemli kahvaltida
Doyurucu olmayacağı kanısındayım
Bence olmaz ya ben acikirim
İşte idare eder ama pek doyurmaz
Portakal suyu sart bencee gerisini bilmem
Bn meyve yiyince daha çok acikiyorum yaa
En iyisi çay ve tost. Meyve reçel olarak güzel.
Olur ama mide yanıyor öyle yapınca da efendim
Sadece meyve doyurmaz
Meyveyi fazla yersek doyurucu olur
olmaz ve gereksiz şeker yükü
Vitamin dolu bir güzelleme olur.
Cırcır etmezse sorun yok ama yetmez bence
Kahvaltıdan sonra meyve daha uygun olabilir
karnımız bu tür hareketlere toktur ((:
Olmaz bence.
Olabilir
olur muz iyi gidiyo
Ben doymam öyle ki