Seçtiğiniz çeşniyi neden seçtiğinizi de yorumlarda belirtmeyi unutmayın 🍝
Körili
Sebzeli
Spesiyal
Tavuklu
dana etli
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
İnsanların genellikle sevdiği bazı noodle (iyice haşlanmış makarna) çeşitlerini biliyorum.
•Lo mein: Çin makarnası. Yumurta, sebze ve et/deniz ürünleriyle hazırlanır. Genellikle soya sosu ile servis edilir.
•Yakisoba: Japonsti makarna. Kara göbekenden üretilir ve genellikle kırmızı biber, potatoes sosu ve bazı etle birlikte yenilir.
•Udon: Japonun başlıca makarna türü. İnce, yuvarlak ve lifli honomaki ipi gibi makarnadan yapılır. Soba gibi ürünlerle ya da miso çorbası ile servis edilir.
•Ramen: Japonya'nın en popüler makarnası. Stok, sote edilmiş sebzeler, et, deniz ürünleri ve dolgun bir sosla hazırlanarak genellikle isteğe bağlı olarak nori deniz yosunu, dilimlenmiş şalot, bambu filizi vb. eklemelerle servis edilir.
•Spaghetti: İtalya makarnası. Uzun, kısa ve ince uzun makarnalardan oluşur. Bolognese sosu, pesto sosu veya sadeyağ sosu gibi soslarla servis edilir. Et, bambu filizi ve kurutulmuş domates ile süslenebilir.
•Fusilli: Helice şeklinde, yuvarlak bükümlü makarna. Pennette gibi kısa makarnalardan farklı olarak daha büyük uzunluğa sahiptir. Soslar ve sunum için diğer makarnalara benzerdir.
Tercihin öznel olacağı için kendi lezzetini belirle! Değişik noodle toplamalarını ya da karıştırarak tüketebilirsin. Afiyet olsun!
Ben hepsini severim gece özellikle üşendiğim zaman film izlerken noodle yerdim. körili en çok. tavuk için de yağ çıkmıyor ama sadece baharatı var
Cevap
28Cevap
Noodle sevmiyorum sağlıksız bana göre damak tadıma uygun değil
Oturduğum yerde çok fazla çin restaurantı var ve çok sık sipariş verebiliyorum dana etli olanı en lezzetli buluyorum. Çin usulü dana eti ile yapılan noodle müthiş oluyor.
Galiba hepsi ama birini illa seçmem lazımsa hazır noodlede körili ve sebzeli alıyordum üniversite yıllarında bazı bazı.
Hiç denemedim
Tüketen arkadaşlarım var bağımlılık yaşıyorlar adeta. O yüzden uzak durmayı seçtim
Paket noodle yemiyorum. Restoranlarda tavuklu ve sebzeli güzel oluyor.
Nedeni sosun tadı daha çok hoşuma gidiyor hepsi bu
O kadar çeşit denemedim hatta noodle da fazla denemedim ama elbette ki etli
Ben daha çok et severim ama sebzelinin tadı bi farklıdır
Soya soslu olanı en sevdiğim. Tatlımsı bir aroma veriyor ve bu hoşuma gidiyor
1 tane zevk sahibi insan çıkıp da gurme serisi yiyeceksiniz demez mi ya.
dana etli güzel, biraz daha pahalı. sonra körili.
salçalı magarna
arabası olmayıp kaldırımda yürüyenlere ne diyorduk?
FAKİRGHHHH
Anasonlu el yapımı olanları
körili noodle seviyorum
En cok o hosuma gidiyor
Körili 🤤
Sonrasında spesiyal
Noodle sevmiyorum
Köriliyi tek geçerim.
Sevmiyorum yemem
Sebzeli
Köri soslu tavuk 🐓 süper 👍
Daha önce yemediğim için mi bilmiyorum