Yeme & İçme Mesajlaşırken yiyecek tüketir misiniz? problem_değil Takip Et Yoda Yaş: 26 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Bazen dozu kaçıyor jdjdj Güncellemeler+1 yıl Süper soruu Mesajlaşırken yiyecek tüketir misiniz? Cevapla Mesaj Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hayır genelde tüketmem ama yiyecek yerken mesaj gelirse yazarım :D yani özel oalrak tüketmem 0 0 Yorumla
PiLLy_BheBek Takip Et Master Yaş: 31 , eic 83% +1 yıl Evet şu an hem noodle yiyorum hem wp de mesajlaşiyorum bir taraftan da ksye görüş atıyorum 1 0 Yorumla
Beliz_inquiring33 Takip Et Bilge Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Olabilir, yani mesajlaşmaya özel değil o an bir şey yiyorsam devam ederim 0 0 Yorumla
Aykırı_Çiçek_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Film izlerken sadece, sürekli birşeyler yiyen biri değilim. 0 0 Yorumla
Celebrindir Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kahvenin yanında çatalla tüketebileceğim bir şey varsa efsane oluyor. 0 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayir yemek yerken baska bir seyle uğraşmayı hic sevmem, zorunda degilsem de yapmam. 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Yok rahat rahat yiyemiyorum 0 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Hayır yapamıyorum 0 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Bazen tuketirim 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hayır genelde tüketmem ama yiyecek yerken mesaj gelirse yazarım :D yani özel oalrak tüketmem
Evet şu an hem noodle yiyorum hem wp de mesajlaşiyorum bir taraftan da ksye görüş atıyorum
Olabilir, yani mesajlaşmaya özel değil o an bir şey yiyorsam devam ederim
Film izlerken sadece, sürekli birşeyler yiyen biri değilim.
Kahvenin yanında çatalla tüketebileceğim bir şey varsa efsane oluyor.
Hayir yemek yerken baska bir seyle uğraşmayı hic sevmem, zorunda degilsem de yapmam.
Al işte canım kare dido çekti
Yok rahat rahat yiyemiyorum
Film izlerken baya götürüyorum
Hayır yapamıyorum
Sigara tüketirim
Evet tüketirim.
Genelde içecek tuketirim
Severim.
Daha çok oyun oynarken veya film izlerken.
Bazen tuketirim
Kesinlikle hayır
Kilo ver