Yeme & İçme Pilava ketçap sıkılır mı? bucali-caglar Takip Et Guru Yaş: 30 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Sorum cihazlara farklılık göstermekle birlikte yaklaşık 1.2 cm yukarıdadır Pilava ketçap sıkılır mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Ben sıkmazdım ketçap zaten sevmem normal de. ha sıkıyorsak da mayonez sıkarız sdfsdfsd 1 0 Yorumla
Coraline-0 Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 97% +1 yıl Ketçapı normalde de sevmem. Hele ki pilava sıkcam asla cmsmcnnx 1 3 Yorumla bucali-caglar +1 yıl Makarnaya Yorumla bucali-caglar +1 yıl ya da patates 🥔 kızartmasına Yorumla Coraline-0 +1 yıl tostta yerim o da 1 damla olsa yetet cksmcm Yorumla
StarryAqua Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 94% +1 yıl Eskiden sıkılır derdim şimdi ise çok kötü bir tat olduğunu düşünüyorum 1 1 Yorumla bucali-caglar +1 yıl Ne değişti Yorumla
AKaKesKinKa Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Ben sıkmam. Ama sıkan sıkar bize ne 😂 herkesin damak zevki kendine. İsteyen ketçap sıkar isteyen yan taraftaki tatlıyı üzerine koyar yer 😂 2 0 Yorumla
Dilarainan474 Takip Et Xper 7 Yaş: 42 , eic 100% +1 yıl Ketçabı sevmem haliyle pilavda da tercih etmem ama spagetti de güzel oluyor acılısı 1 0 Yorumla
anavrinn7 Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 96% +1 yıl Yok yaaa zaten o kadar lezzetli değil bence ketçap, pilav sade daha güzell 1 0 Yorumla
ElvannnCan Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Ketçap yakışmıyor mayonez karabiberle daha güzel oluyor 😅 1 0 Yorumla
u MustiEmre Takip Et Master Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Edeni gördüm ama hiç benlik değil. En fazla patates kızartmasına sıkarım 1 0 Yorumla
XenopeltisSs Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Sıkılır tabi uzerine aci biber turşusu ve birazda vişne reçeli eklicen oh.. sjejr 1 0 Yorumla
Yrnnn0w0 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Ben onlara midesiz diyorum ama sonuçta yemek zevki karışmamak lazım :) 1 0 Yorumla
Rassne Takip Et Xper 4 Yaş: 34 +1 yıl Yeni pişmiş pilava değil de hani kalir ya soğur ısıtmaya usenirsin. He o haline sıkarım 😀 1 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Kara biber atılır , ketçap nedir 🤦🏽 1 0 Yorumla
serseriibeyy Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Bir atasözü der ki Ketçapsız pilav karın doyurmaz 1 0 Yorumla
sierravista Takip Et Master Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Hayır, ben makarnaya bile ketçap sıkmıyorum 🙄 1 0 Yorumla
VişneliBrowni_ Takip Et Master Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yapanlar var ama ben tercih etmem. 1 0 Yorumla
Saknuzulmetmmmi Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Neden sıkılmasın ekmek arası bile yerim. 1 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. olmaz ya sade karabiberli 0 0 Yorumla
Birkirlangicmisali Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 673 cevap paylaştı. Sıkmam. 1 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. sıkılır.. 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl sikmayan koyludur 1 1 Yorumla mad_girl34 +1 yıl Bir de böyle tipler var, yeni yeni türeyen bişeyi yapmayı marifet yapmayanı küçümseyen tipler Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
10Cevap
Ben sıkmazdım ketçap zaten sevmem normal de. ha sıkıyorsak da mayonez sıkarız sdfsdfsd
Ketçapı normalde de sevmem. Hele ki pilava sıkcam asla cmsmcnnx
Makarnaya
ya da patates 🥔 kızartmasına
tostta yerim o da 1 damla olsa yetet cksmcm
Eskiden sıkılır derdim şimdi ise çok kötü bir tat olduğunu düşünüyorum
Ne değişti
Ben sıkmam. Ama sıkan sıkar bize ne 😂 herkesin damak zevki kendine. İsteyen ketçap sıkar isteyen yan taraftaki tatlıyı üzerine koyar yer 😂
Ketçabı sevmem haliyle pilavda da tercih etmem ama spagetti de güzel oluyor acılısı
Yok yaaa zaten o kadar lezzetli değil bence ketçap, pilav sade daha güzell
Ketçap yakışmıyor mayonez karabiberle daha güzel oluyor 😅
Edeni gördüm ama hiç benlik değil. En fazla patates kızartmasına sıkarım
Sıkılır tabi uzerine aci biber turşusu ve birazda vişne reçeli eklicen oh.. sjejr
Ben onlara midesiz diyorum ama sonuçta yemek zevki karışmamak lazım :)
Yeni pişmiş pilava değil de hani kalir ya soğur ısıtmaya usenirsin. He o haline sıkarım 😀
Ben pilavda şehriye bile sevmem
Kara biber atılır , ketçap nedir 🤦🏽
Bir atasözü der ki Ketçapsız pilav karın doyurmaz
Hayır, ben makarnaya bile ketçap sıkmıyorum 🙄
Yapanlar var ama ben tercih etmem.
Neden sıkılmasın ekmek arası bile yerim.
ben hiç sevmem ketçaplı
olmaz ya sade karabiberli
Acı sos sıkılır :)
Sıkmam.
Sıkılabilir.
sıkılır..
Sıkılır
ben sıkıyorum
Sıkılıyor
Ben sıkmıyorum.
sikmayan koyludur
Bir de böyle tipler var, yeni yeni türeyen bişeyi yapmayı marifet yapmayanı küçümseyen tipler
Yumurtaya sıkıyorum