Yeme & İçme Size pırasa yapsam yer miydiniz? birsuskuncicek Takip Et Mentor Yaş: 28 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 53 Yapay Zekaya Sor Nimet seçilmez sonuçta? Güncellemeler+1 yıl Pırasa Size pırasa yapsam yer miydiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 8 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Evet yerim çok severim. 1 0 Yorumla
Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. En sevdiklerim arasındadır. Ekşi de olacak 0 0 Yorumla
YunininTutisi Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Bu pırasa kan ağlıyor resmen. İnsan biraz salça koyar ne bileyim biraz pul biber falan atar. Bembeyaz, bebek maması gibi görünüyor aynı. 1 0 Yorumla
sudekoo Takip Et Guru Yaş: 22 , eic 100% +1 yıl Pırasayı çok severim ama annemin yaptığını. Senin yaptığını bilemedim, genelde tadı çok farklı oluyor. 0 0 Yorumla
Elendil77 Takip Et Xper 7 Yaş: 31 , eic 96% +1 yıl Pek sevmem, bir ömür yemesem de bir şey kaçırmış sayılmam. Nimet seçilmez doğru ama nimet dökülmezde yemiyeceğim yemeği yapmam. 0 0 Yorumla
Çilek_22 Takip Et Master Yaş: 29 , eic 78% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu görselde ki portakallı pırasa sanırım.Pırasa ya bayılırım.😍 0 0 Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl aman diyim pırasa yiyemiyorum benama sen ellerinle yaparsan seveceğime eminim ;) 0 0 Yorumla
Holababy Takip Et Xper 6 Yaş: 36 , eic 93% +1 yıl Pırasa yemeği meşhurdur bizim yörede ama resimdeki gibi değil yinede pek sevmem teşekkürler… 0 0 Yorumla
jokii Takip Et Bilge Yaş: 28 , eic 86% +1 yıl Senin elinden zehir olsa yerim ama bunu yememek için 0 0 Yorumla
Kirginimcokk0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 458 cevap paylaştı. Zeytinyağlı yerim çok aradığım söylenemez ama yerim yani 0 0 Yorumla
tortitotilla Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,6b cevap paylaştı. Pırasayı bir tek yemeğini sevmiyorum. Börek filan yapsan enfess 0 0 Yorumla
ByDreamm Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 377 cevap paylaştı. Kusura bakma ama. yemem pırasa böreği yaparsan yerim bak 😀😅 0 0 Yorumla
Seyyah_Derviş Takip Et Yoda Yaş: 109 , eic 99% +1 yıl Şöyle bir ev yemeğine hasret kaldım, sen yer misin diye soruyorsun. 0 0 Yorumla
_Justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 96% +1 yıl Pırasa sevmiyorum sadece annem yapınca yerim o kadar 0 0 Yorumla
sngr35 Takip Et Xper 7 Yaş: 33 , eic 55% +1 yıl Pırasayı sevmiyorum ben kimin yaptığı hiç fark etmez 0 0 Yorumla
Inflaameess Takip Et Bilge Yaş: 33 , eic 96% +1 yıl Annemin yaptığını yemiyorum senin yaptığını hiç yemem 0 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Pırasadan o kadar nefret ediyorum ki yemek masasını kemiririm ama o pırasayı hayatta yemem asdfg 0 0 Yorumla
kty99 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Yemediğim ot çeşidi kalmadı ama bu mereti yok yiyemem bünye almıyor 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Haha Yorumla
OdyseaVeİlyadae Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Niye senin ne özelliğin var. Pırasa kötüdür ve yenmez 0 0 Yorumla
Paltolucocukk Takip Et Xper 5 Yaş: 32 +1 yıl Bu pirasada baharat yok. Salça olacak biraz da. Bunu yemezdim ben 0 0 Yorumla
Slalombebeğim Takip Et Master Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 591 cevap paylaştı. Salça da olsa güzel olurdu 😂 0 2 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Dimi ya Yorumla Slalombebeğim +1 yıl Aynen aynen Yorumla
P4nch_ Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 86% +1 yıl Yemek seçmem elin lezzetliyse neden olmasın 0 1 Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Harikaa Yorumla
Richardgör Takip Et Master Yaş: 36 , eic 98% +1 yıl Ben severim yap yiyelim 0 8 Yorumla Richardgör +1 yıl Giresunlumusun sen Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Hayıyy Yorumla Richardgör +1 yıl Surat aynı giresunku suratı Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Neden Yorumla Richardgör +1 yıl e benziyorsu:) neresi memleket Yorumla Richardgör +1 yıl ordulu tipi de var:) Yorumla birsuskuncicek +1 yıl Karadeniz hep Yorumla Richardgör +1 yıl e karadenizli tipi var ben napiim:) Yorumla
Alacabulaca Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% +1 yıl Yerim, üzerine limon sıkınca çok hoşuma gidiyor. 1 0 Yorumla
onur26vw Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,9b cevap paylaştı. Yerim, çünkü pırasayı severim. 0 0 Yorumla
çoktaumurumda Takip Et Master Yaş: 56 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,5b cevap paylaştı. bol limonlu olsun lütfen ve zeytinyağlı 0 0 Yorumla
Gezelimmaksat Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Severim pırasa yemeği bol bol limonlu 😋😋 0 0 Yorumla
tt_Escape_tt Takip Et Master Yaş: 39 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,6b cevap paylaştı. mecbur değilsem yemem 0 0 Yorumla
Şeriffe Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Lezzetli yaparsan yerim sevdiğim bir sebze 🙃 0 0 Yorumla
biradetmehmet Takip Et FenomenMaster Yaş: 45 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,9b cevap paylaştı. Severim yerim 0 0 Yorumla
Handenizzzqw Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 425 cevap paylaştı. Allah'ın nimeti ama hiç sevmem 0 0 Yorumla
Balcicek899 Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 77% +1 yıl Yerdim niye az salça katmadin kız böylemi seviyon 0 0 Yorumla
_ΛqresiF_ Takip Et Master Yaş: 31 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Sevdiğim bir yemek geri çevirmem 0 0 Yorumla
seyyah3534 Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 302 cevap paylaştı. Hiç sevmem.(Senlik değil tabi) 😀 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Yeriz bol limonlu olsun 0 0 Yorumla
кєℓєвєкк___ Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Misafir umdugunu degil buldugunu yer, eline saglik 0 0 Yorumla
Madrigals Takip Et Xper 5 Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yemem valla. Kokusu bile midemi bulandırıyor. 🫢 0 0 Yorumla
FiqHShott Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Yerim tabi ki neden yemeyeyim pırasayı severim 😊 0 0 Yorumla
estrella34 Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 58% +1 yıl Pek sevdiğim bir yemek değil ama Nezaketen yerdim. 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Çok açsam falan yerim 0 0 Yorumla
ProducerT Takip Et Guru Yaş: 34 , eic 99% +1 yıl Hiç sevmem ama sevgilim yapsa yerdim onun için 0 0 Yorumla
nomorebets35 Takip Et Master Yaş: 44 , eic 64% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. bol eksili zeytinyagli 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
69Cevap
Evet yerim çok severim.
En sevdiklerim arasındadır. Ekşi de olacak
Bu pırasa kan ağlıyor resmen. İnsan biraz salça koyar ne bileyim biraz pul biber falan atar. Bembeyaz, bebek maması gibi görünüyor aynı.
Pırasayı çok severim ama annemin yaptığını. Senin yaptığını bilemedim, genelde tadı çok farklı oluyor.
Pek sevmem, bir ömür yemesem de bir şey kaçırmış sayılmam. Nimet seçilmez doğru ama nimet dökülmezde yemiyeceğim yemeği yapmam.
Bu görselde ki portakallı pırasa sanırım.
Pırasa ya bayılırım.😍
aman diyim pırasa yiyemiyorum ben
ama sen ellerinle yaparsan seveceğime eminim ;)
Pırasa yemeği meşhurdur bizim yörede ama resimdeki gibi değil yinede pek sevmem teşekkürler…
Senin elinden zehir olsa yerim ama bunu yememek için
Zeytinyağlı yerim çok aradığım söylenemez ama yerim yani
Pırasayı bir tek yemeğini sevmiyorum. Börek filan yapsan enfess
Kusura bakma ama. yemem pırasa böreği yaparsan yerim bak 😀😅
Şöyle bir ev yemeğine hasret kaldım, sen yer misin diye soruyorsun.
Pırasa sevmiyorum sadece annem yapınca yerim o kadar
Pırasayı sevmiyorum ben kimin yaptığı hiç fark etmez
Annemin yaptığını yemiyorum senin yaptığını hiç yemem
Asla sevmem, bir ömür yemesem de bir şey kaçırmış sayılmam.
Pırasadan o kadar nefret ediyorum ki yemek masasını kemiririm ama o pırasayı hayatta yemem asdfg
Yemediğim ot çeşidi kalmadı ama bu mereti yok yiyemem bünye almıyor
Haha
Niye senin ne özelliğin var. Pırasa kötüdür ve yenmez
Bu pirasada baharat yok. Salça olacak biraz da. Bunu yemezdim ben
Salça da olsa güzel olurdu 😂
Dimi ya
Aynen aynen
Yemek seçmem elin lezzetliyse neden olmasın
Harikaa
Ben severim yap yiyelim
Giresunlumusun sen
Hayıyy
Surat aynı giresunku suratı
Neden
e benziyorsu:) neresi memleket
ordulu tipi de var:)
Karadeniz hep
e karadenizli tipi var ben napiim:)
Yerim, üzerine limon sıkınca çok hoşuma gidiyor.
Yerim, çünkü pırasayı severim.
bol limonlu olsun lütfen ve zeytinyağlı
Severim pırasa yemeği bol bol limonlu 😋😋
Offf yerim hem de tatlı yapıp gelirim
mecbur değilsem yemem
Pek sevmem ama kırmamak için yerim
Normalde yerimde ramazan da yemem
Evet ben çok severim pırasayı
pirinç olmasaydı yerdim
Lezzetli yaparsan yerim sevdiğim bir sebze 🙃
Anacığım dışında sanmıyorum.
Severim yerim
Allah'ın nimeti ama hiç sevmem
Pek sevmem pırasa ve lezzetsiz duruyor
Yerdim niye az salça katmadin kız böylemi seviyon
Yemezsim pırasa sevmem
Üstüne parada versen aslaa
Sevdiğim bir yemek geri çevirmem
Hiç sevmem.
(Senlik değil tabi)
😀
Yeriz bol limonlu olsun
Misafir umdugunu degil buldugunu yer, eline saglik
Ben seçerim.
Yemem
Zeytinyağlı olursa evet
İlkbaharda pırasa yemem.
Yemem valla. Kokusu bile midemi bulandırıyor. 🫢
Yerim tabi ki neden yemeyeyim pırasayı severim 😊
Hayir hiç sevmem pirasayi
hic sevemem etcilim ben
Pek sevdiğim bir yemek değil ama Nezaketen yerdim.
Çok açsam falan yerim
Pırasayı seviyorum yerdim.
Hiç sevmem ama sevgilim yapsa yerdim onun için
iyi de neden pırasa? bamya yapsana 🙂😄
bol eksili zeytinyagli
Pırasa sevmem tek sevmediğim şey 😕