Indomie
Obamie
Knorr
Banetti
Mammamie
Dudomi
Nudo
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Benim en sevdiğim Noodle markası Indomia tabi ki de aslında belki kimse hatırlamaz ama bir zamanlar bir noodle markası daha vardı adını unuttum makarneks gibi bir şeydi sanırım oda çok güzeldi salçalısı vardı hatta bu yüzden de hem hızlı ve pratik olduğu için de noodle yemeği çok seviyorum ben hayatımda. bazen de ara sıra yerim aç olursam
Cevap
18Cevap
Indomie bi aralar asiri yerdim, hergün falan ama artık 3 yıldır falan hiç yemiyorum. Midem bulanıyor ama bu aralar canim cekiyor alıp yiyecegim oructan sonra
içinde kurt ve kıl varmış
Bi aralar öyle şeyler diyolardı xjdjdj
Ama gerçek değil mi işte dkskdk
Hepsinden cikmiyo
Bazılarından mı çıkıyo
Aşkım hepsin de çıkmıyor, ben kaç sefer alıp yedim, hepsin de çıksa zaten baykot ederlerdi
Boykot*
Ama onlar zaten gözle görülmüyor ki mikroskop altında görülüyor
Amann neyse ne ya ben yiycem
Sjsksdk afiyet olsun çiçek
Sağ ol 😊
Yılllaarrr önce indomie vardı sadece. Hem de her markette olmazdı. O zaman lezzetliydi şimdi bozdu. Şimdi noodle makarnasını kendim alıp sosunu kendim yapıyorum
Pek noodle tüketmiyorum yediğim çok nadirdir.
Ama alırsamda genelde indomie yi tercih ederim daha bilindik ve kaliteli geliyo bana.
Indomıe diyorum. Bir kere şok marketten bir noodle almıştım domatesliydi değişik bir markası vardı, hamur gibi aşırı kötüydü.
Bu kadar konuşuluyor bir deneyeyim dedim aşırı kötü birşeymiş midem bulandı. Normal miss gibi makarna varken noodle nedir ya?
Oba yıl sadece bir defa denedim ve gerçekten çok kötü. İndomie her zaman tercihim özellikle körili 🤤🤤
Indo mie ve Yum Yum.. 😋
Tabiki de kendisi orjinal olanı tabi körili olanı severim tek yediğim sevdiğim
Hiçbiri asla yemem yemedimde çok zararlı bu
Noodle ile lavabo yapılıyor haberin olsun bi ara ben yiyordum o video izledikten sonra artık yemiyorum 🤮🤮🤮
Lavabo yapıştırıcısı 🤦
YouTube yaz izle 🤮
Hiç birini desem 😄 çünkü hiç denemedim denemeyi de hiç düşünmüyorum
indomie tavuk aromalisi cok guzel diger markalari cok sevmiyorum
Sadece bir lokmacık denedim ona da arkadaşımın zoruyla. Nasıl seviyorsunuz bu şeyi anlamıyorum.
Kesinlikle indomie. Bir kere knorr denemiştim ve tadı iğrençti.
hiçbiri ya. görüntüsü de kokusu da iğrenç geliyor. tadı da öyledir muhtemelen
Даширак daşirak on numara yiyorsun dierek tuvalet 🤣
Sadece restoranda el yapımı noodle yiyorum. Paket ürünlerden olabildiğince uzağım.
Normalde indomie derdim ama geçenlerde obanin körilisini yedim ve harikaydı o yüzden oba diyorum ama
İndomie dana etli
İndomie sebzeli
Dudomi dana etli
Oba körili kesin deneyin dediklerimden
Normal salçalı çubuk makarna varken noodle ye gerek var mı?
iğrenç hiç sevmem
Nudo Na Su Ko. Ldjshs (hic tuketmedim nudo)
Hiç yediğimi hatırlamıyorum
Ne çok marka varmış ama ben kullanmıyorum
Noodle hiç sevemedim 😑
Noodle hiç denemedim iyidir herhalde
Şu noodle'ı hiç sevmiyorum ya
Hayatımda hiç noodle yemedim
Türkiyedeki noodle'lar 5 para etmez
Yemeyin şunları çok zararı var
Yahu şunu anlayın arkadaşlar. Bunlar korelilerin yedikleri şeylerin taklidi olan ucuz ürünler. O yanındaki sosu ucuza seri üretmek için kimyasal olarak oluşturuyorlar. Orijinal olanlar zaten normal yemek. Onda bi sıkıntı yok. Bu onun kopyasi ve ucuzu ve sağlıksızi. Ben uyardım sadece yiyip yememek size kalmış. Ama internette bi araştırın derim.
Anamın kestiği erişte hepsinden güzel
Öyle değil mi ama
Bunu yiyenin kendine saygısı yoktur
Noodle yiyen ameledir
Endomi 3 dakika
Indo
Diyerlerini hiç görmedim rastlamadım
Noddle yemiyorum
İndomie
Körili indomie noodle 🤌🏻
Şu lastikleri yiyenin kendine saygısı yoktur
Indomie