Yeme & İçme İFTAR YEMEĞİNE NE KADAR ERKEN GİDİLMELİ? Rose-23 Takip Et Xper 7 Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Yapay Zekaya Sor İftar yemeğine amirim davet etti. İftardan ne kadar önce gitmem doğru olur sence 😊 Güncellemeler+1 yıl Hanımı yemek hazırlayacaktı yardım için bi saat önce falan gitmem gerekir mi İFTAR YEMEĞİNE NE KADAR ERKEN GİDİLMELİ? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Herkes son dakikada geliyor benim gördüğüm kadarıyla 15 dk kala falan orada olmanız yeterli 0 0 Yorumla
cszmt Takip Et Xper 3 Yaş: 22 +1 yıl Yarım saat - 45 dk. Son dakika gidilmez, en azından sofra kurmaya yardım edecek kadar erken gidilmeli (nezaketen) 0 0 Yorumla
Gri3480 Takip Et Guru Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Yarım saat normal bence 1 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 50 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Yarım saatten fazlası olması lazım 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Herkes son dakikada geliyor benim gördüğüm kadarıyla
15 dk kala falan orada olmanız yeterli
Yarım saat - 45 dk. Son dakika gidilmez, en azından sofra kurmaya yardım edecek kadar erken gidilmeli (nezaketen)
Yarım saat normal bence
Yarım saat kalasiya orada ol bebiş
Yarım saatten fazlası olması lazım
Yarım saat önce gitmek ideal
Yardım edersin salata tatlı vs
15 dakika yeterli olur.
Sahuru yap git