Vardır illaki ama konu o değil durun, çok heyecanlıyım. Zafer çanlarının sesi bugün kristal bardaktan yankılanıyor. 😀 Kendimi bildim bileli bu bardakları hep vitrinde gördüm, bir kez dahi kullanmadım. Hele ki bir rivayet var aklınız durur. Kristal bardaktan içilen çayın tadı farklı oluyormuş! 😲
Bunca yıllık merakımı artık dindirmem gerekiyordu ve bütün cesaretimi toplayıp vitrinden o meşhur bardağı aldım. Sinsi adımlarla yaklaşmam pek işe yaramadı, annem beni görmüştü ama sorun yoktu. Bardağı usulca alıp mutfağa geçtim. Çayımı artık demlenmişti. Bardağa doldurmadan önce 'acaba kaynar su bardağı çatlatır mı?' diye düşünmeden edemedim. 😀 Bardak çatlamadı evet, şekerimi attım, dikkatlice karıştırdım. Evet, evet dikkatlice. Bardağa öyle bir anlam yüklemişiz ki evin en saygınları arasında şuncacık boyuyla. Hehe En sonunda o an geldi ve tadıma geçtim. Küt küt atan kalbimi dizginlemem, elimi kolumu titretmemem gerekiyordu. Heyecanımı dindiremezsem bardağı düşürüp kırabilirdim ve bunun olmasını istemeyiz. 😀 Nefesimi tuttum, gözlerimi kapatıp bir yudum aldım. Evet kavuştuk, artık dudaklarımdaydı. Çay aynı çaydı ama bardak Nihal, ben Beşir idim. Farklı Dünyaların insanıydık ve bir kez olsa bile kavuşmuştuk.
Çayın tadına gelecek olursak valla ben bir şey anlamadım. Normal bardak gibi değiller, olabilecek en ufak boyuttalar. İki yudum içiyorsun bitiyor, sonra işin yoksa kalk yine doldur. 😜 Ben risk aldım, siz almayın bencesiii. 😄

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer