Özellikle popüler televizyon programlarında görüyoruz. Mesela masterchefin tüm şefleri erkek. Aynı şekilde ünlü olmuş ve popüler kadın şefler de mevcut. Peki hangisi daha iyi yemek yapıyor? 😎
Haydi rekabeti biraz daha kızıştıralım KS 😎 Soru bomba… Kim daha iyi yemek yapıyor? kadınlar mı erkekler mi? 🤤?
Genelde hamsi yapıyorlar onuda kızartırken kurutuyorlar suyu çekiliyor. Zerre sevmiyorum. Büyük balık olursa güzel pişerse yerim ama yine de sevdiğim bayıldığım bir şey değil.
Ben et ve balıkta iddialıyım büyük balığı altın sarısı olana kadar pişiririm ızgarada lezzetli oluyor. Hamsiyide trabzon usülü severim mısır unlu tava 🤤
Ahahahah… hamsi dediğin iri ve yağlı olursa güzel 😎 ben kendi tuttuğum balığı yemeyi seviyorum… Özellikle büyük balıkları 🤤 Çok iddialı yapar güzel de yerim 😄
ahahaha canım kıymetlidir anlamadığım için en pahalısını istedim zaten 😂😂 ya da en temizi fişne suyu 😂 kadehe döküp atayım şarap içiyorum diye 🤣🤣 yapıcam bunu
erkekler herhangi bir konuda orta seviye olamıyor ya 😂 ya çok iyiler ya da çok kötüler bence çoğunlukla kadınlar daha iyi yemek yapar ama daha iyi yapan erkek yok mudur vardırrr