Yanında bir de kahve olmalı mı? ☕☕🍫🍫

Bitter
Diğer
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Yanında bir de kahve olmalı mı? ☕☕🍫🍫

Muhteşem üçlü lakin bitter acı geliyor bana, yiyemiyorum, şöyle söyleyim A101'de alışveriş yaparken Nestlé'nin 4'lü çikolatası 70 liradan 35 liraya düştüğünü öğrendim, ikisi sütlü, ikisi de bitterdi çikolataların, bitter çikolata yemediğim için, sütlü çikolata da olsa almadım, o kadar aram yok bitterle, ben o çikolataya acı çikolata derim, suffleye de çiğ kek derim 🙂 Böyle tanımlamalarım vardır kendimce. Halbuki o dörtlü çikolatayı alabilirdim, bitterleri kek, pasta yapımında benvari usulü eritip kullanabilirdim lakin yine de almadım, bitter çikolatayla aram olmasa da, kaktüs 🌵 ve Türk kahvesiyle görsel olarak harika ve iç açıcı bir uyumu var, ben diğer çikolataları tercih ediyorum, yine bademli çikolata da tercihim pek olmaz diğer çikolatalardan, sütlü çikolataya aşığım, bol iri fındıklı çikolata severim, beyaz çikolata severim, haa yer fıstıklı çikolatayla da aram yoktur, eleyecek olursak bu şekilde diğerleri diyorum
Detaylı cevabınız için çok teşekkür ederim. Zahmet oldu. 🌹 ( :
Kahve, kaktüs görselini beceremedim ben. Anca bu kadar yapabildim diyor ve görseli bulmak için biraz zaman istiyorum.
Sadece kahve eksik💐 Maşallah kaktüsler çok güzel görünüyorlar, eminim ki kahve, bitter ve kaktüs üçlüsünü çok güzel oluşturursunuz🌸
Bunu bir kaktüslerle alakalı bir Facebook gurubunda paylaşmıştım. 🙃
Kaktüsleri beğenmenize çok sevindim. 🌵🌻
Bu arada yüzde 60'tan fazla olursa ben de çok zor yiyebiliyorum bitteri.
Eic için teşekkür ederim 🌺 🌺
Beyaz ve sütlü çikolatayı çok severim yanında türk kahvesine de tamamıyla bağlıyım ayrıca kaktüsleriniz çok güzell bayıldım 👌😀
Bu detaylı cevabınız için teşekkür ederim. Kaktüslere bayılıyorum. Yaklaşık 60 çeşit kaktüsüm var.
Alıp büyütüyorum. En yaşlıları on yaşında oldu. Bir kaç aylık olanlar da var. Çiçek açmaya başladılarında haklarında soru sorarak paylaşırım çiçeklerini.
Sahip olunan çiçeğin ihtiyaçlarını araştırmak lazım önceden. Teşekkürler. : )
Cevap
2Cevap
Ben bitter çikolata daha çok seviyorum. sütlü tatlıları ya da şernbetli tatlıları pek fazla sevmiyorum
Ya ne güzel manzara kaktüslere bayıldım. Bitter sütlü kakaolu farketmez her çikolatayı yerim yeterki çikolata olsun ☺️
Teşekkür ederim. Afiyet olsun. :)
Sütlü çikolata en iyisi ama hepsini seviyorum
Teşekkür ederim.
Bitter çikolata candır
Diğerleri zaten yoktur.
Çikolatayı sütlü severim
☕
Kahve sade olacak
Sade ikram ettim ( :
Ellerine sağlık🙂
Afiyet olsun 🙃
Bitter yiyen insanim kendisine saygisi yoktur
Merak ettim.
Bi daha olmasin
@madina1 saka yaptım sen niye her seye atliyosun acaba
👍👍👍
Bademli bitter hastasıyım
Çikolatalı tabisi
Çikolatalı derken. 🤣
Çikolatalı çikolata 🤣
Uhh. Dehşet.
Ee bende böyle çikolatayı çikolatalı seferiz 🤣
Bak bi.
Bitter >>
♥️♥️
Sakıncası yoksa iletişim maksadı olmaksızın daha sık karşılaşmak için karşılıklı takipleşmek isterim. Olursa memnun olurum aksi halde saygım sonsuz. ( :
Teşekkür ediyorum. 🌹
bitter abi, bitter
Bitter
bitter
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar