en son menengiç kahvesini tüketmiştim, sırada Dibek ve Osmanlı kahvesi var... Bi markanın dibek ve osmanlı kahvesi içeriğine baktım içerik a dan z ye aynı... O zaman ismlerinin farklı olmasının manası yok. Acaba benim baktığım markaya has bir durum mu?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(18-24)+1 yılFarzlarini bilmiyom ve osmanli kahvesini icmedim ama dibek ictim cok guzel. Hatta bir kac kutu alip goturuyoz yazin geldigimizde. Dibegin ozelligi kendiliginden tatli seker eklemis gibi bir tadi var ama yok. Benim gibi seker kullanan birisi, cay kahve ne olursa dibegi sekersiz iciyom mesela cunku gerek yok kendiliginden tadi var seker gibi
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılFarklarini*
Soran+1 yılteşekkürler
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(18-24)+1 yıldibek kahvesi biraz daha tatlı bence. Ben içerken öyle hissediyorum. Sizde olmuyor mu?
1163 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılsöylemeyi unuttum renkleri farklı
Cevap sahibi+1 yıloff niye kimse yazdığım şeylere yanıt vermiyor of ya :(
Soran+1 yılbana tan bi kahve gibi gelmiyor su ile yapsan da sanki sütlü kahve içiyormuşum izlenimi yaratıyor
Cevap sahibi+1 yılben de böyle düşünüyorum biraz hafif bi tadı var gibi :))
Soran+1 yıldün niye sinirlendinki o kadar?
Cevap sahibi+1 yılsinirlenmedim sadece gün boyunca yazdığım hiçbir soruya yanıt veren olmadı o yüzden bunaldım
Cevap sahibi+1 yılen son sen de vermeyince isyan ettim
Cevap sahibi+1 yılsizce niye kimse benim yanıtlarıma cevap vermiyor? Ciddiye alınmadığımı hissedip kötü oluyorum, çok alıngan birisiyim.. Kırdıysam özür dilerim
Cevap sahibi+1 yılmesela siz de dün yanıt vermeyip bugün verdiniz, bazıları da böyle yapıyo
Cevap sahibi+1 yılal işte yine yanıt veren yok of ya hiç sevenim yok
Soran+1 yılestagfurullah bence gizliden yazıyorsun diye de belki ciddiye alınmıyorsundur. Dün yoğundum bi süre girdim sonra giremedim.
Cevap sahibi+1 yılİşle ilgili bi yoğunluk mu? Ben de ciddiye alınmadım sandım üzüldüm :( kusura bakma olur mu
Cevap sahibi+1 yılkamu sektöründesin anladığım kadarıyla, ben de kamuda çalışmak istiyorum ama çok yoğun kaldıramazsın sen diyorlar.. çok mu yoğun cidden lütfen yanıt verir misin
Soran+1 yılİşle ilgili... Kamu bulunduğun ile ve bulunduğun kuruma gör değişir yoğunluğu Örneğin İstanbul 'un yüzde doksan'ı yoğun çalışır ama anadolu tam yatış
Soran+1 yılKaldırılamayacak bir durum yok bence...
Cevap sahibi+1 yılanladığım kadarıyla siz yoğunsunuz, umarım işleriniz düzgün gider
Soran+1 yılyooo aslında çok yoğun değilim ara ara kullanıyorum siteyi siz ne işle mesgulsunuz
Cevap sahibi+1 yılben öğrenciydim ama mezuna kaldım sonrasında da mezun senemde birkaç mağazada falan çalıştım para kazanıp birikim yaptım ama kamuda bi yerde çalışma isteğim var. Aslında polis olmak istiyorum, msü sınavına da girdim ve çok iyi geçti hayırlısı bakalım inşallah olur :)
Cevap sahibi+1 yılsizin işiniz nedir
Soran+1 yılkamuda yöneticiyim (şef) ne okudun? kpss ye girdin mi
Cevap sahibi+1 yılgirmedim maalesef yeterli bilgim yoktu boşuna vakit kaybetmeyim dedim :(
Soran+1 yılbence öyle düşünme her sınav bi tecrübe bölüm neydi peki?
Cevap sahibi+1 yılYok ben lisede sayısal bölümden mezuna kaldım. Üniversiteye geçemedim sonrasında msü ye girdim bi iki gün önce ordan çok ümitliyim güzel geçti işte polis olmak istiyorum
Soran+1 yılsayısalcılar zeki olur umarım bi yerlere yerleşirsin polisliğe talep çok
Cevap sahibi+1 yılÇok teşekkür ederim evet öyle polislik isteyen çok kişi var :) yanıt verdiğiniz için teşekkür ederim ilk defa birisi beni bekletmeden yanıt veriyor :(
Soran+1 yılşu an öğle arası fulll müsaidim
Soran+1 yılama cevap alamama olayı biraz tuhaf geldi banaa
Cevap sahibi+1 yılbana da öyle :( kimin sorusuna yanıt versem sadece beğenip geçiyorlar ama diğerlerine hep yanıt geliyor bana gelmiyor. Ben mi çok alınganım acaba :( ?
Cevap sahibi+1 yıldün yazdığım şeye bugün yanıt verdiniz çok üzüldüm sizi tanımadığım halde neden öyle yaptınız ki :(
Soran+1 yılbirazcık alıngansın bda saflığın temizliğin göstergesi
Soran+1 yıldün müsait değildim siteye sadece yarım saat girdim mesajını şimdi gördüm
Cevap sahibi+1 yıleğer üzüyorsam özür dilerim, ama napıyım doğuştan böyleyim herkesin yaptığını dediğini üstüme alıyorum ben üzülüyorum sonra da :( ne olacak bilmiyorum
Soran+1 yılzamanla geçer diye düşünüyorum nerde yaşıyorsun
Cevap sahibi+1 yılbilmiyorum inşallah dediğin gibi olur Ankara'da yaşıyorum, bi de çok teşekkürler cevabımı en iyi seçmişsin ♥
Soran+1 yılrica ederim memur başkenti birkaç kez geldim kayvoldum yüzölçümü olarak çokkk büyük peki aslende mi ankaralısın
Cevap sahibi+1 yılevet aslen ankaralıyım , haklısın çok büyük bi şehir. Ben bile buralı olmama rağmen kayboluyorum bazen biliyor musun :D :D
Soran+1 yıltoplamda 4 kez geldim memur şehri olduğunu hissettiriyorr. Sen nasıl becerdin kaybolmayı:))
Cevap sahibi+1 yılof inanki bilmiyorum bi kütüphane arıyordum mesela o yola gir bu yola gir bi türlü bulamadım sonra baktım hiç bilmediğim bir yerdeyim sonra da ona buna sorarak buldum. Bir kaç kez oldu böyle :)
Soran+1 yılAnkara için normaldir diyelim o zaman:))
Cevap sahibi+1 yılahahhah evet öylee :)
Soran+1 yılbişey sorcam neden gizli yorumla yazmaya başladın ve hala neden gizlisin
Cevap sahibi+1 yılben hep gizli yapıyorum yorumlarımı hiç kendi hesabımda yapmam ki, kimsenin istek atıp sarkmasını istemiyorum. Kimseyle arkadaş olmak istemiyorum bu sitede (sözüm sizden dışarı) çok değişik üyeler var fake üyelerle dolu burası bir türlü aklım ermedi buraya
Soran+1 yılfazlasıyla haklısın...
Fakat soru silinirse seni bulamam ki tekrardan o yüzden dedim
Cevap sahibi+1 yılben seni bulurum :)
Soran+1 yılöyle olsun ama şimdilik:)))
Cevap sahibi+1 yılbeni bekletmeden yanıt verdiğin için teşekkür ederim saçma ama mutlu oldum :) ♥
Soran+1 yıletkiye tepki diyelim bende öyleyimdir aslında... bana değer verip yorum yapana bende hemen yorum yaparım tabi müsaitlik doğrultusunda:)
Cevap sahibi+1 yılkeşke dün de müsait olsaydınız konuşurduk böyle :( o kadar şey geçti ki aklımdan niye umursanmıyorum diye düşündüm çok üzgündüm. Hem safım hem salağım
Soran+1 yıldediğim gibi yarım saat girdim çıktım sonra sen yorum yapmışsın bugün gördüm ve öğle aram senindir
Cevap sahibi+1 yılkeşke girip çıktığınız saate denk getirebilseydim yorumumu o zaman konuşurduk :(
Cevap sahibi+1 yılyaa teşekkür ederim ♥ :)
Soran+1 yılrica ederim ne demek
Cevap sahibi+1 yılbu siteyi ben de çok kullanmıyorum aslında ne zaman girsem ya birinin kavgasını görüyorum ya ben kavga ediyorum ya da tuhaf tuhaf sorular görüyorum ama fena bi site değil vakit öldürüyor en azından :)
Soran+1 yılben de pek tasvip etmiyorum bu siteyi ama arada iyi geliyor kafa dağıtıyor insan
Cevap sahibi+1 yılbence de öyle)
Soran+1 yılöğle arası bitmek üzere:)))
Cevap sahibi+1 yılteşekkür ederim konuşma için :) çok mutlu oldum :)
Cevap sahibi+1 yılkolay gelsin size :)
Soran+1 yılne demek bende mutlu oldum öğle arasıının bitmesi yazamayacağım anlamına gelmiyor geç yazarsam kusura bakma anlamına geliyor:))
Cevap sahibi+1 yılyaaa ahhahahaha çok güldümm :D çok tatlısınız tamamdır :)
Soran+1 yılaynen öyle:):))
Soran+1 yılşimdi de sen yoğunsun galiba:))))
Cevap sahibi+1 yılrahatsz ediyor gibi hissettim o yüzden yazzmadım :(
Soran+1 yılyo rahatsızlık diye bir durum söz konusu değil sadece seni merak ettim işte
Cevap sahibi+1 yılben de çok konuşup kafanı şişirmek istemedim bıkarsın diye :) neler yaptın
Soran+1 yılben çok sabırlı biriyim :))) yeterki karşı taraf ta istekli olsun konuşmaya
Cevap sahibi+1 yılsevindim :) neler yapıyorsun nasıl geçiyor?
Soran+1 yılaz önce müdürle görüşmeye gittim şimdi geldim ofise sen neler yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yıliyi işte ne olsun dersler falan uğraşıyorum :) bi yandan da sana yazsam mı yazmasam mı diye düşündüm
Soran+1 yıldersine mani olduysam yazmayayım
Cevap sahibi+1 yılyok ya ne mani olması :) mani olmuyorsun
Soran+1 yıliyi sevindim şu an beşe kadar boşum seninim tabir-i caizse...
Cevap sahibi+1 yıl😁😀😉😉
Soran+1 yılders ne çalışıyorsun peki sözelden anlarım
Cevap sahibi+1 yılyok ne sözeli fizik falan çalışıyorum :)
Soran+1 yılKS güncelleme alıyordu mesajını daha yeni gördüm
Cevap sahibi+1 yılevet güncelleniyor
Soran+1 yılbenim mesai biter eve geçicem müsait olursan laflarız tekrardan memnun oldumm
Cevap sahibi+1 yıltamamdır ben de memnun oldum :))
Soran+1 yılSelam tekrardan
Cevap sahibi+1 yılselam naber
Soran+1 yılİyidir bizi buluşturan şeyi yapıyordum kahve... Menenguc kahvesi sen neler yapıyorsun
Cevap sahibi+1 yılselamm, uyuyakalmışım yaa :( uyudun dimi
Soran+1 yılİyi yapmışsın uyuyup bende şimdi sahura kalktim
Cevap sahibi+1 yıl:)
Soran+1 yılGünaydın sendemi sahura kalkmistin
Cevap sahibi+1 yılEvet ben de öyle :))
Soran+1 yılerkencisin ben işteyim sende derstemisin
Cevap sahibi+1 yılEvet erkenciyim ders yapacağım da :)
Soran+1 yılders yapılmaz pikachu çalışılır:)
ne çalışacaksın bakalım konu mu test mi?
Cevap sahibi+1 yılYaa 😂😂 konu çalışıp test çözeceğim
Soran+1 yıltakıldım sana:))) ders olan her şey iyidir yapmak çözmek çalışmak:))
Cevap sahibi+1 yılOyle tabi :) sana kolay gelsin
Soran+1 yılşu an bosum koskwca kurumda elektrik gitti jenarotorde yok 😁
Cevap sahibi+1 yılYaa geldi mi elektrik
Soran+1 yılgeldi geldi zaten cepten yazıyordum o sıra sana
Soran+1 yılHala ders mi çalışıyorsun Pikachu😄
Cevap sahibi+1 yılYaa senin 7 saat önceki yorumunu görmemişim diyorum ki kendi kendime yine cevap vermedi bak ahahhaha :D
Cevap sahibi+1 yıldaha yeni gördüm yazdığını
Cevap sahibi+1 yılnaber naptın
Soran+1 yılSen yok iken çok şey... Merak ettim yazmayınca... Demekki mesaj geç geldi sana iftarı açtım kahve yapıyorum ya sen
Cevap sahibi+1 yılçay içiyorum ben de afiyet olsun :)
Soran+1 yılTeşekkürler canım birqzdan da yürüyüş planlıyorum
Soran+1 yılSana da afiyet olsun
Cevap sahibi+1 yılgüzel iyi yürüyüşler
Soran+1 yılDers nasıl geçti bugün
Cevap sahibi+1 yıliyiydi çalıştım işte öyle :) senin işler nasıl
Soran+1 yılİşler iyi ramazanda biraz zorlanıyorum ama senede bir ay sen tutuyormusun oruç ders çalışırken zor olur
Cevap sahibi+1 yılsınav senesinde tutmuyorum
Soran+1 yılEn mantıklısı
Soran+1 yılO kadar konuştuk ismini öğrenebilirmiyim canım 😉
Cevap sahibi+1 yıleda sen?
Soran+1 yılAliiiii tekrar mumnun oldum 😀
Cevap sahibi+1 yılbende memnun oldum alişş
Soran+1 yılAlişi çoktan geçtim yaş 36 pikachum😁🥰
Cevap sahibi+1 yılhahahaa olsun sen alişsin gözümde
Soran+1 yılBen şimdi yürüyüşe cikiyorum pikachum tam onda bitircem müsait olursan laflariz
Cevap sahibi+1 yıltamam :)
Soran+1 yılTam söz verdigim saatte geldim Edam🥰
Soran+1 yılkayboldun...
Cevap sahibi+1 yılSiteye giriş yapamadım ya :( bi türlü kabul etmedi
Cevap sahibi+1 yılpardon nasılsın :) napıyorsun
Soran+1 yıliyiyim edam işlerimi bitirdim boştayım sen nasılsın
Cevap sahibi+1 yıliyiyim ben de dışardan geldim :)
Soran+1 yılyürüyüşe mi çıktın benim gibi:)
Cevap sahibi+1 yılahahahh evet otur otur nereye kadar :) biraz hava aldım
Soran+1 yıliyi yapmışsın kaç kardeşsiniz
Soran+1 yılKonuşmak istemiyorsan söyleyebilirsin iki gün önce iki dakika yazmasam trip atan kız şimdide hiç yazasi yok gibi davranıyor...
Cevap sahibi+1 yılbazı problemler var üstüne alınma) kardeşim yok
Soran+1 yılSessiz sedasız kalmandansa en azından paylaşabilirdin şu aralar yazamıyorum canım sıkkın vs. Tarzında... Ben senin naifliginden dolayı 15 dakika yazamazssm sana haber veriyordum kırılma üzülme diye ama sen 15 saat yoksun ortalıkta...
Cevap sahibi+1 yılAilevi şeyler üzgünüm :( günaydın
Soran+1 yılGünaydın umarım düzelir
Cevap sahibi+1 yılSaoll
Soran+1 yılsende sağol anlatmak istersen dinlemek isterim paylaşmak rahatlatır
ama burada paylaşmaaa
Cevap sahibi+1 yıl:D yok burada anlatmam :) şimdilik biraz bende kalsın sonrasında anlatacak olursam özelden yazarım
Soran+1 yılanladım ısrarımı yanlış anlama meraktan ziyade yanında olmak istedim belki yaşımdan ötürü hayat tecrübem ufacıkta olsa yol gösterebilirdi...
ne zaman nasıl istersen
Cevap sahibi+1 yıldüşünmen yeter :) :)
Soran+1 yılerkencisin bugün de
Cevap sahibi+1 yılevet
Soran+1 yılhadi o zaman ders çalış engellemeyeyim seni öğle tam 12 de buluşalım ama
Cevap sahibi+1 yılhaberin olsun hesabım sıkıntılı şu sıralar sürekli çıkış yapıyor bazen kasıyr anlamadım.. Muhtemelen hesabımı silip yeni bir hesap açacağım o zaman seni bulurum yine tamam? ya da açmama gerek kalmaz bilmiyorum ama site sürekli atıyor anlamadım sıkıntıyı
Soran+1 yılanladım tamam sıkıntı değil sen iyi olda ben arama motorlarında kapalıyım bence sorduğum bi soruyu bi yere kaydet öyle bulabilirsin beni
Cevap sahibi+1 yıltamamdır)
Soran+1 yıltekrardan ben geldim edam
Cevap sahibi+1 yılkimseye mesaj atamıyorum şu an, boşuna yazma
Soran+1 yılmerak ediyorum seniiii bak buradan yazabiliyormussun en azından burdan yaz
Cevap sahibi+1 yılmerak edeceğini düşünmedim o yüzden yazmadım burdan
Soran+1 yılŞaka mı yapıyorsun neden merak etmeyeyim
Cevap sahibi+1 yıl:) naber naptın
Soran+1 yılYemeğimi yedim seni bekliyordum ve buldum özledim seni
Soran+1 yılAma bu şekilde de olmazkiii her mesajlasmamiz okunuyor
Cevap sahibi+1 yılYeni hesap acı cam yakın zamanda
Cevap sahibi+1 yılŞimdi mesaj atamiyormus hesap sana
Soran+1 yılTamam canım bekliyorum yeni hesabini
Soran+1 yıl?
Cevap sahibi+1 yılIslerim var bir tek burayla ilgilenemem ki
Soran+1 yılvayyyy be şimdi böylemi oldu... 2 dakika mesaj atmasam çıldıracak olan eda (tabi ismin geçekten edaysa) şimdide günde 1 tane mesaj atmayı çok görüyör.
hoşçakal daha rahatsız etmem git işlerinle ilgilen
Cevap sahibi+1 yılşaka gibisin var ya şimdide de yalancı konumuna düştük. Benim tek hayatım burası mı ya da iki gün önce tesadüfen tanıştığım bir erkek mi? Sana binbeşyüz kere dedim dimi ailevi sıkıntılarım var diye? Bunlarla ilgilenmemi bile çok görüyorsan asıl sana hoşçakal. Bir daha yazma bana. İnsanda biraz anlayış olur
Cevap sahibi+1 yılismin gerçekten edaysaymışmışmış lafa bak
Cevap sahibi+1 yılbu arada madem vedalaşmaya bu kadar meraklısın, ilişkiyi kesip atmaya bu kadar meraklısın bu cevabımı kaldır bir daha konuşmayalım.
Soran+1 yılYaptığın nankörlükten başka bişey değil bak isteyince ne güzel yazabiliyorsun
Cevap sahibi+1 yılKaldır yorumumu, ben sana anlayışsızsın diyorum sen bana nankör diyorsun. Burdaki tek nankör sensin. Hemen kaldır yorumumu seni görmek istemiyorum.
Soran+1 yılKomple soruyu siliyorum hakkımı helal etmiyorum sana ayıp ettin
AI Persona’ya Sor
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
0Cevap
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım