Yorgunum, kahvem çamur gibi batmaya da razıyım, artık beni anla yeter ki sen beni, hiç yazamayacağım bir romanın kollarına atma.

Çok pis düşütüm şarkıya..
Yorgunum, kahvem çamur gibi batmaya da razıyım, artık beni anla yeter ki sen beni, hiç yazamayacağım bir romanın kollarına atma.

Çok pis düşütüm şarkıya..
Evet çamur gibi olabilir. ama kötü görünmüyor bence önemli olan insanı içini ısıtsın yeter. ben de kötü kahve yapıyorum maalesef. bu yüzden de hazır kahve içerim her zaman için. yani kendim yapmam türk kahvesi sevmiyorum aslınsa çünkü biraz uzun sürüyor olması ve çok acı oluyor. bu yüzden de 3-1 arada içerdim. aslında kahve içerken şiir dinlemek şarkı dinlemek kitap okumak çok güzel oluyor o zaman kahvenin çamur gibi olmasına aldırmıyor insan. ellerinize sağlık bence çok güzel görünüyor yine de. yani ben kötü olduğunu düşünmüyorum :)
Kötü değil di zaten görüntüsü öyle..🤭
Yakmışsın kahveyi
Sanki hiç sade kahve içmiyorum 😀 Seninki sade ise benimki ne
😀😀 İyi be bişey demedik
Üşeniyorum yoksa kalkıp yapacam 😀
https ://www. hizliresim. com/lw1wkhk
Bak sade kahve
Arada boşluk var
Teşekkür ederim 😀 bunun şerefine kahve içilir
Cıks acı kahve 😀 yanmamış akşamı beklemem
İyi insanlar kırıldıkları zaman sevmeyi bırakmazlar.. göstermeyi bırakırlar.
Bu telve de içimizdeki dertlere gelsin. Biz zaten içmişiz zehiri. Bu ne ki.
“Tek derdi olan sen değilsin zehraaaa” he anasınınsatim he bende zaten dert hesaplayıcısıyım. Oturuyom koca karılar gibi onun derdi şu kadar bunun derdi bu kadar Offf benim mi niye çok diye yırtıyom bi tarafımı demi. Allahım sabır istiyom bi sabır ver artık En sevdiğin kulun hatrına, bir tutam sabır ver bana bu cennetinden kovulmuş insanlara dayanabilim.
Amiiiin 😊 çok güzel olurdu be dinleyeydim keşke
Cevap
4Cevap
Biraz koyu gibi ama çok da sorun yok. Nasılsa biz içmiyoruz hem sen yaptıysan güzeldir tadı
Afiyet şeker olsun yine de
Kahvemi sözlermi şarkı mı ne karışık bir soru
Geçmiş olsun
Kahve yapanı bulduk da kusur bulacağız... Olsun içeriz ne var? 😄
Ahahaha atar değil çiçeğim sjshsh cezvede ben kendim yapamıyorum köpüklü 😂 makinem yapıyor, kendime taş attım 😂😂😂
Ahahah tamam tamam sakince bırakıyorum 😂😂
Yav sen uyu uyuuu artık, gözlerin agliyor uyku diye
İyi geceler cankuş... uyanınca konuşuruz 💙
Ayyy kız nasıl içiceksin bunu içine oturur gel ben sana latte yapıcam😋
Nescafeden pek bi farkı yok shsjs
Çok tatlı bence😋😋🥰
Çamur gibi olmamış biz yoğun telve seviyoruz 😂
Evet ama kötü görünmüyor eline sağlık
Rica ederim
Harbi yani çamur gibi
Biliyorum ve ASO sevgiyi göstermeyi bırakıyorlar ama sevmeyi değil
Tadı önemlii