Yeme & İçme Siz kafeye mafeye gidince ne içiyonuz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor 10 sene sonra kafeye geldim adam menü getirdi bi saat inceledim hiç birinin ismini okuyamadım aww çocukla 3 sn bakıştıktan sonra kanka bana çay ver sen dedim. Siz kafeye mafeye gidince ne içiyonuz? Cevapla Çocuk Soruları Getir Soruları Beğen Paylaş Takip Et
Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 +1 yıl Türk kahvesini güzel yapamıyorlar beğenmiyorum o yüzden soğuk meşrubat vs içiyorum 0 0 Yorumla
ismailmemis97 Takip Et Xper 7 Yaş: 29 , eic 95% +1 yıl kanka kalk gel ne işin var cafe mafe kahveye gidek 101 ataak mq 0 5 Yorumla Soran +1 yıl Sarmıyo burası zaten kanka iyi olurdu Yorumla ismailmemis97 +1 yıl he la boş iş kafe veletler dolu Yorumla Soran +1 yıl Pisman oldum valla Yorumla ismailmemis97 +1 yıl tamam kanka abartma sende mağaradamıydn mk qwhgg Yorumla Soran +1 yıl Mağarada değil islahiyedeyim kardeşim Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Benim düştüğüm durum 😂 kahve diye karamelli bir şey içtim.. içmez olaydım.. 0 0 Yorumla
burc_u Takip Et Xper 5 Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl İki elin parmağını geçmez zaten kafeye gittiğim ondada çay içerim hiçde hoşuma gitmez 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Filtre kahve + çay + su 0 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Çay iyidir 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Türk kahvesini güzel yapamıyorlar beğenmiyorum o yüzden soğuk meşrubat vs içiyorum
kanka kalk gel ne işin var cafe mafe kahveye gidek 101 ataak mq
Sarmıyo burası zaten kanka iyi olurdu
he la boş iş kafe veletler dolu
Pisman oldum valla
tamam kanka abartma sende mağaradamıydn mk qwhgg
Mağarada değil islahiyedeyim kardeşim
Benim düştüğüm durum 😂 kahve diye karamelli bir şey içtim.. içmez olaydım..
İki elin parmağını geçmez zaten kafeye gittiğim ondada çay içerim hiçde hoşuma gitmez
Filtre kahve + çay + su
Türk kahvesi şekersiz
Haha ben kahveciyim.
Çay içeriz
Çay iyidir
kivili orelet