Bir oturuşta en fazla kaç adet çilek yiyebilirsiniz?

#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
Bir oturuşta en fazla kaç adet çilek yiyebilirsiniz?
#gadası
#gadasından sevgilerle 🙃
En sevdiğim meyve ama ben dağ çileğini seviyorum
Ne kadar çilek elimde varsa hepsini yerim kimseye bırakmam 😊
Şimdilik bununla idare et dağ çileğine daha var
Maalesef 😔
Kan tahlilinden bir gün önce b 12 im yüksek çıksın diye bir kova çilek yemiştim sonuç b 12 im yerlerde sürünüyordu😂 o çilekler nereme yaradı fikrim yok.
Hhahaa sende ters etki yapmış 😜
Cevap
31Cevap
burada yapılan yorum sayısı kadar yiyebilirim net.
Çileklerin boyutuna, kişinin iştahına ve çileklerin tatlılığına bağlı olarak bir kişi bir oturuşta 10-20 arası çilek yiyebilir. Ancak bazı insanlar daha fazla veya daha az çilek yiyebilirler. Ayrıca, bir kişinin ne kadar çilek yiyebileceği de sindirim sistemi ve mide kapasitesi ile ilgilidir, bu nedenle herkesin farklı bir sınırı olabilir.
Fuzuli.
Gökkent
Çileğin etrafı saran kokusu tadından daha güzel bence..
Sırf kokusu ve görüntüsü için bile çilek alınır tezgahtan
Ev yapımı çilek reçeli çok güzel oluyor.
Mevsimin de olgun ve güzel bir çileğe denk gelirsem pazardan alıyorum.
Her tezgahtan çilek alınmaz.
Her pazarcı da iyi çilek bulunmaz.
Bir oturuşta çilek güzelse yarım kg yerim
Çileği çok severim iki kilo yemisligim vardır. Afrodizyak etkisi vardır. Çok yemeyin 😂
Öyle mi dersin 😋😋😋
Hepsini yerim 🙊şaka şaka çileği çok severim ama 10 taneden sonrasını midem kabul etmez
On çok az ama 🙃
Hadi ya 🙃
Ben bir çok çileği yerim aynı anda. zaten kalorisi düşük bu yüzden de kilo aldırmaz. çilek de sevdiğim için sanırım bir 30 tane yerim en az. bunun dışında çok yemem bayar bir yerden sonra
Çilek çok enteresan bir yiyecek. Bir yiyorsun ardı üçlü beşli geliyor, garip tarafı kendini durduramıyorsun da. Çok başka bir lezzet gerçekten 🍓
10'dan sonra tıkanırım. Kalkmadan 5 dakika bekler, 10 tane daha zorlarsam bir oturuşta 20 çilek yemiş olurum. 🤤
Adet bilmemde bir kilo yerim nutellaya bana bana haha
Çok fazla çileği sevmiyorum en fazla 4-5 tane yerim onun dışında oturup kaseler dolusu çilek yediğimi hiç hatırlamıyorum
Bir kilo belki çünkü fazlası ters tepiyor 🤷🏻♀️en son zaten reçellik çilek temizlerken öyle dolu dolu yemiştim ellerim bütün hafta çilek kokmuştu.
Eskiden bahçemde kendi kendine çıkan Osmanlı çileği vardı minik pembe ve güzel kokulu kardeşim 5 kg bile yenir
Çileğin nasıl olduğuna bağlı güzelse eğer 1 2 kilo cinsinden götürürüm şu görseli koymasaydın iyiymiş
Adet olarak bilmem ama bir tabak dolusu bir oturuşta yerim. 🍓
Lezzetli olursa 1 kilo yenir ya zaten su. Keyifli günler..
1 kilo yerim gadası çilek nedir ki çerez gibi yenir
20 olur kesin de daha fazlası için boyutu tadı önemli 🍓
1 kilo çilek 40 TL den başlıyor kaç çilek yerim 10 tane diyelim?
Profildeki karının önündeki tabağın hepsini yerim 😉😋
1 kg ve fazlasi yerim. Çilek severim ve yemek konusunda hep asirici olmusumdur.
En İyi Cevap