Erik 2000 tl ye dayandı! Bu kadar pahalı olmasının sebebi nedir, değer mi?

Bu kadar pahalı olmasının sebebi insanlar. Biliyorlar tabi çoğu insanın erik için kurşun atıp kurşun yediğini. Kimse eriğe bu kadar meraklı olmasa erik de haddinden fazla pahalı olmaz. Özellikle, ay erik aşerdim diye mızmızlanan hamileler sayesinde nedense erik bi kıymetlendi. Her hamilenin canı neden erik istiyor anlamıyorum, biraz fazla anlam yüklendi eriğe.
Maalesef değmez ülkede artık her şey o kadar pahalı oldu ki. yani bunlar bence iyi günler artık tane tane satmaya da başlarlar yakında yani atlın gibi fiyatı var neredeyse. bu yüzden de ben o paraya vermezdim. zaten uzun süredir de erik yemiyorum hatta bazı şeyleri bile yemiyorum uzun süredir. çünkü ekonomi o kadar kötü ki hala bunu görmeyen ve ekonomi iyi diyen bir grup olduğu sürece ülke de zor gelişir
az olduğu için ilk çıkışta yüksek olur hep fiyat
23 nisandan sonra yiyecek erik olur zaten net olarak :)
Ciddimi sevmem zatende almamda yani
Teşekkűrler 😊👍🏼
Cevap
38Cevap
Borsada işlem görüyor eriğe yatırım yapalım
Sera da yetişiyor normal bahçede yetişmiyor seranın ısısına kadar ayarlıyorlar hormonlar, gübreler ve zararlı böceklere ilaçlar atılıyor maliyeti yüksek olduğu için kar payını da yüksek koyuyorlar ortaya bu fiyat çıkıyor bizim gibi fakirler 2 ay sonra yer
Yaaa yuhhh yaa çüüüşş yaa bunlara, yüzlerine gözlerine tükürdüğüm haysiyetsizleri. Onlara bu şarkıyı gönderiyorum, bir yakınlarını sinemaya götürsün klipteki gibi
Şu an erik için zamansız olduğunu düşünüyorum , çevremde o kadar çok kırmızı yeşil erik ağacı var ki daha yemi çiçeklendiler artık bir kaç aya dallarından kopararak afiyetle yerim🙂✌🏻
Arkadaşlar erik var bende bahçem var isterseniz ben size ayrım sorunyok onlar hırsız çapulcu her meyve var bende gelip toplayabilirsinde. erik için 2binlira vermeyin bence bende sadece beni su kızdan kurtarın ben size gonderdim Ankara sorun yok para istemiyom ama şu an daha olmadı olsun atarim. elma erik kiraz badem hepsi size feda olsun burdan
Yüksek fiyatına rağmen alıcı bulması bunun başlıca sebebi diye düşünüyorum. Bir de gelir dağılımı eşitsizliği var, parası olana pahali değil, fakir fukaraya pahalı. ☺️
Hiç de sevmem, ne özelliği varsa bilemedim🤔 Hamile kadınlar çok istediği için ve eşleri de almaya mecbur kaldığı için bu kadar pahalı olabilir mi ki 🤔 Açıkçası anlamadım
Bu erik ellerin de patlar bence
Kilosuna 2000 bin lira verip te bir kilo erik alan varsa ortaya çıksın lütfen.
Heyyy be analar ne yiğitler doğuruyor deyip onu aklının tam ortasından öpucem😃
Yem fiyatları, Süt fiyatlarının artmasından dolayı kesime giden hayvan sayısının azalması ve şap hastalığı salgını. Aslında hepsinin tek bir nedeni var, kötü yönetim.
Mevsiminden önce cıkması ana sebebi demek isterdim ama artık vicdan terazisi kalmadı ülkede herkes haklı aslında ve herkes haksız aslında
Nisan ayında yetişmeye başlayan bir meyveyi bir ay önce koyarsan vitrine fiyat pavyon adisyonu gibi olur elbette
of her sene her sene şu haberi yapmayın tabi pahalı olucak ilk başta bikaç aya normal fiyatına düşüyo bu ay erik yemeyin siz de
bir ayı kaldı
Normal şartlarda alınmaz bu fiyata ama hamilelerin işi zor:)
Hiç kimse qlmasin ellerinde patlasin ben göreyim onları. bakalim. kaca satıyorlar.
Her sene aynı muhabbet. Bir ay sonra yersiniz arkadaşım uygun fiyata
19,90 olmasın o? 😂😂 1990 tl ne sanki mazot
Sana kilosu 1900 den ne kadar istersen kargo dahil yollayayım?
Yeni çıkınca Türkiye’de her zaman böyle zaten servet değerinde satıyolar bunu yaza doğru düşer.
Her sene ilk çıkan erik bu fiyatlarda oluyor gelenek gibi bir şey oldu artık
En İyi Cevap