Moda & Stil Bu hırkaya 1900 TL vermeye değer mi? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor cok hosuma gitti ama 1900 lira da az degil ikinci el alayım dedim ama orada da satmıyorlar napıcam ben bu sevdayla.. ya da onun yerine düz lacivert hırka mı alsam napsam Bu hırkaya 1900 TL vermeye değer mi? Cevapla İkinci El Soruları Sevgi Soruları Satış Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
Kadjdaks Takip Et FenomenMaster Yaş: 21 +1 yıl Adidas olsugu için değer ikinci ele gerek yok bu kendisi güzel 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl o sweat hırka değilve ben olsam vermem yani bi olayı yok 2 0 Yorumla
zibidibubidi Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl ay bunları hala giyen var mı ya? bence çok demode.. yani ne bileyim daha tarz hırkalar varken böyle keko gibi gezmeye gerek varm ı? 0 0 Yorumla
İzmirliiih Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Hahahah eskilere gittim keko zamanlarımız altına siyah yan Cepli adidas lastik paça yakışmış sana yalnız 0 0 Yorumla
u tenedos Takip Et Master Yaş: 37 , eic 93% +1 yıl Moda & Stil konusunda 1,1b cevap paylaştı. tanıdık kekolar var aslında ayarlarız sana çıkma 1 0 Yorumla
huzunluyurek Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 497 cevap paylaştı. fiyatı çok fazla birde bu 90larda kalmadı mı? Bence değmez 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Moda & Stil konusunda 495 cevap paylaştı. Orjinal olsa bile replika pazar malı gibi görünüyor bence değmez 0 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Moda & Stil konusunda 456 cevap paylaştı. Eşofman altı olmadan yakışmıyor ya kekoya kaçıyor 0 0 Yorumla
YANLIZADAMM001 Takip Et Xper 7 Yaş: 46 , eic 38% +1 yıl Adidas’ı severim heleki bir kız giyiyorsa daha çok severim sana dolaptan link atacam istek gönder 0 0 Yorumla
-ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Bunlar güzel duruyor ama sahte al daha iyi 0 2 Yorumla Soran +1 yıl sahtesini nerden bulucam Yorumla -ᴡiɴᴄʜᴇsᴛᴇʀ +1 yıl https://voca.ro/1hVcjjRxyJz8 Yorumla
Gizli Üye (18-24) +1 yıl hirka guzel ama 1900 tlye daha guzelleri var degmez o yuzden. ayrica pumanin hirkalarina da bakabilirsin cok guzeller onlarda 0 0 Yorumla
Sorusorandedektifkız Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Pazar dan gibi çok sıradan yani 0 1 Yorumla Sorusorandedektifkız +1 yıl Marka parası için çok dandik görünüyor Yorumla
tarlabaşıperisi Takip Et Yoda Yaş: 104 , eic 98% +1 yıl Keko hırkası 19 lira bile vermem hshsh 0 0 Yorumla
Kardelen236 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Evde giyinirim ben bunu. Marka ama degmez 0 0 Yorumla
hakan-salihoglu Takip Et Master Yaş: 38 , eic 99% +1 yıl ahaha pazara git aynısı 200 lira 0 0 Yorumla
youblowmymind Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 84% +1 yıl Hoşuna gittiyse al yapacak bir şey yok. 0 0 Yorumla
Adanus0101 Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 99% +1 yıl Moda & Stil konusunda 424 cevap paylaştı. sosyate pazarında 250 bulursun 0 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Moda & Stil konusunda 635 cevap paylaştı. Çok pahalı ya 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Adidas olsugu için değer ikinci ele gerek yok bu kendisi güzel
o sweat hırka değil
ve ben olsam vermem yani bi olayı yok
ay bunları hala giyen var mı ya? bence çok demode.. yani ne bileyim daha tarz hırkalar varken böyle keko gibi gezmeye gerek varm ı?
Hahahah eskilere gittim keko zamanlarımız altına siyah yan Cepli adidas lastik paça yakışmış sana yalnız
tanıdık kekolar var aslında ayarlarız sana çıkma
fiyatı çok fazla birde bu 90larda kalmadı mı? Bence değmez
Orjinal olsa bile replika pazar malı gibi görünüyor bence değmez
Eşofman altı olmadan yakışmıyor ya kekoya kaçıyor
Adidas’ı severim heleki bir kız giyiyorsa daha çok severim sana dolaptan link atacam istek gönder
Bunlar güzel duruyor ama sahte al daha iyi
sahtesini nerden bulucam
https://voca.ro/1hVcjjRxyJz8
hirka guzel ama 1900 tlye daha guzelleri var degmez o yuzden. ayrica pumanin hirkalarina da bakabilirsin cok guzeller onlarda
Abidas mı bu?
Pazar dan gibi çok sıradan yani
Marka parası için çok dandik görünüyor
Bunun için değmez
Keko hırkası 19 lira bile vermem hshsh
Evde giyinirim ben bunu. Marka ama degmez
Aşırı apaci duruyor ya
Keko gibi ben olsam vermezdim.
ahaha pazara git aynısı 200 lira
Yılların keko ceketi bu
Bu ne ya buna 1900 verilir mi
Hoşuna gittiyse al yapacak bir şey yok.