Yeme & İçme 2 ay Size waffle yapsam yer miydiniz? birsuskuncicek Takip Et Master Yaş: 25 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Waffle dan daha güzel bir tatlı var mı ya? Size waffle yapsam yer miydiniz? Cevapla 11 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
greenmilitaryFenomen Takip Et Master Yaş: 24 2 ay Yeme & İçme konusunda 816 cevap paylaştı. Hayır yemem ☺️ 0 0 Yorumla
gizli_sığınak Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 98% 2 ay kime sorsan waffle ın en sevdiğim yemek olduğunu bilir. bak tatlı bile demiyorum gıdanın zirvesidir 0 1 Yorumla gizli_sığınak 2 ay bitterden nefret ediyorsun dimi Yorumla
KremalıKraker Takip Et Yoda Yaş: 25 , eic 100% 2 ay waffle hiç yemedim ama güzele benziyor yiyebilirim 0 0 Yorumla
Olgunvezengin Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 79% 2 ay Yerim hatta itiraf hiç yemedim 0 2 Yorumla birsuskuncicek 2 ay Çikolatalı meyveli krep gibi düsn Yorumla Olgunvezengin 2 ay Şimdi laf sokacan belki ama ben onuda hiç yemedim Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Yemem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
8Cevap
Hayır yemem ☺️
kime sorsan waffle ın en sevdiğim yemek olduğunu bilir. bak tatlı bile demiyorum gıdanın zirvesidir
bitterden nefret ediyorsun dimi
waffle hiç yemedim ama güzele benziyor yiyebilirim
Yerim hatta itiraf hiç yemedim
Çikolatalı meyveli krep gibi düsn
Şimdi laf sokacan belki ama ben onuda hiç yemedim
Yerim
Bence künefe ile yarışır.
Tabiki
Yemem
Yapma yaa gece gece canım çekti.
Yemezdim suanda.
Onu sevmiyorum