Şuna 200 lira verdim

Şuna 200 lira verdim

Sipariş verdiğiniz yeri arayıp iade edin. Geçtiğimiz günlerde sipariş verdiğim pizzanın malzemesi çok az olduğu için telefon açıp iade almaları için çağırdım. Pizzayı iade ettim, paramı geri aldım. Sonuçta para kolay kazanılmıyor, karşılığı bu olmamalı.
Yedim ya ben öyle şeyler yapmama yorumları kötü yapıyorum işte
Cevap
6Cevap
Afiyet ve geçmiş olsun.
Canın sagolsun birdaha söylemezsin tecrübe oldu.🥰
Bir keresinde ben dışardan döner sipariş etmiştim getirdiler ama içeceği unuttular parasınıda aldılar hemen aradım ibana attılar
müstehak senin gibi aciz avarelere
Neden acizim
Ben buna sonuçta para verdim böyle getirnemeliydi 200 liraya 100 lira versem acımam ama 200 daha maaşlar artmadı sonuç olarak tamam 200 çok bir para olmayabilir ama yine de kötü bir görüntü bu ne
Kızın canı cekmiş hazır almış sen kimsin ki yargılıyorsun?
@fesfs yani gerçekten değişik bir bakış acısı bunların 😂
Ben niye böyle dedi hala anlamadım bir anlam veremedim yani?
Kadın düşmanı bunlar:D
canı çekmiş de sipariş etmiş de falan da filan da, gören duyan da bunu evrenin kutsal varedicisi falan zanneder, aciz bir insan olduğunu aklında bulundurarak hareket et, belki bu şekilde bu acizliğine yönelik irade edinimi isteğine de sahip olabilirsin
Ne diyon hacı sen neye sinirlendin anlamadım ki ben acizlikle ne alakası var yemek söylemenin Tevbe yarabbim millet deliye biz akilliya hasret
aciz bir mıymıntı olarak hayatının sonuna kadar böyle kal ve lütfen sus, daha fazla yiyecekle ilgili söz duymak istemiyorum.
Sensin acız şu an bit bit otuyon
@_MsHermioneGranger_ 😂çıkıyor arada deminde biri benim soruma gelmiş, ben evli ve sevgilisi olanlar benim soruma gelmeyin, dedim, diyoe namus ayağına çok erjekle iş göturuyorsun, gizli üye bide ahaha, 1 senedir burdayım, biri ile ispatlamazsan a. nan bacım senin dedim, cevap vermeden sildi yazdiklarimi, kişi kendinden biri işi, kesin ya karısı ya anası ya bacısı öyle anca namus kendilerine, baskasininki namus değil, MK. Pi. cleri işte 😂😂😂😂😂😂
@fesfs kişinin zihniyeti kendi ahlakını belirtir muhatap dahi olma
Dostum sen bir psikolojik destek al kadınlar galiba sana pas vermiyor sende sinir yapmış kadın yemek istemiş ne alaka ya cidden değişiksin
@_MsHermioneGranger_ aciz bir yaratık bana yüz verse ne olacak vermese ne olacak, işte o sığ beyniniz ancak bu kadar düşünebiliyor.
İyyyggg napicaksin peki çok sinir bozucu
Aşırı kötü duruyor
Görüntü kötü evet
Afiyet olsun 🤦♂️😂
Kendin yapsaydin
Kazık
Hayır kazikligi geçtim hizmet iyi olaydı bari
Bi lokma versene canım çekti
Al kanka afiyet olsun bdbdbd yedim ama 😅
Nasıl yicem o zaman
Sana ismarlayim hggj
Ama böyle gelirse benden değil fjvjb sana kesin guzel gelir