kafa dağıtmak için alkol aldığım oluyor ama hiç corona extra denemedim? Tadı nasıl içenler var mı hafif mi böyle kafa dağıtmalık bişey mi hemen çarpıyo mu çok merak ettim ve 1-2 ay sonra alıcam fiyatı çok artar mı o zamana kadar cidden ramazan bi bitsin kafa dağıtmaya ihtiyacım var aşırı kötüyüm
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
İçme ramazan yakma ahiretini 😔
Ama Amsterdam daha güzel sen bilirsin yinede
yok ramazanda icmem zaten sadece unutmak istiyorum ramazanin bitmesini bekliyorum oructa tutuyorum zaten hatta 4 ay icmedim oruc tutucam diye ama yine bosa gidicek yine alkole gidicem Allah affetsin umarim bi gun kurtulurum sundan tövbemi ederim insallah Allah nasip ederse
Abla sen nasıl bi alkoliksin ben bunca yıldır içiyorum kurtulmak için bu durma düşmedim 😂
valla ben cok kotu ve komik bi durumdayim ortada kalmisamm tam duzeliyom careyi yine alkolde buluyom vala bende anlamadım be
Bu zıkkımı keyif için içmediğim gün sigarayı bile bırakırım benim acılarımı dindirecek bişey üretilmedi daha bakın dalganıza her şey içmeyle unutulsaydı evin yolunu bulamazdık
ciddiye alma be bu kadar tamamen unutmak istesem madde kullanirdim bende gecici bi keyif icin kullaniyorum böyle dedigime bakma
Maddeye düşeni Allah kurtarsın pavyona düşeni biz buluruz 😂
😂😂
😛😛
Guzeldir evde hep icerim
keyif veriyo mu
Elbette , gel bı gün berabe r içelim 😅😅
Rose şarap dene
denerim dışardan guzel gozukuyor
Biradan başka ne içiyorsun
votka viski şarap
rakıyı da bi kere denedim sadece
Rakıyı ben vodkayla içtim dünyam değişti sonrada bidaha hiç rakı içmedim rakıyı sende içme narlı şaraplar var onları dene güzel olur ve şarabı da hafif beyaz gazozla karıştır güzel olur
Sevgilinle mi içiyorsun peki
denerim ve abim ablamla iciyorum beraber hafta sonu iceriz bazen onlar bira iciyo genelde, ben votka, hep aldıkları biraların tadına baktım ama hiç corona getirmediler ondan merak ettim coronayı
Abin ve ablanla mi ne güzel hiç öyle kafa dengi abim ablam olmadı
Peki yaşlarınız kaç sizin ve annen baban da içiyor mu
evet o konuda cok sanslıyım ya
Ben tek çocuğum sadece arkadaşlarla içiyoruz evdede tek başına içiyorum zor oluyor tek başına insanın canı sıkılıyor
Yaşlarınız kaç peki
abim 29 ablam 26 yaşında ben 21 annem ve babam icmez hatta karşılar ama bize karışmazlar çoğu zaman onlar öder içkileri
evet tek başına cokk sıkıcı olur bizim bazen arkadaşlarda geliyo kalablık daha güzel baya keyif veriyo dertler unutuluyo
Peki bişey sorcam abinle ablanla aranız nasıl mesela herseyinizi söyler misiniz bir derdiniz bir sırrınız olursa paylaşır mısınız
Peki sevgilinle falan ictinmi hic romantikçe
evet hiç bisey saklamayız ya baya yakın arkadaş gibiyiz
içtim tabi baş başa da ayrı güzel sevdiğin insanla içmek
Sevgiliniz olunca söyler misiniz peki ve sevgilinizle yaşadığınız özel şeylerini anlatır mısınız
şu an sevgilin var yani peki ne derdin varki kanka ne güzel ailen var sevgilin var daha ne istiyorsun 😂😂
bu zamana kadar olan tüm sevgililerimi bildiler ve tanıştılar hatta şu an en son ki eski sevgilimle arkadaşlar ve barıştırmaya çalışıyolar yaşadığım şeyleride bilirler özelimi ablam ve abimden saklamıyorum ama annem ve babamdan saklıyorum
Peki sevgilinle seviştiğini falan biliyorlarmı abin kızmıyormu sevişiyorsun diye
Şu an sevgilim yok ki ailem de sorun değil olay çok başka ve düzeltebilcegim bisey degil zamanla unutmam gereken bisey
Ne yaşadın ki düzeltilemeyen merak ettim belki yardımcı olurum anlat bakalım
sevgilimle sevisecek kadar ileri gitmedim hic bi sevgilim bana öyle bi seyde bulunmadı ama kacamaklar yapılıyodu sınırı aşılmadan onları da biliyolar
özel bi konu ya gerçekten duzeltilicek bir sey degil unutmam gerek
Peki ablan ya da abin iliskiye giriyormu sevgilisiyle
Ve sana her detayına kadar anlatırlar mı
ikisi de girmedi
Kanka zaten gizlisin söyle nolcak birinemi aşık oldun
Peki sevişme olmuşmu
aşkla alakalı bişey değil dostum seni ilgilendirmez hassas bi konu
Peki öyle olsun peki bişey sorcam siz 3 kardeş bir odada mı yatıyorsunuz
4 kardeşiz evin üst katında herkese ait oda var zaten aşağı inen olmuyo kardeşlerden, aşağı katta annemler kalıyo üst kata gelmiyolar biz takılıyoz
He anladım peki bişey sorcam abinin yanında rahat şeyler giyermisin ya da çıplak durabilir misin okadar rahat mısın
absürt sorular sorma çıplak olmam tabiki de ama açık giyiniyorum bu normal biz ailecek giyinmeyi çok takmayız normal gelir abimde kıyafete karışmaz çünkü öyle şeylere kafa yormaz
Yanlış anlama ablam kardeşim olmadığı için soruyorum peki ablanda açık giyinir mi ve ne kadar açık giyinirsiniz en fazla
İc çamaşırlı gördümü ya da askılı şortlu seyler giyermisin
senin zihniyetinde açıklık kavramı nereye kadarsa oraya kadar açık giyiniyoruz ama çıplak değiliz merak etme ve beni germe
Niye gerildin kanka bilmediğim için soruyorum
Peki ablan gördümü hiç çıplak şekilde
çok saçma ne kadar açık giyiniyosunuz ile ablanın olmaması ne alaka
İstk atsna ordn konuslm bunları
konuşmayalım bunları iyi günler
Çünkü okadar rahat deilsin evde bence
gayette rahatım kardeşim ailem kıyafetime asla karışmaz ve gurur duyarlar haydi bak işine her aile farklıdır bunun ablanın olup olmaması ile alakası yok ne işler çeviriyon bilmiyom artık
Bir iş çevirdiğim yok ozaman açık konuş ne giyersin evde
Zaten gizlisin neyden çekiniyorsun
kardeşim kıyafet giyorum ne giycem kafayı mı yedin sanane be
lan neyinden çekincem deli etme beni
Offf belli sen daha ergensin çok sıkıcı birisin
ergen diyene bak ya bi dön zihniyetine bak üst üste sapık amcalar gibi üstünde ne var sorusu soruyon yarabbi ya
Aynen bende senin gibi Ergenim sonuçta
Ama sen utangac ergensin
21 yaşında bi kadınım bak işine ablacım hadi git dengini bul
Bende 21 yaşındayım kanks
okey hadi bak işine
Bişey sorcam sevgilinle birlikte olsan ablana abine söyler misin
lan hadi ordan git ya sanane
bira içiyorsun ne kadar çarpalbilir
dogru beni bira hic carpmadı ama cevrem coronayı sordugumda asırı abarttılar ondan merak ettim
dalga geçmişler senle
of şaka gibi