Yeme & İçme 2 ay Babanızla yemek yaptınız mı hiç? izmirli_beyy Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Babanızla yemek yaptınız mı hiç? Babanızla yemek yaptınız mı hiç? Cevapla 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yeme & İçme konusunda 11,3b cevap paylaştı. Evet birkaç kez yapmıştım gadası 1 0 Yorumla
BiiÖğretmenHanim Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 90% 2 ay Evet..Keşke hayatta olsaydı da yine mutfağı birlikte dağıtsaydık... 2 1 Yorumla izmirli_beyy 2 ay Allah rahmet eylesin Yorumla
Neonsari1 Takip Et Xper 7 Yaş: 20 , eic 98% 2 ay Babamla mutfağa girince cok kirlettiğimiz için beraber girmeyi pek tercih etmiyorum 1 1 Yorumla izmirli_beyy 2 ay Genelde kim giriyor artık peki Yorumla
ErtugrulKARTAL1903 Takip Et Master Yaş: 40 , eic 54% 2 ay Yeme & İçme konusunda 504 cevap paylaştı. Yok babam sadece mangalı yeller ve bir kez de yumurta kırdığını gördüm 😄 1 0 Yorumla
Jzjcjksjxkxdjjsj Takip Et Bilge Yaş: 22 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 356 cevap paylaştı. Babamla yemek yaparken kavga ediyoruz biz ahaha 0 0 Yorumla
Fofenkman Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Küçükken yapmıştım 1 2 Yorumla izmirli_beyy 2 ay Maşallah Yorumla Fofenkman 2 ay Siz yaptınız mı Yorumla
ProofStriker06 Takip Et Master Yaş: 28 2 ay Yeme & İçme konusunda 540 cevap paylaştı. O kadar büyümeden kaybettim 1 2 Yorumla izmirli_beyy 2 ay Allah rahmet eylesin Yorumla ProofStriker06 2 ay Allah razı olsun Yorumla
Junİchi Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 2 ay En fazla mangal malzemesi taşımışımdır... Yapmadım 1 0 Yorumla
m Fearlesgirll Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 2 ay Evet... 1 2 Yorumla izmirli_beyy 2 ay Maşallah Yorumla Fearlesgirll 2 ay Keşke şuanda yapsak.. Yorumla
Sanalsevapp Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 98% 2 ay Hayır 😢😢 1 4 Yorumla izmirli_beyy 2 ay Neden sevmiyor mu mutfağı Yorumla Sanalsevapp 2 ay Babam yok benim Yorumla izmirli_beyy 2 ay Allah rahmeti eylesin mekanı cennet olsun Yorumla Sanalsevapp 2 ay Hayatta Yorumla
Kanchenjunga Takip Et Bilge Yaş: 36 , eic 93% 2 ay Babam aşçı ama beraber hiç yapmadık :) 0 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 17,7b cevap paylaştı. yapmadım 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
6Cevap
Evet birkaç kez yapmıştım gadası
Evet..
Keşke hayatta olsaydı da yine mutfağı birlikte dağıtsaydık...
Allah rahmet eylesin
Babamla mutfağa girince cok kirlettiğimiz için beraber girmeyi pek tercih etmiyorum
Genelde kim giriyor artık peki
Yok babam sadece mangalı yeller ve bir kez de yumurta kırdığını gördüm 😄
Babamla yemek yaparken kavga ediyoruz biz ahaha
Küçükken yapmıştım
Maşallah
Siz yaptınız mı
O kadar büyümeden kaybettim
Allah rahmet eylesin
Allah razı olsun
En fazla mangal malzemesi taşımışımdır... Yapmadım
Evet...
Maşallah