Yeme & İçme Çayın yanında tarlı yer misiniz? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Yapay Zekaya Sor Gönder gelsin 🥳Çayın yanında tarlı yer misiniz? Güncellemeler+1 yıl Tatlıı tatlıııı 😬 Çayın yanında tarlı yer misiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Çay içmem. tatlı da bazen yerim 1 0 Yorumla
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Gofret yerim gadası 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Çayın yanında önce tuzlu yerim ardından tatlı yerim ondan sonra tekrar tuzlu yer kapanışı yaparım 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 35 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 883 cevap paylaştı. Ben Antep fıstıklı tatlıdan nefret ederim 😤 cevizli olsun benim olsun 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Benim en sevdiğim 😍 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl 2 taneden fazla yemem. Yoksa mide yanması sahalara giriş yapıyor, hele birde uykuları zehir etmesi yok mu? Dillere destan 1 0 Yorumla
gençbirgenç Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 94% +1 yıl @Bir_sızıntı_kalbim yiyimmi seni ne dersin 😍🥰🌹🤣 2 2 Yorumla Bir_sızıntı_kalbim +1 yıl Iıı belki 🥰🙈 Yorumla gençbirgenç +1 yıl 😍😍 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 35 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 852 cevap paylaştı. Hayır çayı zaten şekerli içiyorum. Önce çayımı içerim sonra tatlımı yerim. 2 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Master Yaş: 43 , eic 100% +1 yıl Tatlınin yanına en güzel giden içecek aslında limonatadir.. 1 0 Yorumla
Fearlesgirll Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% +1 yıl Çay yerine sütle yiyebilirim :) sütlü tatlılar favorim ama güzelse gömeriz kfmckdmdm 1 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 37 , eic 48% +1 yıl Keşke olsa Avrupa’da yok bu tatlar ah ah içim gitti 1 0 Yorumla
ygmr28 Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 96% +1 yıl Şerbetli tatlıları nadiren ama daha çok sütlü tatlıları severim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Çayın yanında sevmem ama şekerpare severim tatlı olarak sadece 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Tabiki yenmez mi hiç.. Ama çikolatalı daha çok tercihim.. 1 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 35 , eic 99% +1 yıl Hayır çayın yanında tatlı sevmem tuzlu bişeyler severim 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 42 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 567 cevap paylaştı. Yerim ve şu anda canım deli gibi tatlı istiyor. 2 3 Yorumla Soran +1 yıl Toz şeker at bi kaşık ağzına 🥳 Yorumla u lotus-patra +1 yıl Browni yedim aslında ama kesmedi.O toz şekeri sen ye 🙄Cıx cıx Yorumla Soran +1 yıl 😇 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 81% +1 yıl Ama canım çekti benim☺️ 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tühh resim geceydi bak bunu düşünemedim gündüz görürler diye 🥹 Yorumla Qwerty13579 +1 yıl Yaa öyle mi 🙃 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Tarlı ne diye bakmaya geldim :D 1 2 Yorumla Soran +1 yıl Tarla yazmamışım dua et 😀 Yorumla u Sosyetic_SheqiiL +1 yıl Bir böyüük tarla gömdüm shsk :D gerçekten süper ya Yorumla
seydiyebirii Takip Et Xper 2 Yaş: 27 +1 yıl Biz millet olarak tatlının yanında çay içiyoruz bence😅 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 453 cevap paylaştı. Hamile falan vardır paylaşmayın böyle ya 🥹 1 0 Yorumla
-Felaketce- Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% +1 yıl Profiteröl olsaydı iyiydi bu saatte 1 0 Yorumla
ǝןǝqǝpʞɔᴉuɯᴉuǝq Takip Et Master Yaş: 28 , eic 95% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 664 cevap paylaştı. Evet knk senin yediğin yeşil balyası 1 0 Yorumla
obiralfa Takip Et Master Yaş: 49 , eic 100% +1 yıl Üç beş on porsiyon soğuk baklava lütfen. 1 0 Yorumla
AşkınDiliEvrenseldir Takip Et Xper 6 Yaş: 31 , eic 93% +1 yıl Çay yapmıyorum , yapacak olsam yerim 1 0 Yorumla
flaneurx Takip Et Master Yaş: 125 , eic 63% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,5b cevap paylaştı. Bazen ama görseldeki gibi değil 1 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Şerbetli tatlı sevmem yemem sütlü belki 1 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Kahvenin yanında tercih ederim 1 0 Yorumla
tiryakinimtiryakin Takip Et Master Yaş: 36 +1 yıl Çok aramam aslında.. Çayı sade severim.. 1 0 Yorumla
MarcusAntonyus Takip Et Guru Yaş: 110 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 566 cevap paylaştı. Hayır 1 0 Yorumla
mertcanturk Takip Et Guru Yaş: 42 , eic 38% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 573 cevap paylaştı. Evet severim 🙃 1 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Evet vazgecilmezim 1 0 Yorumla
Billy59 Takip Et Master Yaş: 25 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 5,7b cevap paylaştı. Evet yerim 1 0 Yorumla
Gizoooooo Takip Et Master Yaş: 30 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. yeriğm 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Çay içmem. tatlı da bazen yerim
Gofret yerim gadası
Çayın yanında önce tuzlu yerim ardından tatlı yerim ondan sonra tekrar tuzlu yer kapanışı yaparım
Ben Antep fıstıklı tatlıdan nefret ederim 😤 cevizli olsun benim olsun
Benim en sevdiğim 😍
2 taneden fazla yemem. Yoksa mide yanması sahalara giriş yapıyor, hele birde uykuları zehir etmesi yok mu? Dillere destan
@Bir_sızıntı_kalbim yiyimmi seni ne dersin 😍🥰🌹🤣
Iıı belki 🥰🙈
😍😍
Hayır çayı zaten şekerli içiyorum. Önce çayımı içerim sonra tatlımı yerim.
Tatlınin yanına en güzel giden içecek aslında limonatadir..
Çay yerine sütle yiyebilirim :) sütlü tatlılar favorim ama güzelse gömeriz kfmckdmdm
Keşke olsa Avrupa’da yok bu tatlar ah ah içim gitti
Şerbetli tatlıları nadiren ama daha çok sütlü tatlıları severim
Çayın yanında sevmem ama şekerpare severim tatlı olarak sadece
Tabiki yenmez mi hiç.. Ama çikolatalı daha çok tercihim..
Hayır çayın yanında tatlı sevmem tuzlu bişeyler severim
Yerim ve şu anda canım deli gibi tatlı istiyor.
Toz şeker at bi kaşık ağzına 🥳
Browni yedim aslında ama kesmedi.
O toz şekeri sen ye 🙄
Cıx cıx
😇
Ama canım çekti benim☺️
Tühh resim geceydi bak bunu düşünemedim gündüz görürler diye 🥹
Yaa öyle mi 🙃
Tarlı ne diye bakmaya geldim :D
Tarla yazmamışım dua et 😀
Bir böyüük tarla gömdüm shsk :D gerçekten süper ya
Biz millet olarak tatlının yanında çay içiyoruz bence😅
zaten tatlı yiye yiye gobek oldu
Hamile falan vardır paylaşmayın böyle ya 🥹
Profiteröl olsaydı iyiydi bu saatte
Çaysız tatlı tatlısız çay olmaz🥰
Evet knk senin yediğin yeşil balyası
Üç beş on porsiyon soğuk baklava lütfen.
Çay yapmıyorum , yapacak olsam yerim
Severim, yerim.
Elbette çayı tatlısız içmem
Bazen ama görseldeki gibi değil
Şerbetli tatlı sevmem yemem sütlü belki
tatlıdan sonra cayı severım ben
Kahvenin yanında tercih ederim
Çok aramam aslında.. Çayı sade severim..
yok ben genelde tarli yemem...
Çayın yanında hiçbir şey yemem
hep değil de bugün sağlam yedim
Tarlı yeriz
🥳
tarlı yemem
Evet
Yemem kilo gep
Hayır
Evet, yerim
Hayır
Oluru var