Yeme & İçme 2 ay Çayın yanında tarlı yer misiniz? İstanbul_bey Takip Et Master Yaş: 38 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 54 Gönder gelsin 🥳Çayın yanında tarlı yer misiniz? Güncellemeler2 ay Tatlıı tatlıııı 😬 Çayın yanında tarlı yer misiniz? Cevapla 64 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 9 kişi beğendi
nordun_gadasiFenomen Takip Et Master Yaş: 33 2 ay Yeme & İçme konusunda 11,3b cevap paylaştı. Gofret yerim gadası 1 0 Yorumla
u Shivers Takip Et Master Yaş: 32 , eic 76% 2 ay Yeme & İçme konusunda 815 cevap paylaştı. Ben Antep fıstıklı tatlıdan nefret ederim 😤 cevizli olsun benim olsun 1 1 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Benim en sevdiğim 😍 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 24 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 704 cevap paylaştı. 2 taneden fazla yemem. Yoksa mide yanması sahalara giriş yapıyor, hele birde uykuları zehir etmesi yok mu? Dillere destan 1 0 Yorumla
gençbirgenç Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 95% 2 ay @Bir_sızıntı_kalbim yiyimmi seni ne dersin 😍🥰🌹🤣 2 2 Yorumla Bir_sızıntı_kalbim 2 ay Iıı belki 🥰🙈 Yorumla gençbirgenç 2 ay 😍😍 Yorumla
TokEvinAçKedisi_ Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 619 cevap paylaştı. Hayır çayı zaten şekerli içiyorum. Önce çayımı içerim sonra tatlımı yerim. 2 0 Yorumla
asuasuasuman Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 99% 2 ay Tatlınin yanına en güzel giden içecek aslında limonatadir.. 1 0 Yorumla
m Fearlesgirll Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 2 ay Çay yerine sütle yiyebilirim :) sütlü tatlılar favorim ama güzelse gömeriz kfmckdmdm 1 0 Yorumla
AaronBenElijah Takip Et Master Yaş: 34 , eic 48% 2 ay Keşke olsa Avrupa’da yok bu tatlar ah ah içim gitti 1 0 Yorumla
ygmr28 Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 95% 2 ay Şerbetli tatlıları nadiren ama daha çok sütlü tatlıları severim 1 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Çayın yanında sevmem ama şekerpare severim tatlı olarak sadece 1 0 Yorumla
TatlıKızzzz34 Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 98% 2 ay Tabiki yenmez mi hiç.. Ama çikolatalı daha çok tercihim.. 1 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Çayın yanında önce tuzlu yerim ardından tatlı yerim ondan sonra tekrar tuzlu yer kapanışı yaparım 1 0 Yorumla
BilzerianEfendisi Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 99% 2 ay Hayır çayın yanında tatlı sevmem tuzlu bişeyler severim 1 0 Yorumla
u lotus-patra Takip Et Master Yaş: 39 , eic 99% 2 ay Yerim ve şu anda canım deli gibi tatlı istiyor. 2 3 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Toz şeker at bi kaşık ağzına 🥳 Yorumla lotus-patra 2 ay Browni yedim aslında ama kesmedi.O toz şekeri sen ye 🙄Cıx cıx Yorumla İstanbul_bey 2 ay 😇 Yorumla
Qwerty13579 Takip Et Bilge Yaş: 21 , eic 75% 2 ay Ama canım çekti benim☺️ 1 2 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Tühh resim geceydi bak bunu düşünemedim gündüz görürler diye 🥹 Yorumla Qwerty13579 2 ay Yaa öyle mi 🙃 Yorumla
s Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 33 , eic 100% 2 ay Yeme & İçme konusunda 2,1b cevap paylaştı. Tarlı ne diye bakmaya geldim :D 1 2 Yorumla İstanbul_bey 2 ay Tarla yazmamışım dua et 😀 Yorumla Sosyetic_SheqiiL 2 ay Bir böyüük tarla gömdüm shsk :D gerçekten süper ya Yorumla
seydiyebirii Takip Et Xper 1 Yaş: 24 2 ay Biz millet olarak tatlının yanında çay içiyoruz bence😅 1 0 Yorumla
isimyazmasamolurmu Takip Et Xper 6 Yaş: 23 , eic 98% 2 ay Hamile falan vardır paylaşmayın böyle ya 🥹 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
24Cevap
Gofret yerim gadası
Ben Antep fıstıklı tatlıdan nefret ederim 😤 cevizli olsun benim olsun
Benim en sevdiğim 😍
2 taneden fazla yemem. Yoksa mide yanması sahalara giriş yapıyor, hele birde uykuları zehir etmesi yok mu? Dillere destan
@Bir_sızıntı_kalbim yiyimmi seni ne dersin 😍🥰🌹🤣
Iıı belki 🥰🙈
😍😍
Hayır çayı zaten şekerli içiyorum. Önce çayımı içerim sonra tatlımı yerim.
Tatlınin yanına en güzel giden içecek aslında limonatadir..
Çay yerine sütle yiyebilirim :) sütlü tatlılar favorim ama güzelse gömeriz kfmckdmdm
Keşke olsa Avrupa’da yok bu tatlar ah ah içim gitti
Şerbetli tatlıları nadiren ama daha çok sütlü tatlıları severim
Çayın yanında sevmem ama şekerpare severim tatlı olarak sadece
Tabiki yenmez mi hiç.. Ama çikolatalı daha çok tercihim..
Çayın yanında önce tuzlu yerim ardından tatlı yerim ondan sonra tekrar tuzlu yer kapanışı yaparım
Hayır çayın yanında tatlı sevmem tuzlu bişeyler severim
Yerim ve şu anda canım deli gibi tatlı istiyor.
Toz şeker at bi kaşık ağzına 🥳
Browni yedim aslında ama kesmedi.
O toz şekeri sen ye 🙄
Cıx cıx
😇
Ama canım çekti benim☺️
Tühh resim geceydi bak bunu düşünemedim gündüz görürler diye 🥹
Yaa öyle mi 🙃
Tarlı ne diye bakmaya geldim :D
Tarla yazmamışım dua et 😀
Bir böyüük tarla gömdüm shsk :D gerçekten süper ya
Biz millet olarak tatlının yanında çay içiyoruz bence😅