Yeme & İçme Kısırın yanına ayran mı yakışır, çay mı? Manquer Takip Et FenomenMaster Yaş: 36 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Bol acılı, ekşili🤨 Ayran Çay Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Kısırın yanına ayran mı yakışır, çay mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
Üşüyenbuz Takip Et Master Yaş: 32 , eic 92% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 763 cevap paylaştı. Ayran daha çok yakışır ama isteyen çayda içebilir 1 0 Yorumla
BLUE1982 Takip Et Guru Yaş: 44 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çay harika olur. Ah annemin o altın günleri 0 0 Yorumla
RammSten Takip Et Xper 5 Yaş: 40 , eic 100% +1 yıl İcat mı çıkarıyorsunuz, kısırın yanına en iyi çay gider. Kısıra sorsan o bile çay der 0 0 Yorumla
Zagros_ Takip Et Bilge Yaş: 38 , eic 96% +1 yıl Biraz kuru kalmış sanki, Taneleri diş arasına giriyor mu 😀 0 0 Yorumla
_snow_ Takip Et Master Yaş: 43 , eic 73% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ayran güzel olur canım çekti beee 😀 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Efsane yapmışım haa 😃 Yorumla _snow_ +1 yıl Ayıp ama yaaaa 😀 bide tatlandıra tatlandıra anlatıyor 😀 Yorumla
ᏦuᏒᎪᏞsıᏃ Takip Et Xper 5 Yaş: 37 , eic 98% +1 yıl Ayran çok iyi olur tercihim ev yapımı yoğurt 1 0 Yorumla
anladimyaya Takip Et Xper 4 Yaş: 46 +1 yıl Kisiri yaparken cay karistirdigim icin, yanin da da ayran icerim. 0 0 Yorumla
rivriv516 Takip Et Xper 4 Yaş: 36 +1 yıl Güzel memleketimin güzel yemeği elbette ki ayran bol köpüklü tuzlu ohhh missss 0 0 Yorumla
cvs32 Takip Et Bilge Yaş: 28 +1 yıl çay hiç olur mu tabii ki ayran 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Evet oluyor altın günlerinde Yorumla cvs32 +1 yıl yok kabul edilemez Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Master Yaş: 46 , eic 100% +1 yıl Kola ya da fanta 1 2 Yorumla Manquer +1 yıl Yok ya alakasız olmaz mı? 😃 Yorumla Yecüc_Mecüc_7991 +1 yıl Fanta güzel olur Yorumla
вуηαяcσѕ Takip Et Mentor Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Oralet 1 5 Yorumla Manquer +1 yıl Terbiyesiz alay ediyor 😃😂 Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Benim bedenim benim kararım 😂 Yorumla Manquer +1 yıl Annem de soğuk fanta var dedi yaa 😂😂Çete misiniz off Yorumla вуηαяcσѕ +1 yıl Sarı kola Yorumla Manquer +1 yıl Pühhh 😂😂 ikinizi kuyuya atarım bak Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çiğ köfteye benziyor zaten yakışır 0 6 Yorumla Manquer +1 yıl Ne yakışır? 😃 Yorumla Boavistaa +1 yıl Ayran sorunun tamamını görmemişim :D Yorumla Manquer +1 yıl Al sana gözlük 👓😄 Yorumla Boavistaa +1 yıl 🤦😂 Güneş gözlüğü mü Yorumla Manquer +1 yıl Cıhh 🤓 Yorumla Boavistaa +1 yıl Eline sağlık abla Ekşili favorim benimde Yorumla
ladycurio Takip Et Guru Yaş: 30 , eic 96% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 787 cevap paylaştı. Bana fark etmez ikisnide seviyom 😄 0 0 Yorumla
Zorunne388 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Çay bence. 1 0 Yorumla
Nickbulamadim91 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 90% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Çay yakışır 0 0 Yorumla
LegandryEagleMaster Takip Et Xper 3 Yaş: 29 +1 yıl Ayran tabiki. Off canım çekti vicdansız! 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
16Cevap
Ayran daha çok yakışır ama isteyen çayda içebilir
Yazin cola fanta ayranda olur kişin kesin cay 🤣
Çay harika olur. Ah annemin o altın günleri
İcat mı çıkarıyorsunuz, kısırın yanına en iyi çay gider. Kısıra sorsan o bile çay der
Biraz kuru kalmış sanki, Taneleri diş arasına giriyor mu 😀
Ayran güzel olur canım çekti beee 😀
Efsane yapmışım haa 😃
Ayıp ama yaaaa 😀 bide tatlandıra tatlandıra anlatıyor 😀
Ayran çok iyi olur tercihim ev yapımı yoğurt
Kisiri yaparken cay karistirdigim icin, yanin da da ayran icerim.
Güzel memleketimin güzel yemeği elbette ki ayran bol köpüklü tuzlu ohhh missss
çay hiç olur mu tabii ki ayran
Evet oluyor altın günlerinde
yok kabul edilemez
Kola ya da fanta
Yok ya alakasız olmaz mı? 😃
Fanta güzel olur
Oralet
Terbiyesiz alay ediyor 😃😂
Benim bedenim benim kararım 😂
Annem de soğuk fanta var dedi yaa 😂😂
Çete misiniz off
Sarı kola
Pühhh 😂😂 ikinizi kuyuya atarım bak
Çiğ köfteye benziyor zaten yakışır
Ne yakışır? 😃
Ayran sorunun tamamını görmemişim :D
Al sana gözlük 👓😄
🤦😂 Güneş gözlüğü mü
Cıhh 🤓
Eline sağlık abla Ekşili favorim benimde
Çay daha güzel gider bence
Çayy ve canımız da çekti 🥹
Bana fark etmez ikisnide seviyom 😄
çay.
bence ayran
Çay bence.
Ayran
Çay yakışır :D
Çay yakışır.
Çay yakışır
Ayrannn
Ayran tabiki. Off canım çekti vicdansız!
Ayran
Ayran
Ikiside
Yalancı salgam
Çay.
Çay.