İnanılmaz açım sade ya da ketçaplı mı yesem yoksa varsa basit sosunuz onu mu denesem bilemedim. Sizin için makarna nasıl daha güzel? En sevdiğiniz sos hangisi?
Makarnayı neyli seviyorsunuz, favori makarna sosunuz var mı?
Ben demleme makarna seviyorum küçük bir tencereye önce suyu sonra 1 yemek kaşığı domates salçasını 1 yemek kaşığı da acı biber salçasını koyup ezerek karıştırıyorum sonra 1 çay kaşığı karabiber 1 çay kaşığı zerdeçal ve göz kararı tuz ekliyorum karışım kaynayınca 1 tutam spagettiyi kırıp atıyorum içine makarnanın nişastası kendini salıyor ve sos öyle güzel bir kıvam alıyor ki anlatamam en sonunda da üzerine 2 dilim kaşar peynirini koyup eritiyorum aynı yabancıların videolarındaki noodle gibi oluyor 🙂🙂
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Abi makarna söz konusuysa her türlü gider bende hiç fark etmez öyle seviyorum 🤣 Hatta sahur da bile makarna yaptım da yedim 😍 Hayırlı sabahlar olsun 🫶🏻
Ben makarnanın her halini seviyorum özellikle soslu olanları severim salça sosu varsa veya üzerine baharat ekleyeceksek. ama yapması çok uzun sürdüğü için şimdilik noodle yiyorum.
noodle da zaten genelde körili yerim çünkü tatları daha güzel oluyor.
Ben en çok yoğurt mayonez ve rendelenmiş sarımsağı karıştırıp üzerine zeytinyağında kekik ya da pul biber kızdırıyorum kremalıymış, salçalıymış hepsinden çok daha güzel oluyor 😋 anlatırken canım çekti
Kıymali üzerine sarmsakli yoğurtlu... çökelekli... kabak, patlıcan, domates, biber bu dördünün karışımı... sadece domates soslu ya da sadece salçalı... yanına da buz gibi bir ayran
makarnayı hher türlü gömerim zaten evde kendim makarna yaparken özenmeyi sos pişirmesini cok severim ennnn sevdiğim alfredo yani kremalı tavuklu mantarlı