Yeni yeni aromalı bitki çayları keşfermeye bayılırım 🍯 mint çayı, vanilya aromalı çaylar ve özellikle yeşil çayı aromalı tercih ediyorum..

Yeni yeni aromalı bitki çayları keşfermeye bayılırım 🍯 mint çayı, vanilya aromalı çaylar ve özellikle yeşil çayı aromalı tercih ediyorum..
Bergamotlu Yeşil çay içiyorum. Bazen Papatya çayı tüketiyorum. Bunların hepsini agrasif ruh halimi dizginlemek için yapıyorum. Fakat bugüne kadar 5 kuruş faydalarını görmedim hiçbirinin.
Reşat bıraksa farklı tadlari bende denemek isterimde lakin adam her 2 saatte bir çay demliyor evi kahvehaneye çevirdi resmen başka bişey içemiyorum varsa yoksa tavşan kanı
Açık şekilde detox çayları tercih ediyorum, poşet çaylar çok zararlı artık bıraktım hepsini.
Teşekkürler, eic 2 tane mi seçiliyor artık. KS yenilikleriyle şaşırtıyor.
Evet özellikle bergamot çok iyi
Teşekkürler leydim
Cevap
19Cevap
Bergamotlu yeşil çay çok seviyorum. Bir de ananaslı yeşil çay favorim.
Hayır ben çayların hiç birini sevmiyorum bu yüzden de genelde kahve içiyorum daha çok
Ben direkt aktardan bitkinin kendisini alıp demleyip içiyorum. Daha sağlıklı geliyor bana. İçeceksem zencefil veya yesilcay içiyorum.
Değişik bitki çaylarını denemeyi seviyorum. Bu ara favorim vanilyalı rooibos çayı. Hem metabolizmayı hızlandırıyor hem de tadı çok güzel.
Her zaman değil, arada güzel tatlar bulunca bıkana kadar içiyorum.
Hımm evde kendim yaparım çok hoş oluyor kış aylarında
Ben genelde çok fazla tüketmiyorum ama olsa da içmem demiyorum kesinlikle
Sadece Doğuşun özel gün çayını içiyorum şu an olduğu gibi...
Yanilmiyorsam muz aromali bir tane denemistim, degisik gelmisti sonra sansim olmadi bir daha.
Aromalı yeşil çay nasıl oluyor
Pek mantıklı gelmedi bana Sonuçta içinde kayısı, ananas yahut mango yok Aroması var sadece Kendini kandırmak yani bu
Denemicem
Denemedim hâlâ bu arada
Hangisi daha iyi denemek lazım
Saol canım 💙
Aromalı bitki çaylarını çok severim sıcacık aromasıyla vucuda sakinlik ve tat bırakîyor 🫖
evet elma tarçın seviyorum
Normal yeşil çay içiyorum
Tüketilir tabi zencefil tarçın
Adaçayı, lavanta, nane güzel
Yap da içelim tosunum
Çok sevdiğim için çok tüketiyorum 😊
Sevmiyor muş öyle dedi.
Yeni tadlara hep açık olmuşumdur.
Evet yeni aromalı bitki çayları denemeyi severim
Çay olsun da taştan olsun bee 😂😂😂
Avokado çayı olmadan güne başlayamam
Bitki çayı tüketmiyorum