İçildi mi pazar kahveleri? Bugünkü programınız nedir?

Neler yapılacak bugün?
Sanırım hastalık halleri geçti.
Annem de kahvaltı. Kardeşimle sohbet her ley güzel başladı
koca ananeyi ziyaret, uzun zamandır görmediğim teyzem ve kızı da muhabbeti güzelleştirdi, çocuklarla kısa bir gezi ve eve geldik.🙂
Ohh ne güzel içine sinsin miisss. Ben hasta iken işler aksadı mecburen çalıştım bugün
Sağolasın sana da iyi eğlenceler ailenle
Allah kavuştursun
harika.. çok sevindim.
kazandım sınavı. eğitimler varmış valla bilmiyorum başvurdum harcını hurcunu yatırdım bi bilgi gelmedi bakayım...
heheh evet vardı öyle bi dizi.. ben izlemediim ama uzlaştırma eğitimlerinde izlettiler.
bu arada sicile kaydım olmuş :) baktım gördüm
En son kahvemi sabah 07.30 da içtim koca gece çalıştım eve geldim pazar kahvaltısı yapıldı akvaryumla uğraştım üzerine muhabbet kuşu ile sonra benim civcivle markete gittik geldik şimdi biraz devrildim ')
anaaa benim eşimin uğraşlarına çok benziyor.
bizde de kuş var (bi çeşit hint bülbülü gibi bişey), akvaryum var. evde deniz akvaryumu ve kaplumbağa akvaryumu, işte tatlısu ve kuş var... bi de evde kedi var işte...
Akvaryum olayı benim çocukluğumdan beri sevdiğim olay bir ara üretim yapıyordum hobihanem vardı 18 akvaryum ile aylık binlerce Malawi cichlid türlerini vatoz türlerini uretiyordum :) şimdi kala kala 1 akvaryum kaldı oda benim tokmak kafada hayvanları sevsin diye
bizde de ciklet var ters yüzen çöpçü var.. işyerindeki 400 litre. evdeki 15 galiba. onda deniz canlıları ve deniz balıkları var.. ya o başka bi güzel.. inanılmaz rahatlatıcı oluyor izlemek.
Deniz akvaryumu ayrı bir boyut :)
Evet bugün kahve içtim gerçi her sabah erken kalkıp mutlaka kahve içerim çünkü kahve içmeyi seviyorum bana enerji veriyor. bugün de yine 9 da kalkıp kendime kahve hazırladım. afiyet olsun
Afiyet olsun canım benim
İçeceğim kafam davul gibi oldu. Evde biraz keyif yapacağım. Sonra da kıyafetlerimi dolabıma yerleştireceğim. Çamaşır derdimde var pek buğün yapmak istemiyor gibiyim. Sorunlarını halledebildin mi?
valla işleri halletmek için işe geldim. biraz mola vereyim dedim şimdi. epey yol kat ettim şükür. bi saat sonra çıkmam lazım... bi 10 dakika serserilik edeyim buralarda. sağa sola laf atayım işe döneyim :)))
Kıyamam sana pazar günü de mi iş var. Üzüldüm. Elbette kafa dağıt serserilik yapmaya devam et. İyi gelir. 😊😁 Ara sıra bir mola lazım.
Hafta içi verimli çalışamadım hastaydım. Mecbur pazar iş toparladım.
Yolda trafik olmaz inşallah alıştırmalık birşeyler al. Muzik ve yiyecekle iyi oluyor. Ben yol uzunsa hep öyle yapıyorum.
Anladım canım çok geçmiş olsun.
Yok evdeyim çoktan. Trafik yoktu rahattı. 6-7saat çalışıp döndüm. Bu aralar biraz dikkat ediyorum atıştırmalıkları kestim. Yaz ufak ufak ufukta göründü 🤪 az boğazı tutmak lazım
Herkes zayıflama derdinde, ben kilo alma derdinde 😂😂 15 kilo alsam iyi be.
😊
Cevap
27Cevap
Filtre kahve sabah kalkınca içildi , kahvaltıdan sonra türk kahvesi içildi. Günün kahve öğünleri tamamlandı ✅ 😂
afiyet olsun. ben de filtre kahve içtim, ayrıca nescafe de içtim, şimdi yeşil çay içiyorum.
Şimdi yudumlarken okudum soruyu :) Bu gün güzel bir haber bekliyorum :) Programım arasında Gemiyi terk talimi ve yangın talimi yapmak var :)
Hayırlı haberler olsun
Teşekkür ederim
🙂 içtim✌🏻
afiyet olsun
Sizede afiyet olsun
Teşekkür ederim
Bir şey değil
Bugün yarin icin yemekler hazirlicam, kücük kizimla ders calisacağiz, sonra odasini toparlamayi teklif edeceğim...
Kolay gelsin. Yoğun bir program
Hem calis hem cocuk yap isi zor alisan annelerin
@Çapkınkurtt hem de nasıl..
maalesef hayat şartları
@Çapkınkurtt zor ama oluyor cok sükür önemli olan herseyi 4 4lük yapma uğraşi olmicak... calişmak benim icin sadece hayat sartlari değil yani cok istedim cok sükür olduda. Allah herkese hayirli kazanclar ve iş nasip etsin.
Amin evet calisabilmek is bulmak para kazanip gecinmek Allahtan baska kimseye muhtac olmamak guzel
evde olacağım
dinleneceğim yağmur da var dışarı da iki üç gündür.
ben de evde olmayı tercih ederdim. ama maalesef..
yani zorundalıklar :)
evettt... hayat bu mu ya?
(hah, tam zamanı şimdi omayra.. sorgula hayatı... )
hayat değil ama ne yapacaksın işte
yapılması gerekeni yapmak lazım sorumluluk sahibisin sen hışşt kendine gel:)
Tamam kendime geldim 😊
Şuanda yapıyorum. Biraz sonra çikolata eşliğinde içeceğim
Hıımm. Afiyet olsun
Teşekkürler sanada afiyet olsun
Sağolasın
Kahvaltımı yaptım, filtre kahve mi içtim. Sırada Türk kahvemi içip kitap okuyabileceğim bir yere gidip oturmak var😊
Sende, benim pazar planlamama benzer planlama yapıyorsun😊
Ben az sonra işe gideceğim
Ben Cumartesi - Pazar günleri çalışmıyorum 😇
Ben de sıkışınca çalışıyorum
Kolay gelsin öyleyse 😊
Sağolasın
Kafeine ihtiyacım yoksa kahve içmiyorum. Plan kafama göre
Güzel bir gün olsun
Sabah sabah spürge derdine düştük aldık geldik aile dostuna barbeküye gittik
O kadar keyifsiz ve yorgunum ki ne yapıcam bilmiyorum. Zor bir gün.
Allah yardımcın olsun
Amin sağ ol
İçtim ama bi tane de içicem. biraz çalışmam lazım sonrasında
ben de şimdi mola verdim. 10 dakika sağa sola laf atıp işe döneceğim
İyi çalışmalar ve iyi pazarlar
sağolasın. pazar çalışınca hiç güzel olmuyor yaa...
Kesinlikle :)) ama çalışsan da çalışmasan da pazar hep keyifsiz gelmiştir bana.
di mi yaa.. ertesi günün stresi başlar sarmaya... bi cuma daha güzeldir mesela iş günü olmasına rağmen
Cuma iyi evet ama cumadan dinlenip cumartesi doruğunda olmak da iyi :))
Cumartesi zaten en güzel gün 💙💙💙💙💙
Her günümüzün cumartesi olması dileğiyle
İnşallah
İnşallah :))
Şimdi aldım son yudumunu. Gün yarıladı ama olsun
gün bitiyor şu an ben de yeşil çay içiyorum
Yaklaşık 10 dk önce kahvemi bitirdim. Ben yeşil çay sevmiiimm
ben de bayılmıyorum ama hep kahve çay da içilmiyor. ananas ve açaili olan güzel içiliyor
Beni kahve içerim. 3-5-7-10 farketmez
Dokunur. Ben günde 3 büyük kupa içiyorum 800 -900 ml civarı
Dokunmaz bana
Program evde yatıp sosyal medyada kız düşürmek 😂
Hadi kolay gelsin
Oltalar atıldı 😂
🤪
Şu an kahve içiyoruz 😂
bağladın yani.. vaayy bravo sana
Kesenin ağzını açtım 😂
Aç tabii...
Erkeğin paralısı makbul 😂
Doğrudur kimine göre.
Ooo kahveler de içildi, yatış bölümüne bile geçildi
ooo harikaaa
İçmeden geçti bu Pazar günü boş boş
İçilmez mi kahve yaa... Ben de şimdi geldim eve. Ev dandini. Eşim temizlik yapıyor
İçtim gene içiyorum. Kahvelere doyamadım 😊
Yeni bitti şimdi otele gidiyorum.
kolay gelsin
Teşekkür ederim.
Spor yapıyorum, kahvemi içtim 😊
Kolay gelsin afiyet olsun
Teşekkür ederim 😊
Pek tercih etmiyorum. kahve çok nadir içerim.
Çay mı seversin?
Evet
Afiyet olsun
Teşekkür ederim sana da🌺
Sağolasın
Hayir bu ara iceriz
Afiyet olsun
Teşekkür ederim
Yok sağolasın. İçtim yetti
Su an içiyorum
Afiyet olsun
En İyi Cevap