Haşlanmış yumurtayı rendeleyerek yiyorum tadıyla alakalı bir sorunum yok aslında ama beyazı midemi bulandırıyor.
Tavada yapılınca iyice çırpılmış olması gerekiyor hiç beyaz kalmayacak şekilde, genelde yumurtanın içinde mutlaka bir şey olması lazım severek yemem için. Peynir, sosis, sucuk, domates, mantar hatta soğan ki soğanlı yumurta çok lezzetli oluyor 😅. Sahanda yumurtayı da anlaşarak yiyorum sarıları ben yerim beyazları kardeşim 🥲
Son olarak da kesinlikle sıcak olmalı yeniden ısıtılmasını da sevmiyorum, soğuyunca tiksiniyorum. Bunu neden bu kadar açıkladım bilmiyorum ama yumurta kırmızı çizgim nasıl piştiği çok önemli 😂
Ben haşlanmış seviyorum. ama o gün ki moduma göre de değişiyor eğer spor yapıyorsam daha çok haşlama yerim. spor yapmadığım durumlarda daha çok pişirerek yerdim. çünkü o daha uzun sürüyor.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
Genelde sahanda yumurta severim ama pişiren ben olmuyorum 😂
Haşlanmış yumurtayı rendeleyerek yiyorum tadıyla alakalı bir sorunum yok aslında ama beyazı midemi bulandırıyor.
Tavada yapılınca iyice çırpılmış olması gerekiyor hiç beyaz kalmayacak şekilde, genelde yumurtanın içinde mutlaka bir şey olması lazım severek yemem için. Peynir, sosis, sucuk, domates, mantar hatta soğan ki soğanlı yumurta çok lezzetli oluyor 😅. Sahanda yumurtayı da anlaşarak yiyorum sarıları ben yerim beyazları kardeşim 🥲
Son olarak da kesinlikle sıcak olmalı yeniden ısıtılmasını da sevmiyorum, soğuyunca tiksiniyorum. Bunu neden bu kadar açıkladım bilmiyorum ama yumurta kırmızı çizgim nasıl piştiği çok önemli 😂
Iyi ki de açıklamışsın kahvaltımı pek bir iştahlı yapacağım bu sayede 😂
Sen birde beni yemek yerken gör iştahın ikiye katlanır 😂😂
Aynen ben de öyle yerim bizi karşılıklı oturmasınlar 😂
Aman aman masadan 100 kilo kalkmayalım sonra 😂
Bana uyaar 😂😂
ben küçüklüğümden beri neredeyse her sabah sahanda yumurta yerim
eskiden haftada bir boyozun yanında haşlanmış yumurta yerdim ama ekonomiden dolayı boyozu dandik yağlar ile yapıyorlar artık almıyorum
şimdilerde de bazen biberli sahanda yumurta yiyorum
Ben haşlanmış seviyorum. ama o gün ki moduma göre de değişiyor eğer spor yapıyorsam daha çok haşlama yerim. spor yapmadığım durumlarda daha çok pişirerek yerdim. çünkü o daha uzun sürüyor.
En çok sarısı çiğ yumurtada protein var 👍🏻👍🏻
Teşekkürler:)
Rica ederim 🙂
her tarzda yapabilirim. yerimde. ama aralarında omlet bide fesleğenliyse var ya hepsini boşveririmm
Yumurtanın her türlüsünü yerdim normalde ama bu aralar bı iğrenme geldiği için tercih yapmayı bile midem kaldırmıyor...
En az on dakka kızgın ateşte durmuş bol yağa yumurtayı atıp bir kaç saniyede kizartmak
Omlet ve sahanda yapıyorum. Krema ve yumurta ve peynir deneyin
Poşe (rafadan) yumurta yiyen az insandan biriymişim karmaşık duygular içindeyım?
Hiç ama hiç fark etmez amacım protein almak olduğu için pişmemiş bile içtiğim oluyor
İlk tercihim haşlanmış sonraki tercihim bol domates ve biberli menemen 😉
cırpılmıs tavada ustune 5-6 dılım sucuk mis
Tereyağda, tavada, sarısı göz olacak, sadece beyazı pişmiş olacak, ekmek banmalık.
Sahanda olacak yumurta birde hakiki dana sucuk mis
Bulduğunu götüren cinsteyim genelde haşlama
Çok çırpılmış hafif cıvık olacak bol peynir ve yesillikli
Haşlamadan başkasını yiyemiyorum hele omlet hiç yiyemem
haşlanmış ama hafif cıvık olanından muhteşem oluyor kahvaltılarda
Çırpılmış bir şekilde yumurtanın tadını en az alacak şekilde hazırlıyorum yumurtaları
Hertürlü seviyorum ama su yumurtayı haslayıp yosun gibi olanını sevmiyorum