Kaza yapan kuryeden sonra gelen tüm kuryelere tam puan ve bahşiş vermeye başladım. Siz kuryelere tam puan veriyor musunuz?

Bundan birkaç ay önce akşam 9 civarı yemek siparişi vermiştim. Kuryenin tam gelmesi gereken saatte sipariş verdiğim restorandan telefon gelmişti. Kuryenin trafik kazası geçirdiği, yemeğin yeniden hazırlanıp gönderileceği ve biraz süreceği söylendi ve özür dilendi. O an kendimi o kadar pişman hissettim ki anlatamam size. Onun yerine gelen kurye belki 1000 kere özür diledi nolur kusura bakmayın acele acele sipariş yetişsin diye hız yapmış ambulans falan geldi demişti. Boğazımdan geçmemişti o yemek, hala hatırladıkça üzülüyorum. O olaydan sonra ne zaman sipariş versem kuryelere tam puan veriyorum ve bir miktar da bahşiş veriyorum, yoksa kendimi suçlu hissediyorum o olay yüzünden hatırladıkça. Peki siz gelen kuryelere bahşiş veriyor musunuz veya tam puan veriyor musunuz?

Kaza yapan kuryeden sonra gelen tüm kuryelere tam puan ve bahşiş vermeye başladım. Siz kuryelere tam puan veriyor musunuz?