Yeme & İçme Ekmek üstü sürmeli çikolata markanız nedir? BirSelincik Takip Et Xper 5 Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 NUTELLA MI? MILKA MI? COKOKREM MI? NUTELLA MILKA ÇOKOKREM Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Ekmek üstü sürmeli çikolata markanız nedir? Cevapla Marka Soruları Nedir Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
cheetossevenyazar Takip Et FenomenXper 6 Yaş: 23 1 yıl Nutella tabii ki. Kaç yaşıma gelirsem geleyim vazgeçilmezim. 0 0 Yorumla
Cenkistanbul Takip Et Yoda Yaş: 38 , eic 99% 1 yıl nutellanın palm yağını malezyadan bizim şirketimizle yüklüyoruz. abdurrahman tatlıcı dışındakileri tavsiye etmiyorum. biraz paraya kıyın ama sağlıklı beslenin. 0 0 Yorumla
BiBusesin Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 99% 1 yıl çok fazla sürülebilen çikolata yemiyorum ama yediğimde Nutella alırım. o da muhakkak akışkan kıvamda olcak dolapta donmuşsa yemem 1 0 Yorumla
EjderyamNerde Takip Et Master Yaş: 27 1 yıl Yeme & İçme konusunda 929 cevap paylaştı. Bu aralar fıstık ezmesini ve sürülebilir çikolatayı evde yapıyorum. Ama Tadı bu diye bir ürün var nutelladan 10 kat daha güzel. Onu alıyorduk önceden. 0 0 Yorumla
xxxbirix Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 yıl Gönül isterdi ki Nutella yazmak, cüzdanım diyor ki o kadar zengin değiliz o yüzden Çokokrem 1 0 Yorumla
Doğa48 Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% 1 yıl Nutella ince çizgimdir her hafta 1 kavanoz kolayca bitiyor ne zaman aladığımı bile anlamıyorum 1 0 Yorumla
Furious-A Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 1 yıl Kendi memleketimin çikokatası sarelle bundan başka bir de torkuyu tanırdım o da bozdu 0 0 Yorumla
UgROzcN Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 64% 1 yıl ekmek üstünde sevmiyorum 1 3 Yorumla BirSelincik 1 yıl neden Yorumla UgROzcN 1 yıl kaşıkla gireceksin Yorumla BirSelincik 1 yıl hahahaha Yorumla
yıldıztozundanbozma Takip Et Xper 1 Yaş: 28 1 yıl Başka bir seçenek hakkı tanınsaydı kesinlikle Torku Banada bitter derdim.Muhteşem ötesi... 2 0 Yorumla
gizemlikız4444 Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 729 cevap paylaştı. Peripella param yetiyor 2 0 Yorumla
erkansardagi Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 98% 1 yıl nutellaydı ama değişti daha iyisi de varmış 0 0 Yorumla
Bay_Nutella Takip Et Master Yaş: 48 , eic 91% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,3b cevap paylaştı. Sence ben ne olurum 😂 0 0 Yorumla
_Queenn_ Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Nutellayı tercih ederim… 0 0 Yorumla
TheCursedCake_ Takip Et Guru Yaş: 23 , eic 98% 1 yıl Nutella ama fakir olduğum için çokokrem diyeyim 0 0 Yorumla
AnAlien1 Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 94% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Sürme çikolata sevmiyorum 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 34 , eic 43% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,2b cevap paylaştı. Cokokrem 0 0 Yorumla
aloneenolaa Takip Et Guru Yaş: 27 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 719 cevap paylaştı. Ben sevmiyom 0 0 Yorumla
s Boavistaa Takip Et Master Yaş: 23 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,5b cevap paylaştı. Nutella 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 46,8b cevap paylaştı. Nutella 0 0 Yorumla
FısFısOdaSpreyi Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% 1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,4b cevap paylaştı. Nutella var şu an 0 0 Yorumla
JunkieStyLe- Takip Et Master Yaş: 41 1 yıl Yeme & İçme konusunda 700 cevap paylaştı. Nutella 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
21Cevap
Nutella tabii ki. Kaç yaşıma gelirsem geleyim vazgeçilmezim.
nutellanın palm yağını malezyadan bizim şirketimizle yüklüyoruz. abdurrahman tatlıcı dışındakileri tavsiye etmiyorum. biraz paraya kıyın ama sağlıklı beslenin.
çok fazla sürülebilen çikolata yemiyorum ama yediğimde Nutella alırım. o da muhakkak akışkan kıvamda olcak dolapta donmuşsa yemem
Bu aralar fıstık ezmesini ve sürülebilir çikolatayı evde yapıyorum. Ama Tadı bu diye bir ürün var nutelladan 10 kat daha güzel. Onu alıyorduk önceden.
Gönül isterdi ki Nutella yazmak, cüzdanım diyor ki o kadar zengin değiliz o yüzden Çokokrem
Nutella ince çizgimdir her hafta 1 kavanoz kolayca bitiyor ne zaman aladığımı bile anlamıyorum
Kendi memleketimin çikokatası sarelle bundan başka bir de torkuyu tanırdım o da bozdu
ekmek üstünde sevmiyorum
neden
kaşıkla gireceksin
hahahaha
Canım çok çektii 🥺
1 haftadır hiç çikolata yemedim. 😔
En tatlı zıkkımlar pokokremle başlar pokokreeemmmmm
Başka bir seçenek hakkı tanınsaydı kesinlikle Torku Banada bitter derdim.
Muhteşem ötesi...
Peripella param yetiyor
Peripella djdbdbd
Torku bitter çikolata efsaneeee
nutellaydı ama değişti daha iyisi de varmış
Sence ben ne olurum 😂
Torku en güzeli
tabii ki nutella
Nutellayı tercih ederim…
torku kakaolu fındık kreması
Nutella ama fakir olduğum için çokokrem diyeyim
Sürme çikolata sevmiyorum