canerozkum teşekkürler
Hangi marka çikolatayı seviyorsunuz?
canerozkum teşekkürler
Sarelle'nin şubesi burada. Çünkü saralle buradaki Sağra adlı fabrikada üretiliyor. Yeni çıkmış bir şekilde bir kavanoz alacaksak fındık ezmesini saralle diyorum. Ekmeğe sürülüp yenen cinste saralle tercihim. Üstüne de tanımam.
Aslında çikolata olarak tercihim milka. O olmadığı için nestleyi işaretledim. Nestlé ikinci sırada.
Şimdi baktım da Nestlé de İsviçre'ninmiş. Milka da İsviçre üretimi. İsveçler biliyor bu işi. 💙
Haklısın. ordulu musun
Evet
güzel yerler orası. Bizede gönderirsin artık bir kutu
Sen nerelisin?
Aslen kütahyalıyım ama İzmir'de yaşıyorum
Tamam ben de İzmir'e özgü bir şey istiyorum o zaman
İzmirin boyozu ünlüdür bide İzmir bombası bende sana göndereyim.
Tamam o zaman. Anlaştık.
Sürme çikolata olarak nestlenin chokella efsane bir çikolataydı ama artık o olmadığından sarelleyi tercih ediyorum. Genelde gündelik tükettiğim atıştırmalık çikolata olarak da ülkerin çikolatalarını tercih ediyorum.
Yanlışlıkla seçtim en gerçek olan Sarelle dir gerçekten fındık tadını alırsın ve lan bu harbiden de kakaolu fındık kreması dersin
Üreten yer burada, yani Ordu Sağra Fabrikası. Bekleriz.
Hiç birini sevmiyorum
Cevap
13Cevap
Nutella
Fiskobirlik olmalı, diğerlerini yemiyorum. Fiskobirliğin Nuga şu an en iyisi
Sarelle çeşmesi vardı bazı dukkanlarda ben çocukken.. annem boş kavanoz verip doldurttururdu.
Tatlı krizim tutunca hiç markaya aldırmıyorum yeter ki çikolata olsun Ama genelde Nutella yerim.
Burdakilerin hepsini yerim ama ennn iyileri sarelle ve nutella
hepsini severim ama sadece Ülker'e yetiyor maddi imkanlar
Reis valla Abdurahman tatlıcı diye bir marka var %35 fındık içeriyor , tadelleyi ekmeğe sürüyorsun gibi düşün manyak bir şey bulabilirsen bir dene derim efsane...
Çokokrem seven var mı ya tadı çikolata gibi bile değil pazardan alınan merdiven altı çikolata demeye utandığım şeyler gibi bence en iyisi 1. nutella 2. Nestlé
Nutella iyidir
Sadece Nutella tüketirler evdekiler.
crunch bayılırım
Tadelle kesinlikle
Ülker seviyorum.
Nutella. Yoksa eğer alternatifi Torku’dur.
Laviva
tadellenin tadı hiç değişmedi..
Godiva
Torku
Tadelle
Sarelle tabiki
Kinder
80 lik ülker bitter
Nutella
Nutellayı severim
Torku Banada
Nutella tabiki