Yeme & İçme Hangi tatlar tam sizlik? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 11 Yapay Zekaya Sor Yiyecek içecek de hangi tatlar size hitap ediyor en çok Hangi tatlar tam sizlik? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Triliçe tatlısı 0 0 Yorumla
GeceMuhafızı Takip Et FenomenMaster Yaş: 35 +1 yıl Genelde şekerli şeyleri çok seviyorum ama fazla tüketmesi de bir o kadar zararlı oluyor. 0 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Tatlı ve tuzlu 1 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Tatlı 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hepsi ya. 1 0 Yorumla
123mad123 Takip Et Xper 6 Yaş: 24 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 304 cevap paylaştı. Net acı bayılırım 0 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Tatlı 0 0 Yorumla
Larisse Takip Et Guru Yaş: 24 , eic 93% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 922 cevap paylaştı. tuzlu 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Triliçe tatlısı
Genelde şekerli şeyleri çok seviyorum ama fazla tüketmesi de bir o kadar zararlı oluyor.
Tatlı bana daha çok hitap ediyor
Ekşi ve acı
Tatlı ve tuzlu
Tuzlu ve eksi
Acı, tatlı ve ekşi
Tatlı
Hepsi ya.
Net acı bayılırım
Tatlı
tuzlu
Tatlı 🤩
tatlı