Güncellemeler
+1 yıl
yemeği en son bitiren hep ben oluyorum.
çok yavaş yemek yiyorum bir yemeği 40-45 dk da falan yiyorum ancak misafrilikte de böyleyim evde de böyleyim dışarıda başka ortamda da böyleyim her yerde böyleyim babam hızlı yemek ye sen artık gençsin diyor bu arada yaşım 18. ne yapmalıyım?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Kilo alma sorunun olmaz işte ne güzel gadası
bu yıl dershaneye gidiyorum ev yakın her gün öğlen arası eve gelip yemek yiyorum öğlen arası da 50 dk ben yavaş yediğim için zar zor yetişyorum derse
Yavaş yemek yemek sağlık açısından daha faydalı.
bu yıl dershaneye gidiyorum ev yakın her gün öğlen arası eve gelip yemek yiyorum öğlen arası da 50 dk ben yavaş yediğim için zar zor yetişyorum derse
Seninki baya yavaşmış ama.
evet öyle
Yavaş yemek en sağlıklı yöntemdir. sen babana bakma
yavaş derken şunu da belirtmek gerekiyor. elin işte gözün oynaşta misali ,1 lokma alıp 5 dk telefonla felan ilgileniyorsan oda iyi değil. kendinizi derse yetişecek şekilde ayarlamalısınız.
yemek yerken hiç telefona bakmıyorum dalmıyorum başka bir şeye de
Örneğin ; ders saati 13:00 olsun. dershaneye kaç dk gidiyorsan o vakti belirleyip yemek vaktini ona göre düzenlemelisin. gerekirse az yiyeceksin dershaneye yetişeceksin kardeşim.
ders öğlenden sonra saat 13:30 da başlıyor ben burdan 13:05 te çıkıyorum 10 dk da gidiyorum dershaneye dershane bize yakın zaten
13:15 de evden çıkman lazım ona göre yemeğe zaman ayırmalısınız
eve saat tam 12 de geliyorum birde yemekten sonra çay da içiyorum susamamak için o yüzden zamanda geçiyor
Kanka birde duş felan al vaktin bol nasılsa. çay nedir ağa ya. :D:D
ne yapayım çayı çok seviyorum içmesem susuyorum canım çekiyor su içmiyorum onun yerine çay seviyorum
termos bardak alın çayı ona koyun orada içersiniz
aileme söyleyeyim şimdi izin verirler mi baakalım
aileme söyledim şimdi izin vermediler eve geliyorsun zaten evde iç çayı dediler ailem bana para da vermiyor durumumuz yok mecbur eve gidiyorum öğlen arası dışarıda yemekler de pahallı en ucuz tavuk döner bile 20-25 tl başka yemekler yiyince yemek için 50-60 tl gidiyor günlük
Kardeş çaydan ferağat edeceksin. yapacak bir şey yok. sınava kadar dişini sıkacaksın sonrası bir ömür iç çayını
galiba öyle yapacağım
Hic sevmem böyle insanlari yavas yavas ayy sinir oluyom
yemeği en son bitiren hep ben oluyorum bu yıl dershaneye gidiyorum ev yakın her gün öğlen arası eve gelip yemek yiyorum öğlen arası da 40 dk ben yavaş yediğim için zar zor yetişyorum derse
Cok mu yavas çiğniyorsun ki
Ama biraz hizlan bide kac kilosun
Kilo aliyormusun hemen?
hayır kilo almıyorum hemen 65 kiloyum
Iste yavas yedin icin ne guzel ya
Sevmediğim bi yemek olunca yavaş yiyorum
ben her yemekte böyleyim bu yıl dershaneye gidiyorum ev yakın her gün öğlen arası eve gelip yemek yiyorum öğlen arası da 50 dk ben yavaş yediğim için zar zor yetişyorum derse
Bende çok yavaş yemek yerim alışkanlık herhalde
yemeği en son bitiren hep ben oluyorum bu yıl dershaneye gidiyorum ev yakın her gün öğlen arası eve gelip yemek yiyorum öğlen arası da 40 dk ben yavaş yediğim için zar zor yetişyorum derse