Yeme & İçme Altın günü gibi bir davete gitseniz ne yemek istersiniz ( 3 çeşit söyleyin)? -PerhapsLove- Takip Et Master Yaş: 35 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 04 Yapay Zekaya Sor Sadece 3 çeşit hakkınız var hangisinden yana kullanırsınız Güncellemeler+1 yıl Ben vereceğim evet basit ama lezzetli ve çok tercih edilen 3 çeşit istiyorum Altın günü gibi bir davete gitseniz ne yemek istersiniz ( 3 çeşit söyleyin)? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
SymrnaCityStyle Takip Et FenomenMaster Yaş: 42 1 ay Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Mercimek çorbası, fırında tavuk but ve yanında da sütlaç olsun tam kararında olur. 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Hamburger yerim 0 0 Yorumla
isimsizkralicee Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 395 cevap paylaştı. Ben hep salata türlerine odaklanırım kısır, yoğurtlu salata, hadi bir de hamur işi olsun poğaça 😅 0 0 Yorumla
yadsy Takip Et Yoda Yaş: 39 , eic 100% +1 yıl kusura bakma benı davet edıcek ben lutuf edıp gıdıcem 3 tane secıcem ayıp be ayp-ıp. hepsünü yerim:)) 0 0 Yorumla
FeelsGoodMan Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Kısır, mercimek köftesi, sigara böreği. Bir an kendimi gün veren teyzelerden biri sandım. 0 3 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Ben gün veren teyzelerden olacağım 😊 En tutulan yiyecekleri yapmayi düşünüyorum Yorumla FeelsGoodMan +1 yıl Yanlış anlamayın size öyle bir ithamda bulunmadım ablacığım.🫣 Yorumla -PerhapsLove- +1 yıl Alınmadım ya o sekilde olacak ondan soyledim😊 Yorumla
fcker19cm Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl olm bi gidin len herkes yiyebiliyomu böyle yemek 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl kısır olsunpoğaca kesinlikle olmalıve birde pasta :) 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Ispanaklı gözleme, çiğköfte ve az yağlı kek 0 0 Yorumla
kremalıfincanbüreği Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 98% +1 yıl Sarma, bürek ve mercimek köftesi 👌 0 0 Yorumla
KahveSacliHeRif Takip Et Master Yaş: 35 , eic 46% +1 yıl Tiramusu , köfte ve patates kız., ıspanaklı börek 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sarma Su böreği Patates salatası 0 0 Yorumla
KarmaşıkRuh_ Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kısır, börek ve sarma.. 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Çok güzel ellerine saglik afiyetler olsun 0 0 Yorumla
Senaaanuur Takip Et Xper 6 Yaş: 25 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 336 cevap paylaştı. Kısır, börek, poğaça 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Mercimek çorbası, fırında tavuk but ve yanında da sütlaç olsun tam kararında olur.
Hamburger yerim
Ben hep salata türlerine odaklanırım kısır, yoğurtlu salata, hadi bir de hamur işi olsun poğaça 😅
kusura bakma benı davet edıcek ben lutuf edıp gıdıcem 3 tane secıcem ayıp be ayp-ıp. hepsünü yerim:))
Kısır, mercimek köftesi, sigara böreği. Bir an kendimi gün veren teyzelerden biri sandım.
Ben gün veren teyzelerden olacağım 😊 En tutulan yiyecekleri yapmayi düşünüyorum
Yanlış anlamayın size öyle bir ithamda bulunmadım ablacığım.🫣
Alınmadım ya o sekilde olacak ondan soyledim😊
olm bi gidin len herkes yiyebiliyomu böyle yemek
kısır olsun
poğaca kesinlikle olmalı
ve birde pasta :)
Ispanaklı gözleme, çiğköfte ve az yağlı kek
Kısır
Kek
Sarma
Sarma, bürek ve mercimek köftesi 👌