Yeme & İçme Makaronun tadını beğeniyor musunuz? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Yapay Zekaya Sor 🌸 Bazıları gayet güzel buluyor. Bazıları ise övülecek bir tarafı olmadığını söylüyor. Sizce nasıl? 🍭 Makaronun tadını beğeniyor musunuz? Cevapla Güzellik Soruları Nasıl Soruları Sizce Soruları Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
ZodiacK Takip Et FenomenMaster Yaş: 29 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hayır, beğenmiyorum. Bence çok kötü 0 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Evet seviyorum 0 0 Yorumla
r_engarenkyollar Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hiç denemedim tadinida bilmiyorum pahalı olduğunu bildiğim içinde alma gereği duymadım çokta merak ettiğim bir şey değil sonuçta babamızın evinde Makaron yiyerek büyümedik 😂😂 0 0 Yorumla
Blondesmann Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Bildiğim tek makaron aha bu şarkı. Onun dışında hiç yiyecek olarak tatmadımhttps://youtu.be/dgDeslyYJOE 0 0 Yorumla
pehlivaan Takip Et Guru Yaş: 33 , eic 99% +1 yıl Çok severim, yapımı biraz özenli oldupu için heryerden yememek lazım. Divan’dan alırsanız pişman olmazsınız 0 0 Yorumla
__Atılgan__ Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Makaron yapilis bakımından cok meşakkatli bir kurabiye tadi guzel bana göre aslinda herkes sevecegi bir tat 0 0 Yorumla
kahvelikalp Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Denedim ama ciddi anlamda begenmedim ya. Boş yere abartı bana göre. 0 0 Yorumla
FigmudSreud Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2b cevap paylaştı. Hiç merak edip yemedim, bir ara deneyeceğim 0 0 Yorumla
Agthjtedc Takip Et Xper 6 Yaş: 27 , eic 95% +1 yıl Ya güzel ama görüntüsü sıradan olsa belki güzel gelmezdi 0 0 Yorumla
adult2672 Takip Et Xper 5 Yaş: 53 , eic 100% +1 yıl sigara makaronu, kablo makaronu, tatlı makaron 3'ünüde seviyorum 0 0 Yorumla
Elfida277 Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Fena değil ama bu kadar fazla fiyata değecek bir tatlı değil 0 0 Yorumla
BuOlsa Takip Et Master Yaş: 42 , eic 34% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Kizim cok beğenirken Ben ise illa olsada yenilse demem 0 0 Yorumla
Ksproff Takip Et Master Yaş: 35 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3b cevap paylaştı. Gorunusu ve rengi sevimli tadoda fena degil eh iste 0 0 Yorumla
Illecebrous Takip Et Master Yaş: 45 , eic 100% +1 yıl Evet ama buradakiler beş para etmez 0 0 Yorumla
GOKHANoturumactı Takip Et Master Yaş: 40 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Sevdiğim bir şey değil 0 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 53 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,5b cevap paylaştı. Evet çayla güzel olur 0 0 Yorumla
AliceMixfield Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10,7b cevap paylaştı. Hiç denemedim merak ettiğim bir lezzet değil 0 0 Yorumla
QUADRATURA Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 594 cevap paylaştı. Hiç yemedim. 0 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Eh işte 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
18Cevap
Hayır, beğenmiyorum. Bence çok kötü
Evet seviyorum
Hiç denemedim tadinida bilmiyorum pahalı olduğunu bildiğim içinde alma gereği duymadım çokta merak ettiğim bir şey değil sonuçta babamızın evinde Makaron yiyerek büyümedik 😂😂
Bildiğim tek makaron aha bu şarkı. Onun dışında hiç yiyecek olarak tatmadım
https://youtu.be/dgDeslyYJOEÇok severim, yapımı biraz özenli oldupu için heryerden yememek lazım. Divan’dan alırsanız pişman olmazsınız
Makaron yapilis bakımından cok meşakkatli bir kurabiye tadi guzel bana göre aslinda herkes sevecegi bir tat
Denedim ama ciddi anlamda begenmedim ya. Boş yere abartı bana göre.
Hiç merak edip yemedim, bir ara deneyeceğim
Ya güzel ama görüntüsü sıradan olsa belki güzel gelmezdi
sigara makaronu, kablo makaronu, tatlı makaron 3'ünüde seviyorum
Fena değil ama bu kadar fazla fiyata değecek bir tatlı değil
Kizim cok beğenirken Ben ise illa olsada yenilse demem
Gorunusu ve rengi sevimli tadoda fena degil eh iste
Evet ama buradakiler beş para etmez
Bunu denemedim galiba
Sevdiğim bir şey değil
Evet çayla güzel olur
Makaran hiç yemedim tadi nasıl acaba
Hiç denemedim merak ettiğim bir lezzet değil