Yeme & İçme Çin yemeklerini nasıl buluyorsunuz hiç yediniz mi, yediyseniz hangi yemekti? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor merhaba KS halkı ailesi çin yemekleri ni nasıl buluyorsunuz hiç yediniz mi hangi çin yemeği yediniz Çin yemeklerini nasıl buluyorsunuz hiç yediniz mi, yediyseniz hangi yemekti? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,4b cevap paylaştı. Yemedim hiç 0 0 Yorumla
nazlıyldz Takip Et Yoda Yaş: 24 , eic 99% +1 yıl Çin yemeklerin hiç tatmadım öyle bir foto koymuşsun ki midem kalktı ama kore kültürüne ait yedim 1 2 Yorumla Cod2009 +1 yıl Ben Çinlilerin yediği yiyecekleri gerçekleri paylaştım 😅 gel bide onlara sor Çinliler e leziz bunlar 🤣 ama haklısın benim bile midem kalktı nasıl mide var adamlar da Yorumla nazlıyldz +1 yıl Evet biliyorum bunlar genelde sokak yemekleri diye geçiyor gelen geçen yiyor birde tadının güzel olduğunu vurgluyorlar çıtır çıtır yiyorlar Yorumla
1Eylül01 Takip Et Yoda Yaş: 41 , eic 89% +1 yıl Ekşili acılı soslu hamam böceği ümidim diyemicem🤮🤢😅Hiç yemedim iğrençler ıyyy 1 0 Yorumla
SonMohikan71 Takip Et Master Yaş: 34 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Sen hindistana bak bunlar onun yaninda melek kalir 1 0 Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 20,4b cevap paylaştı. iğrenç buluyorum 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Yemedim hiç
Çin yemeklerin hiç tatmadım öyle bir foto koymuşsun ki midem kalktı ama kore kültürüne ait yedim
Ben Çinlilerin yediği yiyecekleri gerçekleri paylaştım 😅 gel bide onlara sor Çinliler e leziz bunlar 🤣 ama haklısın benim bile midem kalktı nasıl mide var adamlar da
Evet biliyorum bunlar genelde sokak yemekleri diye geçiyor gelen geçen yiyor birde tadının güzel olduğunu vurgluyorlar çıtır çıtır yiyorlar
Ekşili acılı soslu hamam böceği ümidim diyemicem🤮🤢😅Hiç yemedim iğrençler ıyyy
Sen hindistana bak bunlar onun yaninda melek kalir
öğlen kendime 3 paket nodle yaptım
iğrenç buluyorum
Kedi pişirme yedim
Yemedim