hep bakliyat oldum olası anlamamışımdır nedenini durumu olmayan insanın kolisine ucuza kaçıp bakliyat doldurmaktansa durumu olmayan insan zaten bakliyattan bıkmış koy 1 tavuk 1 kangal sucuk peynir bal kaymak pastırma çocuklar için çikolata mısır gevreği falan
Alkollü abur cuburlu paketler yılbaşı paketi yani eğlence için bu Ramazan'da ihtiyaç sahiplerine dağıtmak için o yüzden arada fark var. Bu kadar etmez tabi ki ama memleketin hali ortada, fırsatçılık tavan yapmış
Hayır bence bu kadar etmez çok gereksiz ama zaten bu ülkede ucuz olan ne var ki bazı günlerde özellikle bu şekilde fırsatçılık yapmaları normal yani hiç şaşırmadım bence en azından fiyatlar düşebilir biraz
İçindeki ürünleri hesapla kaç para tutuyor Ramazan kolisi ile arasında ne kadar fark var çıkar ortaya tek tek almaya kalksan bu koliden daha pahalıya gelir
Allah'tan korkun içinde ne et var ne peynir ramazan zaten fakirler için var bu ülkede birde zenginler kendini avutsun diye verdikleri fitre zekatla ne karın doyar ne bişey
Çok tatlısın, yılbaşı paketi değil ki bu alkollü içecekler olsun 😅 adı üstünde Ramazan ayına özel
1
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Kendi paketinizi kendiniz hazırlayın derim. uyduruktan ürünler oluyor hazır paketlerde. irmik, çorbalar ve bulyon gereksiz. onların yerine yağı 2 lt yapmak lazım.
kaba taslak tek tek bulup hesapladım 300 bile etmedi çünkü bazı markalar alınan markalar bilr değil. nuhun Ankara makarna bile 12 lira. paket diye milleti kazıklıyorlar.
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Alkollü içecek mi? Ramazan paketinde... 🤣 Yılbaşı paketidir o, ramazan paketi olsa duramazsın
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Bu ne ya full karbonhidratı dayamışlar millete hani et hani sebze? Gerçi bu millete müstahaktır hala ampule basmaya devam etsinler
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(45 üstü)
+1 yıl
etmez ama piyasası bu maalesef. bu arada migrosa bir bakayım dedim kıyma indirimdeymiş aldım bir kaç kilo 😂😂
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Aslında kredi çekip bunlardan bir 1000 tane alacaksın atacaksın ne enflasyon ne başka bir şey seni etkilemez sjsjsı
0
0 Yorumla
Gizli Üye
(36-45)
+1 yıl
Liste sadece bu kadar mı, devamı yok mu eğer sadece bu kadarsa 250 en fazla markette bunlar. 430 çok