Yeme & İçme Şişelenmiş su mu kullanıyorsunuz yoksa çeşmeden mi? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor icme ve yemeklerde? Güncellemeler+1 yıl Guncel Şişelenmiş su mu kullanıyorsunuz yoksa çeşmeden mi? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16,1b cevap paylaştı. Bebelikten beri çeşme suyu içerim gadası 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Arıtıcı kullanıyoruz ve arıtıcıdan içince şişelenmiş su bile çeşme suyu gibi geliyor bana 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl dünden beri çeşmeden kullanıyorum 1 9 Yorumla Soran +1 yıl Neden dünden beri Yorumla Cevap sahibi +1 yıl bilmem usandım herseyden Yorumla Soran +1 yıl Başka bişey bu ama🤔 Yorumla Soran +1 yıl Soruyu beğenir misin rica etsem Yorumla Soran +1 yıl 🤨 Yorumla Soran +1 yıl orada misin Yorumla Soran +1 yıl orada misin. Yorumla Cevap sahibi +1 yıl yorumumu siler misin beni rahatsiz etme Yorumla Soran +1 yıl Yanlış anladınSanki başka bı sorunun varAnlatmak isterdim belki diye dedim ben Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Bebelikten beri çeşme suyu içerim gadası
Arıtıcı kullanıyoruz ve arıtıcıdan içince şişelenmiş su bile çeşme suyu gibi geliyor bana
dünden beri çeşmeden kullanıyorum
Neden dünden beri
bilmem usandım herseyden
Başka bişey bu ama🤔
Soruyu beğenir misin rica etsem
🤨
orada misin
orada misin.
yorumumu siler misin beni rahatsiz etme
Yanlış anladın
Sanki başka bı sorunun var
Anlatmak isterdim belki diye dedim ben