Yeme & İçme Sütlü tatlılar mı şerbetli tatlılar mı? mertcanistanbul Takip Et Xper 7 Yaş: 27 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor sütlü şerbetli her ikisi de tatlıyla aram yoktur Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan: Yaşın 18 - 24 25 - 29 30 - 35 36 - 45 46+ Lütfen yaşını seç Güncellemeler+1 yıl Çok Süper bir soru sormuşsun, sorun artık vitrinde! Şimdi sorunu daha çok üye görecek. Üstelik, 4 Xper daha kazandın! Tebrikler! Sütlü tatlılar mı şerbetli tatlılar mı? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. sütlü tatlı 1 0 Yorumla
ayseglaktas Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 83% +1 yıl Tatlıyı çok severim erkeklerin sevgili kriteri nefes alsın yeter benimde tatlı seçeneğim tatlı ismi olsa bile yeter 1 0 Yorumla
beachandsand Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Önüme geldikleri zaman fazla ayrım yapamasam da sütlü tatlıları daha hafif oldukları için tercih ediyorum. Soğuk baklava favorim. 1 0 Yorumla
xxxbirix Takip Et Xper 6 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl İkisini de severim ama tercihim sütlüden yana 1 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Sütlü tatlıları seviyorum 1 0 Yorumla
turanay Takip Et Xper 4 Yaş: 28 +1 yıl Her daim sütlü tatlılar, hem daha hafif hem daha lezzetli 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Sütlüler 1 0 Yorumla
AltınYaprakS Takip Et Master Yaş: 31 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Baklava varken... 1 0 Yorumla
s Kimikio Takip Et Master Yaş: 31 , eic 79% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Sütlü 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
14Cevap
sütlü tatlı
Tatlıyı çok severim erkeklerin sevgili kriteri nefes alsın yeter benimde tatlı seçeneğim tatlı ismi olsa bile yeter
Önüme geldikleri zaman fazla ayrım yapamasam da sütlü tatlıları daha hafif oldukları için tercih ediyorum. Soğuk baklava favorim.
İkisini de severim ama tercihim sütlüden yana
Hiç biri çikolatalı tatlılar sadece
Sütlü tatlıları daha çok severim
Sütlü ama sütlaç harici
Şerbetli tatlılar iyidir
Şerbetli tatlı sevmem sütlü tbik
İkisini de çok severim
Sütlü her zaman tercihimdir
Sütlü tatlıları seviyorum
Her daim sütlü tatlılar, hem daha hafif hem daha lezzetli
Sütlü daha çok seviyorum
Sütlü ve kakaolu tatlılar