Yeme & İçme 1 ay Bu soğukta ne içilir 🥶? QueenOfSea Takip Et Xper 6 Yaş: 29 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 23 Bu soğukta ne içilir 🥶? Cevap Yaz 59 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 5 kişi beğendi
heyyoooo87 Takip Et Xper 5 Yaş: 24 , eic 100% 1 ay Çay, ıhlamur da içerken vicdan azabı çekiyorum millet dışarıda kaldı diye. 1 0 Yorumla
esmayim Takip Et Bilge Yaş: 20 , eic 97% 1 ay İnşallah depremzedeler o suyu çayı içebiliyordur. Durum çok vahim : ( 1 0 Yorumla
Angelgloss Takip Et Xper 7 Yaş: 25 , eic 99% 1 ay Çay ben derinhayel hesabım kapandı bu yeni hesabım 1 0 Yorumla
MssÇÎLEKLÎŚUT Takip Et Xper 6 Yaş: 20 , eic 100% 1 ay Sıcak çıkolata ya da papatya çayı hem ısıtır hem yatıştırır 1 0 Yorumla
Ramazan21cm Takip Et Xper 1 Yaş: 20 1 ay sütlü sıcak çikolata ya da kalitelisinden kırmızı şarap 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Bitki çayı, kahve, çay vs. 3 0 Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 31 , eic 94% 1 ay Yeme & İçme konusunda 471 cevap paylaştı. Ben çay içiyorum şu an 1 0 Yorumla
Hadiiyani Takip Et Master Yaş: 50 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 499 cevap paylaştı. En iyisi çay ya da nes kafe 1 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 21 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Sıcak çay veya kahve güzel gider 1 0 Yorumla
Yecüc_Mecüc_7991 Takip Et Yoda Yaş: 43 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 529 cevap paylaştı. Sütlü kahve, ama sütüde ısıtwcaksın… 1 0 Yorumla
emlaltınok Takip Et Xper 7 Yaş: 19 , eic 96% 1 ay Kahve / bitkisel Çaylar /sıcak çikolata /salep 1 0 Yorumla
Barış_LonelyForever Takip Et Master Yaş: 22 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 14,8b cevap paylaştı. Bence kahve içilir bu soğuk da 1 0 Yorumla
AşkınDiliEvrenseldir Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 92% 1 ay Sıcak içecekler. Nescafe falan 1 0 Yorumla
Gezginn34566 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 96% 1 ay Tabiki çay 1 2 Yorumla QueenOfSea 1 ay Krall🤴 Yorumla Gezginn34566 1 ay Eyvallah çay candır 👍👍 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
35Cevap
Çay, ıhlamur da içerken vicdan azabı çekiyorum millet dışarıda kaldı diye.
İnşallah depremzedeler o suyu çayı içebiliyordur. Durum çok vahim : (
Çay ben derinhayel hesabım kapandı bu yeni hesabım
Sıcak çıkolata ya da papatya çayı hem ısıtır hem yatıştırır
Birazdan kahve içeceğim
sütlü sıcak çikolata ya da kalitelisinden kırmızı şarap
Bitki çayı, kahve, çay vs.
Ben çay içiyorum şu an
En iyisi çay ya da nes kafe
Sıcak çay veya kahve güzel gider
Sütlü kahve, ama sütüde ısıtwcaksın…
Kahve / bitkisel Çaylar /sıcak çikolata /salep
Bence kahve içilir bu soğuk da