Yeme & İçme Mevlüt pilavı sever misiniz? AŞK-IVUSLAAAAT Takip Et Xper 5 Yaş: 31 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 12 Yapay Zekaya Sor Mevlide geldik sjsjsjsjdjd bitmişti ama olsun pilava yetiştik en azından 🥴 Mevlüt pilavı sever misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 3 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64b cevap paylaştı. Hayır hiç sevmiyorum. afiye tolsun 1 0 Yorumla
Delikanlisback Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 99% +1 yıl Gerçek mevlit gurmeleri bilir ki baklavayla ayran eşsiz bir uyumdadır. Canım çekti benim yerime de ye afiyet olsun 1 1 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Aynen sorma ya ayran baklava ikilisi sndjddj Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Ama mevlüt pilavının tadı karton tabakta çıkar🥺 neyse yine de afiyet olsun 😋 0 1 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Karton bulamadık djdjd Yorumla
aerolite Takip Et Master Yaş: 57 , eic 31% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,8b cevap paylaştı. Zamanında memlüklüler yermiş onu, oradan çıkmış, moda olmuş. 0 1 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Memlûkluler ne ya dhdhdhd Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Beni niye çağırmadın giderken hakfksks 0 1 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Ayhh bebeyim sensiz geçmedi boğazımdan zaten tam bende seni çağıracaktım 🥴 Yorumla
poyrazaci Takip Et Master Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 374 cevap paylaştı. Ye bakalım afiyet olsun 0 0 Yorumla
Yaşamasın_ırkımızz Takip Et Xper 5 Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Mevlüt kokuyo foto 0 1 Yorumla AŞK-IVUSLAAAAT +1 yıl Haahaha Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Hayır hiç sevmiyorum. afiye tolsun
Gerçek mevlit gurmeleri bilir ki baklavayla ayran eşsiz bir uyumdadır. Canım çekti benim yerime de ye afiyet olsun
Aynen sorma ya ayran baklava ikilisi sndjddj
Ama mevlüt pilavının tadı karton tabakta çıkar🥺 neyse yine de afiyet olsun 😋
Karton bulamadık djdjd
Zamanında memlüklüler yermiş onu, oradan çıkmış, moda olmuş.
Memlûkluler ne ya dhdhdhd
Beni niye çağırmadın giderken hakfksks
Ayhh bebeyim sensiz geçmedi boğazımdan zaten tam bende seni çağıracaktım 🥴
Ye bakalım afiyet olsun
Mevlüt kokuyo foto
Haahaha
Severim
Sevmem
Pilav iyidir