Yeme & İçme Hangi yemeği görseniz dayanamaz yersiniz? Degisik_-_ Takip Et FenomenMaster Yaş: 32 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 410 Yapay Zekaya Sor pirinç pilavı ve tavuk sote 😋 bide salata varsaaaa Güncellemeler+1 yıl Aa süper soru 😄 Hangi yemeği görseniz dayanamaz yersiniz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 14 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et FenomenEfsane Yaş: 36 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 16b cevap paylaştı. Selam gadası 🙃Tavuk soteye ekmek banıp yemek gibisi yoktur. Yanında birde çay varsa harika olur 1 7 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Sen et seversin hemde yağlı 😒😒 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Etin yeri ayrı şu an tavuk istiyorum Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Sevmezdin gerçi de canım çekti ellemm 😂😂 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Eee senin elinden olunca 😋😋😋canım çekti Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Ben yapmadım ama 😂😂 Yorumla nordun_gadasi +1 yıl Gerçi sen dsha iyisini yaparsın 😂 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl 😂😂😂 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,1b cevap paylaştı. Selamlar Degisik_-_ :DBen hamburgeri seviyorum ama hiç bir yemeğe dayanamam demem. yani çok yemek düşkünü biri değilim sadece hayatta kalmak için yemek yiyorum zorunda olmasam onu da yapmazdım. 0 9 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Otomatik mesajlar gibi başladın değişik oldu 😂😂Nasıl oluyor o bana da öğret bari 😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Bilgisayar ile çok zaman geçirince otomatik oluyor bende bilmiyorum 😂😂 Degisik_-_ +1 yıl Yok yahu yemek sevmemeyş öğret 😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Ha onu diyorsun 😂😂 yani fit olmak hoşuma gittiği için kilo aldıran şeyleri sevmiyorum sdfs Degisik_-_ +1 yıl Vay arkadaş şifre bu kadar kolay mıydı 😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl Evet şifre 123456 kullanıcı admin 😂😂 Degisik_-_ +1 yıl Aa bu şifre benim bazı alanlarda kullandığım 😂😂 u Barış_LonelyForever +1 yıl 😂😂 değiştir hemen Degisik_-_ +1 yıl Herkese ifşa olduk iyi mi 😂😂
Alastor39 Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Izgara tavuk, çıtır kızarmış tavuk, özel soslu tavuk... Kısaca tavuk 😁 1 1 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bende 😄 Yorumla
KoscheiMaster Takip Et Xper 6 Yaş: 33 , eic 100% +1 yıl Etli yaprak sarması, hamburger, iskender, bol kaşarlı domates çorbası. 1 1 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Liste uzun Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tokken her yemek bana göre kötü, kokusuna bile tahammülüm olmuyor. Açsam tavuklu nohutlu pilava dayanamam 0 2 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Ayy nohutlu tavuklu pilav 😍😍 Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Yanına ayran😋 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl İskender, mantı, kebap, döner, lahmacun, kokoreç, karnıyarık, pide……. Hiç acımam saniyede yok olur hepsi 1 2 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Çok sevdikleirin varmıl 😄 Yorumla Cevap sahibi +1 yıl Türk yemeklerinin hepsine aşığımmm 🥹 Yorumla
beyzabeyzab Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Frambuaz li pasta görsem dayanam heralde fotoğrafini bile görsem içim gidiyo mucize gibi yaa sksmksms 1 0 Yorumla
Suvenir Takip Et Master Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,7b cevap paylaştı. Patlıcan yemeklerinin çoğu yanında da pirinç pilavı olursa👌 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Yemeklerle pek aram yok meyve görünce dayanamıyorum özellikle şeftali ve karpuz görünce 1 0 Yorumla
Gsliyimz Takip Et Xper 6 Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Köfte patates pilav yanınada ezme salata benim için o kadar önemli ki evlenirsem eğer evlenmeden önce eşime sorucam yapmayı biliyor musun diye 😊 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Hamsi Balığı mm 😋 onu görsem doyana kadar yerim 0 0 Yorumla
Affedilmeyen Takip Et Mentor Yaş: 42 , eic 52% +1 yıl içli köfte görsem dayanamıyorumtok karnıma olsam bile bir üçbeş götürürüm:D 0 8 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Demek güzel yapıyor yapan 😄 Affedilmeyen +1 yıl annemin severimkız kardeşlerim de güzel yapar evet:) Degisik_-_ +1 yıl Antepli kadın olsun o kadar 😄 ekstra bişey yapmasa da lezzetli olur Affedilmeyen +1 yıl el lezzetide önemli şimdi öyle deme :) Degisik_-_ +1 yıl Onu diyorum ya işte. El lezzeti var demekki çok uğraşmasa da harikalar çıkartır. Bazıları inceliklerle uğraşsa bile bir lezzetli olmuyor Affedilmeyen +1 yıl annemin el lezzeti zaten :)anlatılmaz :D Degisik_-_ +1 yıl Afiyetler olsun. Affedilmeyen +1 yıl eyvallah teşekkür ederim
frenchgirl16 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Sarımsaklı tavuklu bulgur pilavı 😂 1 4 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Değişik bir yemek 😂😂 Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Çok güzellll 😋 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Tarifini at bi ara deniyim Yorumla frenchgirl16 +1 yıl Ben bilmiyom anama sormam lazım 😂 aklımda kendisine sorduktan sonra atacağım 😃 Yorumla
elizaArjin Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 99% +1 yıl Pirinç ile pilav aynı şey değil mi zaten 1 3 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bulgur içinde kullanılabilir.Bulgur pilavıŞehriyeli pilav Domatesli pilav 😂😂😂 yani bin çeşit var Yorumla elizaArjin +1 yıl Biz beyaz olana pilav diyoz ya bulgur şehriye kndi adları var ya Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Netlik olsun 😂😂 Yorumla
Mustafacanamed2134 Takip Et Xper 4 Yaş: 27 +1 yıl Haşlama ya bayılırım 👌👌👌 hele bi de o yapınca aman tanrım ne güzel yapıyor 2 0 Yorumla
burhandeja15 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 415 cevap paylaştı. Benim için fark etmez karnım tok olsa da yerim ne olursa 😂 0 0 Yorumla
SwordOfDemocles Takip Et Master Yaş: 102 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,2b cevap paylaştı. Patlıcanın türlü içindeki hali hariç her yemeğine bayılırım. Bir de barbunya pilaki 0 0 Yorumla
MadagaskarAslanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 99% +1 yıl Ben pek yemek seçmem ama biber kızartmasını çok seviyorum 0 0 Yorumla
joeblack18 Takip Et FenomenMaster Yaş: 37 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. Et yemeklerinin hepsi. 0 0 Yorumla
Propranolol Takip Et Xper 7 Yaş: 24 , eic 97% +1 yıl Yemek değil ama muzlu süte asla dayanamam 1 0 Yorumla
ncwpnfpbwlncw Takip Et Guru Yaş: 20 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 626 cevap paylaştı. mantı severim lskdjdj 1 0 Yorumla
WhatImSaying Takip Et Xper 5 Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Waffle diyet miyet demem dalarım bir de bomba 1 0 Yorumla
ouzinyo Takip Et Master Yaş: 30 , eic 35% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hamburger, kıymalı pide, mangal, tavuk sote 1 0 Yorumla
seyda028 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% +1 yıl Tavuk dürüm ve yaprak sarması 2 2 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Bende bende 😂😂 Yorumla seyda028 +1 yıl Bak canım çekti yaa. Anneme solimde yarn yaprak sarsn bana 😅😅 Yorumla
metropoltilkisi Takip Et Xper 7 Yaş: 28 , eic 99% +1 yıl Birazdan babamın yapacağı soğan kebabı 😄 0 1 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Hamarat babalar 👍 Yorumla
Ajan_07 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 98% +1 yıl Tavuk sote coban salata pirinç pilavı 0 2 Yorumla Degisik_-_ +1 yıl Aynı menü Yorumla Ajan_07 +1 yıl Evet hayır demem başkada var ama aklıma bu geldi Yorumla
Gececiyiz Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 98% +1 yıl Dolma çerez gibi yerim hiç dayanamam dhrnfk 1 1 Yorumla Muratozer46 1 yıl Bende çok severim Dolmayı 😊 Yorumla
Sweetdreams1950 Takip Et Master Yaş: 103 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Pizza 2 0 Yorumla
IAmarPresterAen Takip Et Mentor Yaş: 34 , eic 52% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 10b cevap paylaştı. İskender kebap 0 0 Yorumla
Fatma911 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 97% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,6b cevap paylaştı. Dolma ve karnıbahar yemeği 0 0 Yorumla
Kırmızı8 Takip Et Guru Yaş: 45 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1b cevap paylaştı. Kirmizi etli yemek mangal... 0 0 Yorumla
pirpirella000 Takip Et Master Yaş: 35 , eic 93% +1 yıl Patlican musakka pilav ve cacık üçlüsü.. 0 0 Yorumla
Coffein Takip Et Master Yaş: 41 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,7b cevap paylaştı. Yemek değil tatlılara dayanamayabilirim 0 0 Yorumla
u Sosyetic_SheqiiL Takip Et Master Yaş: 36 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 6,3b cevap paylaştı. Sushi ve zeytinyağlı taze fasülye 0 0 Yorumla
Hatırlasevgilim55 Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 731 cevap paylaştı. Kuru fasülye pilav cacık 0 0 Yorumla
Ladylu Takip Et Guru Yaş: 36 , eic 77% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 653 cevap paylaştı. Bezelye 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Selam gadası 🙃
Tavuk soteye ekmek banıp yemek gibisi yoktur. Yanında birde çay varsa harika olur
Sen et seversin hemde yağlı 😒😒
Etin yeri ayrı şu an tavuk istiyorum
Sevmezdin gerçi de canım çekti ellemm 😂😂
Eee senin elinden olunca 😋😋😋canım çekti
Ben yapmadım ama 😂😂
Gerçi sen dsha iyisini yaparsın 😂
😂😂😂
Selamlar Degisik_-_ :D
Ben hamburgeri seviyorum ama hiç bir yemeğe dayanamam demem. yani çok yemek düşkünü biri değilim sadece hayatta kalmak için yemek yiyorum zorunda olmasam onu da yapmazdım.
Otomatik mesajlar gibi başladın değişik oldu 😂😂
Nasıl oluyor o bana da öğret bari 😂
Bilgisayar ile çok zaman geçirince otomatik oluyor bende bilmiyorum 😂😂
Yok yahu yemek sevmemeyş öğret 😂😂
Ha onu diyorsun 😂😂 yani fit olmak hoşuma gittiği için kilo aldıran şeyleri sevmiyorum sdfs
Vay arkadaş şifre bu kadar kolay mıydı 😂😂
Evet şifre 123456 kullanıcı admin 😂😂
Aa bu şifre benim bazı alanlarda kullandığım 😂😂
😂😂 değiştir hemen
Herkese ifşa olduk iyi mi 😂😂
Izgara tavuk, çıtır kızarmış tavuk, özel soslu tavuk... Kısaca tavuk 😁
Bende 😄
Etli yaprak sarması, hamburger, iskender, bol kaşarlı domates çorbası.
Liste uzun
Tokken her yemek bana göre kötü, kokusuna bile tahammülüm olmuyor. Açsam tavuklu nohutlu pilava dayanamam
Ayy nohutlu tavuklu pilav 😍😍
Yanına ayran😋
İskender, mantı, kebap, döner, lahmacun, kokoreç, karnıyarık, pide……. Hiç acımam saniyede yok olur hepsi
Çok sevdikleirin varmıl 😄
Türk yemeklerinin hepsine aşığımmm 🥹
Frambuaz li pasta görsem dayanam heralde fotoğrafini bile görsem içim gidiyo mucize gibi yaa sksmksms
Patlıcan yemeklerinin çoğu yanında da pirinç pilavı olursa👌
Yemeklerle pek aram yok meyve görünce dayanamıyorum özellikle şeftali ve karpuz görünce
Köfte patates pilav yanınada ezme salata benim için o kadar önemli ki evlenirsem eğer evlenmeden önce eşime sorucam yapmayı biliyor musun diye 😊
Hamsi Balığı mm 😋 onu görsem doyana kadar yerim
içli köfte görsem dayanamıyorum
tok karnıma olsam bile bir üçbeş götürürüm:D
Demek güzel yapıyor yapan 😄
annemin severim
kız kardeşlerim de güzel yapar evet:)
Antepli kadın olsun o kadar 😄 ekstra bişey yapmasa da lezzetli olur
el lezzetide önemli şimdi öyle deme :)
Onu diyorum ya işte. El lezzeti var demekki çok uğraşmasa da harikalar çıkartır. Bazıları inceliklerle uğraşsa bile bir lezzetli olmuyor
annemin el lezzeti zaten :)
anlatılmaz :D
Afiyetler olsun.
eyvallah teşekkür ederim
Sarımsaklı tavuklu bulgur pilavı 😂
Değişik bir yemek 😂😂
Çok güzellll 😋
Tarifini at bi ara deniyim
Ben bilmiyom anama sormam lazım 😂 aklımda kendisine sorduktan sonra atacağım 😃
Pirinç ile pilav aynı şey değil mi zaten
Bulgur içinde kullanılabilir.
Bulgur pilavı
Şehriyeli pilav
Domatesli pilav 😂😂😂 yani bin çeşit var
Biz beyaz olana pilav diyoz ya bulgur şehriye kndi adları var ya
Netlik olsun 😂😂
Haşlama ya bayılırım 👌👌👌 hele bi de o yapınca aman tanrım ne güzel yapıyor
Benim için fark etmez karnım tok olsa da yerim ne olursa 😂
Patlıcanın türlü içindeki hali hariç her yemeğine bayılırım. Bir de barbunya pilaki
Ben pek yemek seçmem ama biber kızartmasını çok seviyorum
Et yemeklerinin hepsi.
Tavuklu her şey ve mantııı
Yemek değil ama muzlu süte asla dayanamam
Kuru varsa tencerenin dibini görürüm
mantı severim lskdjdj
Waffle diyet miyet demem dalarım bir de bomba
Hamburger, kıymalı pide, mangal, tavuk sote
Dolma gördüğümde dayanamiyoru.
Zeytinyağlı yaprak sarması
sarma
kebap
lahmacun
çiğköfte
Adana kebap...
Tavuk dürüm ve yaprak sarması
Bende bende 😂😂
Bak canım çekti yaa. Anneme solimde yarn yaprak sarsn bana 😅😅
Bolonez soslu spagetti
Birazdan babamın yapacağı soğan kebabı 😄
Hamarat babalar 👍
Tavuk sote coban salata pirinç pilavı
Aynı menü
Evet hayır demem başkada var ama aklıma bu geldi
Dolma çerez gibi yerim hiç dayanamam dhrnfk
Bende çok severim Dolmayı 😊
Pizza
İskender kebap
Taze fasulyeye düşerim bak
Dolma ve karnıbahar yemeği
Kirmizi etli yemek mangal...
İskender, çiğ köfte, mantı
Güzel tercih +1
Çokta iyi yaparım 😅
Patlican musakka pilav ve cacık üçlüsü..
En dayanamadigim İskender ve kuzu pirzola😂
Yemek değil tatlılara dayanamayabilirim
köfte -patates , yaprak sarma
Sarma sarma sarmaaaaaa 😋
Patlıcan musakka, pilav ikilisi.
Mumbar 😋 yemiyen ne bilsin
Yaprak Sarması, dalarım tencereye 😍
Sushi ve zeytinyağlı taze fasülye
Kuru fasülye pilav cacık
Lahmacun jdıdjdkd
Yaaaa bende aynısı.🤭
Bana çok fark etmiyor