Çalı şekerli mi içiyorsunuz şekersiz mi?
Şekerli
Şekersiz
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Çay sevmiyorum. bunun yerine ben sade kahve seviyorum. sade kahve içmek daha güzel oluyor benim için. ama herkesin kendi kararı çay genelde alışıldığı sürece acı içilmesi normal oluyor. zaten ben çok şekerli içecekleri hiç sevmiyorum çok tatlı oluyor...
Barış merak ediyorum. Yorum yapmadığın soru var mıdır aceba?
Tabi ki var her soruya görüş paylaşamam
Çayı 5 yıldır şekersiz içiyorum ama halen alışamadım. Şeker katsam bulantı yapıyor.
Çay mı içiyorum, ızdırap mı çekiyorum ben de anlamıyorum bazen. Hava mı dram mı siz karar verin.😂
Şekersiz içiyorum ama bir havasını atmadım bu zamana kadar. Kaşığı tepsiye koymaları da bana normal geliyor neden kullanmadıkları kaşığı bardağın yanında taşısınlar ki😂
Cevap
4Cevap
bende anlamıyorum 😂 annemin gününde mesela herşeyi löp löp götüren teyzelerim çay ikramında ay şeker kullanmıyorum cınııım ya 😂 benim arkadaşlarımdan da var öyle karşılıklı pizza gömüyoruz kocaman ardından çay içiyo şekersiz 😂😂😂😂
Öyle bi havam hiç olmadı çay kaşığı gelmişse çay tabağında durur yanında şeker varsa kenara koyarım ıslanmasın diye
Hem şekerli hem şekersiz içiyorum ama o hareketlere bende anlam veremiyorum niye yaparlar çok garip
Şekersiz içmeye alışınca çayın tadını alıyorsun
Tatlıyı seviyorum yerimde ama çayı şekerli sevmiyorum, hava bunun neresinde?
Şekersiz içmek elit şekerli içmek varosluk gibi dimi
Şekersiz çay içmekte suç olmuş
E napalım şeker atmıyoruz
Çayı tek şeker, kahve vb sade
Şekersiz içiyorum
bayatlamadi mi bu tespit :)
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?