Yeme & İçme 1 ay Mor lahana turşusu ne ile yenir? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 10 Makarnanın yanında yenir mi? Mor lahana turşusu ne ile yenir? Cevap Yaz 9 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
BirAnanasAldirdimFenomen Takip Et Master Yaş: 23 1 ay Mor lahana turşusunun içine marul doğrayıp yiyorum. Her yemeğin yanına yakışıyor 1 0 Yorumla
ftmlz Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 67% 1 ay Nohut fasulye gibi bakliyat yemeklerinin yanına çok yakıştırıyorum ben 1 0 Yorumla
badarbungaa Takip Et Master Yaş: 35 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 792 cevap paylaştı. Kullanmıyorum ama bira 1 0 Yorumla
Boavistaa Takip Et Master Yaş: 21 , eic 99% 1 ay Yeme & İçme konusunda 4,4b cevap paylaştı. Çiğ köfte ile yenir 1 0 Yorumla
Dördüncümurat4 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 98% 1 ay Yeme & İçme konusunda 812 cevap paylaştı. Ağzınla yiyeceksin 0 2 Yorumla Soran 1 ay Çok komiksin Yorumla Dördüncümurat4 1 ay Gerçekten mi 😳😳 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Evet yenir 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Mor lahana turşusunun içine marul doğrayıp yiyorum. Her yemeğin yanına yakışıyor
Nohut fasulye gibi bakliyat yemeklerinin yanına çok yakıştırıyorum ben
Kullanmıyorum ama bira
Çiğ köfte ile yenir
yenir olsada yesek ımm
Ağzınla yiyeceksin
Çok komiksin
Gerçekten mi 😳😳
Evet yenir
Et olmalı hanında
Döner ile.