Yeme & İçme 1 ay Rakı masasının olmazsa olmazı? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 01 Rakı masasında olmazsa olmazınız (meze, kuruyemiş, yemek) nedir? Ve içerken kimin size eşlik etmesini istersiniz? Rakı masasının olmazsa olmazı? Cevap Yaz 13 Cevap Beğen Paylaş Takip Et 1 kişi beğendi
34TUZLALIFenomen Takip Et Yoda Yaş: 24 1 ay Sen kaç tane içtin, ben şu kadar içtim muhabbeti yapmayacak, muhabbeti sağlam arkadaş. 0 0 Yorumla
Mechanic34 Takip Et Yoda Yaş: 33 , eic 99% 1 ay Rakı nin yanında iki parça peynir haydari birazda kızarmış ekmek olsa yeter 0 0 Yorumla
agresifpanda69626 Takip Et Xper 6 Yaş: 32 , eic 36% 1 ay En az 1, en çok 3 samimi arkadaş, şalgam, haydari ve et 0 0 Yorumla
2Bira1Cips Takip Et Xper 3 Yaş: 26 1 ay Rakı aynı kadına benzer dilinden anlarsan sarhoş olmazsın. (Ben tek içerim böyle seviyorum.)Köfte, patates kızartması, beyaz peynir, çiğ köfte, yoğurt, şalgam. vs.. 0 0 Yorumla
balgibihatunn Takip Et Xper 5 Yaş: 18 1 ay ben kendim masa kurmadiğim için anlamıyorum pek fazla masada ne varsa ondan yerim her şeyden.rakıyı şalgam olmadan içemiyorum ama. 0 0 Yorumla
Oluştur Takip Et Master Yaş: 30 , eic 72% 1 ay Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Gayet tabii su 0 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 100% 1 ay Yeme & İçme konusunda 3,1b cevap paylaştı. Rakı sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Sen kaç tane içtin, ben şu kadar içtim muhabbeti yapmayacak, muhabbeti sağlam arkadaş.
Rakı nin yanında iki parça peynir haydari birazda kızarmış ekmek olsa yeter
En az 1, en çok 3 samimi arkadaş, şalgam, haydari ve et
Rakı aynı kadına benzer dilinden anlarsan sarhoş olmazsın.
(Ben tek içerim böyle seviyorum.)
Köfte, patates kızartması, beyaz peynir, çiğ köfte, yoğurt, şalgam. vs..
ben kendim masa kurmadiğim için anlamıyorum pek fazla masada ne varsa ondan yerim her şeyden.
rakıyı şalgam olmadan içemiyorum ama.
Çiğköfte, haydari, balık
Gayet tabii su
Karsimda otursun yeter
Eltim ve yaprak sarması
Rakı sevmem
Et yemekleri ve dostlarım
Kavun
Kesinlikle haydari