Alışveriş & Hediyeler Çeyizinizde ayaklı bardaklara yer verir misiniz? Bahtıgüzel00 Takip Et FenomenMaster Yaş: 110 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 02 Yapay Zekaya Sor Ayaklı bardaklar daha şık durmuyor mu? Düz bardak sevemiyorum bir türlü Çeyizinizde ayaklı bardaklara yer verir misiniz? Cevapla Sevgi Soruları Çeyiz Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evet güzel olur 1 0 Yorumla
SeroQuel_ Takip Et Xper 6 Yaş: 38 , eic 98% 1 yıl Özel günlerde kullanıyorum ama günlük hayatta kullanışlı değil bulaşık makinesinde yıkamak sorun oluyor 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet Yorumla
Prenses034 Takip Et Xper 5 Yaş: 28 , eic 100% 1 yıl Gündelik olarak kullanmam ama misafir için bulundururum hoş bardaklar çünkü 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Sevimli duruyor Yorumla Prenses034 1 yıl Kesinlikle öyle Yorumla
cglakinin Takip Et Yoda Yaş: 20 , eic 99% 1 yıl Ayaklı bardaklar daha şık tabi ki asla modası geçmez. 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet çok zarif Yorumla
iSooo1 Takip Et Master Yaş: 31 , eic 52% 1 yıl Çeyiz yok aldığımı kullanırım, benim önceliğim yıkanması kolay olmasıdır 🤣 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Bunların kolay aslında Yorumla iSooo1 1 yıl Elim girerse olur girmezse kadınım düşünsün Yorumla
Gizli Üye (30-35) 1 yıl Misafir için ya da özel günler için birtakım bulundurulabilir 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Ben gündelik de kullanıyorum çok tatlı duruyorlar Yorumla
YoğurtluCikolataa Takip Et Guru Yaş: 28 , eic 99% 1 yıl Eveet buna benzer bi model almıştım 1 3 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl İyi günlerde kullan Yorumla YoğurtluCikolataa 1 yıl Tesekkür ediyorum 🌹 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Rica ederim Yorumla
gulsuberenkolsuz Takip Et Yoda Yaş: 23 , eic 77% 1 yıl Ben bol desenli şeyler severim 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Galiba ben de Yorumla
ŞiRiLa Takip Et Xper 6 Yaş: 29 , eic 100% 1 yıl Yer vereceğimi sanmıyorum fuzili gibi geliyor. 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Şık duruyor Yorumla ŞiRiLa 1 yıl Evet şık ondan yana problem yok ancak kullanmayacağım şeyi çeyizime almam tercih meselesi tabi. Yorumla
kalpexoldu Takip Et Yoda Yaş: 31 , eic 100% 1 yıl Şarap kadehleri favorim ❤ 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Tasarımı farklı olacak Yorumla
Baran_Günay Takip Et Guru Yaş: 29 , eic 92% 1 yıl Bu tarz sevmem 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Kadeh tarzı peki Yorumla
Yecüc_Mecüc_797979 Takip Et Xper 3 Yaş: 46 1 yıl Mutfak dolabımda takımı var 1 2 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl 6 lı oluyor genelde Yorumla Yecüc_Mecüc_797979 1 yıl Evet öyle Yorumla
tarihizle Takip Et Master Yaş: 61 , eic 99% 1 yıl Kullanışsız 1 1 Yorumla Bahtıgüzel00 1 yıl Evet biraz öyle Yorumla
Asya_2275 Takip Et Mentor Yaş: 21 , eic 99% 1 yıl Alışveriş & Hediyeler konusunda 520 cevap paylaştı. veririm evet 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
5Cevap
Evet güzel olur
Özel günlerde kullanıyorum ama günlük hayatta kullanışlı değil bulaşık makinesinde yıkamak sorun oluyor
Evet
Gündelik olarak kullanmam ama misafir için bulundururum hoş bardaklar çünkü
Sevimli duruyor
Kesinlikle öyle
Ayaklı bardaklar daha şık tabi ki asla modası geçmez.
Evet çok zarif
Çeyiz yok aldığımı kullanırım, benim önceliğim yıkanması kolay olmasıdır 🤣
Bunların kolay aslında
Elim girerse olur girmezse kadınım düşünsün
Misafir için ya da özel günler için birtakım bulundurulabilir
Ben gündelik de kullanıyorum çok tatlı duruyorlar
Eveet buna benzer bi model almıştım
İyi günlerde kullan
Tesekkür ediyorum 🌹
Rica ederim
Ben bol desenli şeyler severim
Galiba ben de
Yer vereceğimi sanmıyorum fuzili gibi geliyor.
Şık duruyor
Evet şık ondan yana problem yok ancak kullanmayacağım şeyi çeyizime almam tercih meselesi tabi.
Şarap kadehleri favorim ❤
Tasarımı farklı olacak
Evet var ama pek kullanmıyorum
Bence yer vermelisiniz çok şık
Olabilir, güzel duruyor.
Bu tarz sevmem
Kadeh tarzı peki
Mutfak dolabımda takımı var
6 lı oluyor genelde
Evet öyle
Kullanışsız
Evet biraz öyle