Yeme & İçme Yemek masasında neşeli ve keyifli olmak yemeğin lezzetini çoğaltır mı? tuba-sueda Takip Et Master Yaş: 40 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 61 Yapay Zekaya Sor #selamgençlik 🍀🍀⭐ Yemek yerken sevdikleriyle neşeli ve keyifli olmak sanki sofradaki yiyeceklerden daha mühim gibi geliyor bana, siz ne düşünüyorsunuz?⭐#tubasueda 🍀🍀 Yemek masasında neşeli ve keyifli olmak yemeğin lezzetini çoğaltır mı? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
Portakal-Çiçeğii Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,4b cevap paylaştı. Yemeği daha güzel ve lezzetli yapan sofrada edilen sohbet ve sevdiklerimiz ile yenilen yemeklerdir yoksa yemeğin bir keyfi olduğunu düşünmüyorum Onu keyifli yapan ya da keyifsiz yapan insanlardır 1 0 Yorumla
gülümserkene Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Moraller iyiyse ve sevdiğimiz insanlar varsa güzel sohbetler çıkıyor. 1 2 Yorumla gülümserkene +1 yıl Teşekkürler 🙏 Yorumla tuba-sueda +1 yıl Rica ederim 🙏 Yorumla
Bakımlıkızçehanım Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Elbette çoğaltır..İnsan vaktin nasıl geçtiğini anlayamaz, daha da lezzetli gelir o güzel yemekler.. 1 0 Yorumla
FilozofHYPATİA Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 89% +1 yıl Kesinlikle buna katılıyorum. Yakin arkadaşlarimla güle oynaya yediğimiz yemeklerin lezzeti bi başka 1 0 Yorumla
Alaçatı_mavisi Takip Et Master Yaş: 37 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,6b cevap paylaştı. Yemek lezzetliyse keyfim çoğalir desem daha doğru 1 0 Yorumla
DorothyBabe Takip Et Master Yaş: 27 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,3b cevap paylaştı. Yemekten daha çok lezzet verir 1 0 Yorumla
LEYYA_GS Takip Et Master Yaş: 34 , eic 63% +1 yıl Yemeğin tadı ayrı çıkıyor hoş sohbet olunca. 1 0 Yorumla
rumeysayemis Takip Et Yoda Yaş: 22 , eic 80% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Kesinlikle 1 0 Yorumla
CoffeeAndCoffee Takip Et Master Yaş: 28 , eic 98% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 1,1b cevap paylaştı. Kesinlikle evet 1 0 Yorumla
En İyi Cevaplar