Arkadaşlar, sanırsam ben bunu rutin haline getirdim... Kime ne iyilik yapsam yardım edip kaldırsam kalktığında ilk düşüreceği insan ben oluyorum. Bu bana has bir şey mi sizde de aynısı oluyor mu?
Artık takmıyorum o kadar... :))
Arkadaşlar, sanırsam ben bunu rutin haline getirdim... Kime ne iyilik yapsam yardım edip kaldırsam kalktığında ilk düşüreceği insan ben oluyorum. Bu bana has bir şey mi sizde de aynısı oluyor mu?
Artık takmıyorum o kadar... :))
Bende de öyleydi ama geçen söyle Bi söz okudum diyo ki Bi hatayı iki defa tekrar ediyosan ikincisi artık Bi hata değil Bi karardır onun için artık kimseye eyvallahım yok jajaja
Sanırım yardımcı olup sonrasında üf bırak denip hor görülmekten zevk alıyorum kdlflx
Cevap
7Cevap
Bu yüzden iyilik yapmamalıyız herkese
İyilikten maraz doğar.
Biraz vurdum duymaz olmanız gerekiyor.
Not: "Kazık yemeği bir zevk haline mi getiriyorsunuz?" yanlış olmuş. Doğrusu, "Kazık yemeyi bir zevk haline mi getiriyorsunuz?"'dur.
Anladım, yorumunuz için teşekkür ederim fakat telefonun otomatik düzeltmesinin kurbanıyım. Teşekkürler.
iyi insanların tümünün başına gelen durum
bu yüzden iyilik yap denize at demişler
yoksa iyilik yap karşılık bekle olurdu
İyilik yapıp karşılık beklemek değil aslında durum. Durum şu ki bir teşekkür, onurlandırma gibi düşün yalnızca ben sana elma verdim sende bana elma ver değil olay.
Kazık yemedim cunku insanlardan kaçtım hep
o neden
Öyle
E afiyet olsun o zaman :D
E sağ ol o zaman :D
Bana Kimse Kazık Atamaz Tabikide
Adam
Hayır
TM
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?