Teşekkür ederim. Az önce spor hocam motivasyon mesajı gönderdi. Artık son yarından itibaren spor diyet ve spor salonu bana emanet askere gidiyor spor hocam salonun sahibi ayni zamanda sindi onun yoklugunda salonu ben açacağım artık mecburen spor diyet yapacağım
Bu akşam yemek olarak daha bir şey yemedim. çünkü genelde öğlen biraz fazla yemek yemiştim.
Bu yüzden bende akşamı atlıyorum genelde.
Gece de muhtemelen sevdiğim paket yiyeceklerden yerim noodle gibi. çünkü bu tarz yiyecekler hem pratik hem de üşengeç olduğum için iyi geliyor. film veya dizi izlerken yerim muhtemelen.
Duşuk ateşte marine edilmiş frasiz usulu biftek yanina şato biryan ingiliz salatasi 1986 jole vuh beyaz şarap ve tatli olarak italyan soslu froantal dole sjcak kremali deniz taragi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Sabah hastanedeydim, eve geldikten sonra uyumuşum az önce uyandım.
Eşim manti yapmış ve manti yiycez.
Küçük oğlumun doğumu günü pasta keseceğiz. Herkes 9 gibi gelecek parti var bu gece bizde. Börekler sarmalar salatalar falan...
Geçmişler olsun of of menü harikaymış
Teşekkür ederim.
Az önce spor hocam motivasyon mesajı gönderdi.
Artık son yarından itibaren spor diyet ve spor salonu bana emanet askere gidiyor spor hocam salonun sahibi ayni zamanda sindi onun yoklugunda salonu ben açacağım artık mecburen spor diyet yapacağım
Akşam ne yediğimi unuttum 🙄
Bu aksam ne yediğini yaz
Daha hiçbir şey yemedim
Tamam yiyince yazarsın :D
Olur
Türlü pirinç pilavı turşu
Bu akşam yemek olarak daha bir şey yemedim. çünkü genelde öğlen biraz fazla yemek yemiştim.
Bu yüzden bende akşamı atlıyorum genelde.
Gece de muhtemelen sevdiğim paket yiyeceklerden yerim noodle gibi. çünkü bu tarz yiyecekler hem pratik hem de üşengeç olduğum için iyi geliyor. film veya dizi izlerken yerim muhtemelen.
Duşuk ateşte marine edilmiş frasiz usulu biftek yanina şato biryan ingiliz salatasi
1986 jole vuh beyaz şarap ve tatli olarak italyan soslu froantal dole sjcak kremali deniz taragi
Annecuuuğum ıspanak başı çorbası, taze fasulye, makarna ve salata yapmış
bulgur pilavı ve antep tava mı ne, nefis yemek tariflerinde öyle bir tarifle karşılaştım, onu yaptım.
Şu ton balığını bi sevemedim