Yeme & İçme Bu akşam yemekte ne yediniz? Gizli Üye (30-35) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 20 Yapay Zekaya Sor Kış aylarında yemeyi en çok sevdiğim yiyeceklerden olan hamsi... siz ne yediniz? Bu akşam yemekte ne yediniz? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 2 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Daha yemek yemedim. Çorba fitinda tavuk ve pilav Salata var. Ben Salata yerim sadece midem fenaa abur cubur zafiyeti geçiriyorum. 1 0 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,2b cevap paylaştı. Hamburger yedim. 0 0 Yorumla
merkürkedisi0 Takip Et Master Yaş: 30 , eic 40% +1 yıl Tek yemekle doymam aç insanım. Bamya makarna salata 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Bamya mı 🤢 Yorumla
Eylulemira Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Balık varda öğlen arkadaşla lahmacun yedim karnım tok 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
Mstflar_olsun Takip Et Xper 4 Yaş: 32 +1 yıl Yicez ins... Öğlen yemeğini geç yemiştim diye yemedim ama acıktım ufaktan 😅 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Afiyet olsun 😀 Yorumla Mstflar_olsun +1 yıl Teşekkür ederiz efenim Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Lahmacun yedim 1 1 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla
BirAnanasAldirdim Takip Et FenomenMaster Yaş: 26 +1 yıl Tavuk çorbası içtim 0 2 Yorumla Soran +1 yıl Yorumla BirAnanasAldirdim +1 yıl Eheheh sağ ol Yorumla
lalalalisaaa Takip Et Xper 5 Yaş: 23 , eic 100% +1 yıl Kremalı salçalı makarna yapıyorum şimdi. 0 0 Yorumla
eyeyeyge48 Takip Et Guru Yaş: 21 , eic 100% +1 yıl Şu an yiyorum köfte ve fesleğenli makarna 0 0 Yorumla
Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,4b cevap paylaştı. Tavuk kızartma yedim 0 0 Yorumla
Ash_Ketchum Takip Et Master Yaş: 32 , eic 94% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 4,2b cevap paylaştı. Fırında tavuk 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Daha yemek yemedim. Çorba fitinda tavuk ve pilav Salata var. Ben Salata yerim sadece midem fenaa abur cubur zafiyeti geçiriyorum.
Hamburger yedim.
Tek yemekle doymam aç insanım. Bamya makarna salata
Bamya mı 🤢
Balık varda öğlen arkadaşla lahmacun yedim karnım tok
Yicez ins... Öğlen yemeğini geç yemiştim diye yemedim ama acıktım ufaktan 😅
Afiyet olsun 😀
Teşekkür ederiz efenim
Lahmacun yedim
Tavuk çorbası içtim
Eheheh sağ ol
Akşam yemeği yemedim.
Kremalı salçalı makarna yapıyorum şimdi.
Çikolata ile geçiştirdim
Şu an yiyorum köfte ve fesleğenli makarna
ıspanak 😌
Tavuk kızartma yedim
Etli nohut ve pilav.
Fırında tavuk
Dağa yemedim