Yeme & İçme En sevdiğiniz balık türleri hangileri? Cod2009 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 22 Yapay Zekaya Sor Merhabalar yemeyi en çok sevdiğiniz balık türleri nelerdir hangilerini seviyor sunuz 🐟 En sevdiğiniz balık türleri hangileri? Cevapla Sevgi Soruları Beğen Paylaş Takip Et 4 kişi beğendi
u Hayatİstanbul77 Takip Et FenomenMaster Yaş: 49 +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,8b cevap paylaştı. Hamdi tava veya ızgara en sevdiğim. 2 3 Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Hamsiiii**** Yorumla Cod2009 +1 yıl Anladım ben 😅 bende de bazen oluyor yanlış yazımlar normal yani Yorumla u Hayatİstanbul77 +1 yıl Bende çok oluyor 🙈🤣🤣 Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 64,3b cevap paylaştı. Ton balığı severim 1 0 Yorumla
justimagineit_ Takip Et Master Yaş: 27 , eic 98% +1 yıl Barbunya balığıni çok severim adı doğrumu biliyorum bilmiyorum üzerinde pembe pembe lekeler olan balik 1 0 Yorumla
m Kůmsåliledenìz07 Takip Et Guru Yaş: 48 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 312 cevap paylaştı. Hamsinin iyi kızarmış olanı ve mezgitin yumurtalı mısırunlu kızarmış olanını severim 1 0 Yorumla
Malefiz1313 Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 2,5b cevap paylaştı. Ben sazan ve palamut seviyorum 1 0 Yorumla
thecutewitch Takip Et Master Yaş: 25 , eic 99% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 3,5b cevap paylaştı. Hamsi ve palamut severim 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) +1 yıl Köpek balığı 1 1 Yorumla Cod2009 +1 yıl Akvaryum veya Deniz balığı demedim 😅 yemelik balık dab en sevdiğiniz balık diye sordum Yorumla
Arda1966 Takip Et Master Yaş: 27 , eic 33% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 963 cevap paylaştı. Taze ise hamsi 1 0 Yorumla
öğrenimelemanı Takip Et Master Yaş: 31 , eic 100% +1 yıl Yeme & İçme konusunda 7,1b cevap paylaştı. Balık sevmem 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Hamdi tava veya ızgara en sevdiğim.
Hamsiiii****
Anladım ben 😅 bende de bazen oluyor yanlış yazımlar normal yani
Bende çok oluyor 🙈🤣🤣
Ton balığı severim
Barbunya balığıni çok severim adı doğrumu biliyorum bilmiyorum üzerinde pembe pembe lekeler olan balik
Hamsinin iyi kızarmış olanı ve mezgitin yumurtalı mısırunlu kızarmış olanını severim
Hamsi sardalye
Ben sazan ve palamut seviyorum
Hamsi ve palamut severim
Hamsi ve palamut
hamsi ve çinekop çok severim
Köpek balığı
Akvaryum veya Deniz balığı demedim 😅 yemelik balık dab en sevdiğiniz balık diye sordum
Palamut güzel.
Orkinos, çipura, hamsi, levrek..
bütün balıkları seviyorum
Taze ise hamsi
Hamsi. En pratik o
her tur severim
İstarvit, çupra, ton
Çinekop
Balık sevmem